Στο νέο βίντεο της Κατερίνας Κακοσαίου με τα αδέρφια της είδαμε τη στήριξη της μαμάς της Μαρίας

Στο νέο βίντεο της Κατερίνας Κακοσαίου με τα αδέρφια της είδαμε τη στήριξη της μαμάς της Μαρίας

Η σπάνια εμφάνιση της Μαρίας Κακοσαίου για να στηρίξει την κόρη της Κατερίνα και στο Tik Tok.

Είναι από εκείνες τις σπάνιες φορές, που η Μαρία Κακοσαίου, η εδώ και δεκαετίες σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου, γίνεται παιδί και στηρίζει όπως κάθε τυπική Ελληνίδα μαμά το παιδί της. Αυτή τη φορά, η Μαρία Παπαδοπούλου ή Κακοσαίου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το νέο super hit της κόρης της Κατερίνας με τίτλο «Τι φταις κι εσύ».

Mέσα σε μερικές μόνο ώρες, το βίντεο στο Tik Tok συγκέντρωσε περισσότερες από 100.000 προβολές στο προφίλ της Κατερίνας, στο οποίο είδαμε και τον αδερφό της Γιώργο αλλά και την γλυκιά μαμά Μαρία να χορεύει!

«Σας αγαπάμε,παιδιά του αγαπημένου μας Πλούταρχου», ήταν ένα σχόλιο.

«Επιτέλους εμφανίστηκε και ο Γιώργος σε τικτοκ», είπε άλλη fan για να επιμείνει μια ακόμα:

https://www.instagram.com/p/CSjZiVvMkr0/

Αυτό το νέο hit είναι το πρώτο της Κατερίνας στη νέα της εταιρία Minos EMI σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου και στίχους του Νίκου Σαρρή.

https://www.instagram.com/p/C2wj3GIM2V7/

Οι σπάνιες εμφανίσεις της Μαρίας Κακοσαίου

Η μαμά Μαρία προτιμά να είναι πίσω από τα φώτα και στηρίζει τόσο τον σύζυγο όσο και τα παιδιά της όσο περισσότερο μπορεί.

«Χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά "θέλω" σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής», είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιάννης Πλούταρχος για τη σύζυγό του.

https://www.instagram.com/tv/CbQAIU7lB4z/

Όσο για τα τραγούδια που της έχει αφιερώσει, ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δημοσιεύει βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδά στην αγαπημένη του Μαρία, την επιτυχία «Αχ κορίτσι μου», ενώ έχει παραδεχτεί πως έγραψε για εκείνη το κομμάτι «Μαρία».

«Μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο», είχε πει ο Γιάννης Πλούταρχος για τη γνωριμία με την αγαπημένη του Μαρία.

Αυτές τις ημέρες, ο Γιάννης Πλούταρχος με την Κατερίνα και την Ήβη Αδάμου βρίσκονται στο Τορόντο του Καναδά για εμφανίσεις.

Οι κόρες του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα & Ελεωνόρα, λατρεύουν η μία την άλλη & φαίνεται στο TikTok

Τα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου ακολουθούν τα χνάρια του στο τραγούδι:

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Από τα παιδιά του ταλαντούχου τραγουδιστή γνωρίζουμε καλά τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος έχει την ίδια μελωδική φωνή με τον πατέρα του και έχει ήδη ξεκινήσει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής.

Εκτός από τον Γιώργο, όμως, μουσικά έχουμε γνωρίσει και την Κατερίνα Κακοσαίου με την οποία ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε μία υπέροχη διασκευή του κομματιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις».

Η Ελεονόρα είναι 17 ετών, μοιάζει αρκετά με τα αδέρφια της και φαίνεται πως προτιμά τον αθλητισμό από το τραγούδι. Η 17χρονη κόρη του γνωστού τραγουδιστή έχει βέβαια πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να κάνει. Ωστόσο, μέχρι τότε, η ίδια φαίνεται πως θα μοιράζεται με τους followers της σύντομα χιουμοριστικά βίντεο.

Τα δύο μικρότερα παιδιά του τραγουδιστή, η Παναγιώτα και Κωνσταντίνος προστατεύονται αρκετά από την οικογένειά τους και δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες που να τους αφορούν.

Το 2021, ωστόσο, η Κατερίνα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία και με τις δύο αδερφές της. «Sisters», έγραφε η Κατερίνα στην ανάρτησή της και πόζαρε με τις Παναγιώτα και Ελεονώρα Κακοσαίου.

https://www.instagram.com/p/CwAM1E7snxm/