Ο Αντώνης Καρυστινός στον Έρωτα Φυγά κάνει την πιο σωστή κίνηση για να κερδίσει πίσω την Αλεξάνδρα

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντώνης Καρυστινός στον Έρωτα Φυγά κάνει την πιο σωστή κίνηση για να κερδίσει πίσω την Αλεξάνδρα

Τα σενάρια για τρίτη σεζόν του Έρωτα Φυγά, η εγκυμοσύνη της Ντάνης Γιαννακοπούλου και η μεθοδευμένη ανατροπή. 

Με σαμποτάζ και έξυπνες παρασκηνιακές ή μη κινήσεις θα κινηθούμε στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά, με την εγκυμοσύνη της πρωταγωνίστριας Ντάνης Γιαννακοπούλου να καθορίζει τις εξελίξεις ποικιλοτρόπως. Την μεγαλύτερη μεταστροφή ήρωα θα έχει ωστόσο ο Αντώνης Καρυστινός. Δεν είναι πια ο Ιάσονας που γνωρίσαμε και θα μας εκπλήξει με μία και μόνο του κίνηση.

Έρωτας με προβλήματα

Ο Έρωτας Φυγάς έχει μία ακόμη αλλαγή στα ζητήματα που αφορούν στην προβολή του καθώς πλέον οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τα δύο επόμενα επεισόδια πριν προβληθούν, από τον ΑΝΤ1 +. Αυτό γίνεται και με όλες τις σειρές του καναλιού, χαρίζοντας ένα παραπάνω προνόμιο στο κοινό. Εν αναμονή και της απόφασης για την τρίτη σεζόν της σειράς και δεύτερη στο κανάλι μετά την μετακόμιση. Αυτή όμως η απόφαση είναι πολύ πρόωρη, γιατί ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ο συνολικός σχεδιασμός του προγράμματος της επόμενης σεζόν.

Εκπλήξεις πολλές σε αρκετά κανάλια θα έχουμε από του χρόνου, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομική ή μη δυνατότητα που θα έχουν oρισμένοι για να υλοποιήσουν ή για να περιορίσουν τα σχέδιά τους.

Εκπλήξεις αρκετές έχουμε και στην πλοκή. Η περίοδος της αγάπης, της συγκατοίκησης του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, δεν θα μείνει για πολύ ήρεμη. Φταίει και το timing. Το ζευγάρι έπρεπε να είναι μαζί όταν έπρεπε. Τώρα όλοι οι άλλοι δεν θα τους αφήσουν ανηπηρέαστους. Επηρεάζονται γιατί μένουν ακόμη δίπλα τους για να βλέπουν τα παιδιά τους, οπότε οι συχνές επαφές θα είναι αναπόφευκτες.

https://www.instagram.com/p/C2PY6eWNugp/

Η Αλεξάνδρα για παράδειγμα θα περάσει πολύ χρόνο με τον Ιάσονα, παρά με τον Μάρκο. Η μία αφορμή - εκτός από το θέμα της κληρονομιάς της Μαργέτας - είναι η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης τους και εκείνη αναγκαστικά θα πρέπει να διανυκτερεύσει στο παλιό της σπίτι.

Η δεύτερη, μεγαλύτερη και σημαντικότερη είναι η δίκη της Αλεξάνδρας που έρχεται για την επίθεση που είχε κάνει κατά του Ιάσονα. Εκείνος θα φερθεί έξυπνα και αυθόρμητα και θα αποσύρει κάθε κατηγορία και φυσικά θα τη στηρίξει ψυχολογικά. Είναι καταλυτικές αυτές οι ημέρες (οι οποίες θα εξελιχθούν στα επεισόδια όλου του Φεβρουαρίου) για ό,τι θα συμβεί γενικότερα στη σειρά μέχρι το φινάλε. Για να φτάσουμε και στην εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, λόγω της εγκυμοσύνης της Ντάνης Γιαννακοπούλου.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου του Έρωτα Φυγά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και είναι δύο ψυχές σε ένα σώμα

Προς το παρόν ο αρραβώνας της Ρηνιώς και του Νικόλα επισκιάζεται από το σαμποτάζ του Φάνη στην περιουσία των Δεμερτζήδων. Ένα ακόμη κόλπο του Φάνη για να είναι κοντά στον Ιάσονα και να τον εκδικηθεί στη συνέχεια, καθώς θα του δείξει πως είναι πρόθυμος να του φτιάξει τη ζημιά.

Από τα επόμενα επεισόδια, θα δούμε και μία επιστροφή. Η Βαρβάρα Λάρμου, η οποία υποδυόταν τη Νάντια (και παλιά συγκρατούμενο της Ευγενίας) επιστρέφει στο Κιάρι. Είναι μία από τις παράλληλες ιστορίες που θα δούμε στη συνέχεια παράλληλα με την κεντρική μας ιστορία.

Όσο για την επιστροφή της Μαργέτας - Πέμης Ζούνη στο Κιάρι; Αυτή θα αργήσει πολύ ακόμη. Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ίσα ίσα, παρουσιάζεται και ένας ακόμη στο σπίτι της Κηφισιάς που είναι η κρυψώνα της. Αστυνομία και παρακρατικοί την παρακολουθούν. Και ο Στέφανος αναγκάζεται να πάει στην Αθήνα για να είναι κοντά της. Και έτσι θα έχουμε και σκηνές του ζευγαριού μαζί που τόσο αγαπά το Twitter/Χ.

H εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για την κόρη της, το μάθημα ζωής και οι σπάνιες στιγμές τους