Η Ντάνη Γιαννακοπούλου του Έρωτα Φυγά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και είναι δύο ψυχές σε ένα σώμα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου του Έρωτα Φυγά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και είναι δύο ψυχές σε ένα σώμα

Έγκυος και ως Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά. Η ηθοποιός ζει την πιο όμορφη στιγμή της και η δική της περίπτωση μας θύμισε εκείνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς. 

Αλλαγή πλεύσης στον Έρωτα Φυγά για την τηλεοπτική Αλεξάνδρα, καθώς η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου η οποία την υποδύεται με επιτυχία εδώ και 2 χρόνια, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Αυτό όμως έρχεται παράλληλα και με το μεγάλο spoiler που τη θέλει να είναι έγκυος (για τρίτη φορά) και στη σειρά. Τα σχόλια για την ηθοποιό, o άντρας της ζωής της και όλες οι εξελίξεις.

Η ανακοίνωση, ο γάμος και ο έρωτας

Η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου όχι απλά μας ανακοίνωσε πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, αλλά μας έδειξε χαρούμενη τη φουσκωμένη της κοιλιά και τον πρώτο υπέρηχο του παιδιού. Και αυτό ήταν το καλύτερο προσωπικό της spoiler, καλύτερο και από εκείνα του Έρωτα Φυγά. Και έγραψε όσα εκφράζουν την ίδια αυτή την μεγάλη στιγμή: «Δύο ψυχές σε ένα σώμα».

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση αγριότητα και θυμός στα social media»

https://www.instagram.com/p/C2e4n73N-wm/

Φυσικά οι followers και αρκετοί συνάδελφοί της εξεπλάγησαν με τα νέα και της έδωσαν τις πρώτες τους ευχές.

Οι ηθοποιοί της σειράς γνώριζαν εδώ και καιρό το γλυκό της μυστικό, αλλά περίμεναν τη στιγμή που και η ίδια θα ένιωθε έτοιμη να το ανακοινώσει. Συνέπεσαν τα ευχάριστα στη ζωή της και με την ανακοίνωση αρχικά για την διακοπή και στη συνέχεια για την μετακόμιση του Έρωτα Φυγά από το Open στον ΑΝΤ1. Και τώρα που πια η επαγγελματική της πραγματικότητα μπήκε σε μία ροή, μας έδωσε την πιο χαρμόσυνη είδηση.

danny_egkios.png

Σήμερα παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα spoiler για την ηρωίδα της την Αλεξάνδρα, που ανέφερε πως θα είναι για τρίτη φορά έγκυος. Αυτό σημαίνει πως έγινε προσαρμογή σεναρίου, λόγω της πραγματικής της εγκυμοσύνης. Αυτό που έγινε και στην περίπτωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς.

Αυτό σημαίνει ότι αποκτά με τον Μάρκο το δεύτερο παιδί τους και γίνεται για τρίτη φορά μαμά; Ή επιστρέφει στον Ιάσονα; Αυτό να ξέρεις, είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο και ανάμεσα στις ανατροπές που περιμένουμε μελλοντικά στη σειρά. Πάντως στο σημερινό της post η Ντάνη Γιαννακοπούλου μας έδειξε και μία φωτογραφία από το γύρισμα όπου φαίνεται πως είναι και φανερά έγκυος, ως τηλεοπτικό πρόσωπο αυτή τη φορά.

giannakopoulou.webp

Η ηθοποιός κρατά ένα low profile χαρακτήρα στην προσωπική της ζωή. Με τον σύζυγό της Ορέστη (και προγραμματιστή στο επάγγελμα) να γνωρίζονται από το 2014 κατά τη διάρκεια κοινών τους διακοπών στην Ικαρία και να παντρεύονται σε στενό φιλικό κύκλο το 2022.

giannakopoulou3.jpg

Στα του Έρωτα Φυγά, απόψε ξεκινά στην ουσία και η νέα σελίδα στη ζωή της μαζί με τον Μάρκο και πατέρα του γιου της, στο νέο τους σπίτι. Ωστόσο οι εχθροί καραδοκούν. Η Ευγενία μαζί με τη θεία της Νότα δεν θα αφήσουν σε ησυχία το ζευγάρι και ετοιμάζουν ένα νέο σχέδιο δράσης.

Η Αλεξάνδρα όμως θα παλέψει για αυτό τον έρωτα, γιατί όπως είχε δηλώσει και στη συνέντευξή της στο Queen.gr αυτός ο έρωτας αξίζει να έχει ένα happy end: «Η Αλεξάνδρα πλέον θυμώνει λιγότερο γιατί πια πατά καλύτερα στα πόδια της. Σκέφτεται πιο έξυπνα, δεν βιάζεται, δεν συγχωρεί. Βάζει σε προτεραιότητα τον εαυτό της και την οικογένειά της. Και «κλείνει» την πόρτα ακόμη και σε ανθρώπους που αγαπούσε. Θα προσπαθήσει να «αναπνεύσει», ναι, σίγουρα θέλω να έχει happy end η σχέση της με τον Μάρκο. Μου αρέσουν τα παραμύθια».

Την ίδια στιγμή, ο πρώην σύζυγό της Ιάσονας αναγκάζεται αφού βρίσκεται στα όρια της χρεοκωπίας να αποδεχθεί την οικονομική βοήθεια του Στέφανου (Σταύρου Ζαλμά) δίχως όμως να το γνωρίζει η Μαργέτα. Δεν θα πάει και τόσο καλά αυτό το σχέδιο.