Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

Τζένη Ντεμιράι
Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

Ο 60χρονος σταρ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο του αμπελώνα που αγόρασε με την Jolie το 2008.

Ο Brad Pitt κέρδισε τον τελευταίο γύρο της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, η οποία αφορά το κτήμα Miraval.

Το δικαστήριο του Λουξεμβούργου αποφάσισε να επιστραφεί στον Pitt -προς το παρόν- το 10% των μετοχών που η Jolie πούλησε στον ιδιοκτήτη της Stoli, Yuri Shefler, μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση για την υπόθεση. Μιλώντας στην Page Six, μία πηγή επεσήμανε πως «δεν πρόκειται για μία τελική απόφαση. Προς το παρόν, διατηρεί ένα 60/40, το οποίο σημαίνει ότι (ο Pitt) έχει τον έλεγχο του κτήματος για έναν ή και περισσότερο χρόνο», όσο δηλαδή η νομική μάχη θα συνεχίζεται.

Στο δικαστήριο ο Pitt υποστήριξε ότι η συμφωνία για το επιπλέον 10% είναι ανεφάρμοστη και πως θα πρέπει ο ίδιος να πάρει πίσω το ποσοστό αυτό, έχοντας τις περισσότερες μετοχές και διατηρώντας τον έλεγχο της περιουσίας. Οι ισχυρισμοί του αποδείχτηκε ότι φάνηκαν βάσιμοι στο δικαστήριο με αποτέλεσμα μέχρι να κερδίσει την πρώτη μάχη και το 10% να επιστραφεί σε εκείνον.

H Angelina Jolie κοροϊδεύει ανελέητα τον Brad Pitt και αφορμή είναι πάλι το Château Miraval

Το χρονικό της διαμάχης για το Château Miraval

Πιο αναλυτικά, ο 60χρονος σταρ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο του αμπελώνα που αγόρασε με την Jolie το 2008, αφού εκείνη, μετά το διαζύγιό τους, πούλησε τις μετοχές της στον ιδιοκτήτη του γίγαντα της βότκας Stoli, Yuri Shefler.

Σου υπενθυμίζουμε ότι ο Pitt και η Jolie πριν παντρευτούν αγόρασαν μαζί την πλειοψηφία μετοχών του Château Miraval στη Νότια Γαλλία. Ο Brad είχε το 60% αυτών των μετοχών και η Angelina το 40%, όμως, μετά τον γάμο τους, ο οποίος έγινε στο συγκεκριμένο οινοποιείο, της παραχώρησε ένα 10% από το μερίδιό του, με αποτέλεσμα από το 2014 να έχουν το 50-50.

People-Pitt-Jolie-Divorce

Μετά το διαζύγιο, η Angelina, σύμφωνα με την πλευρά Pitt, πούλησε παράνομα το δικό της μερίδιο στον Ρώσο ολιγαρκή, με αποτέλεσμα ο Pitt να βρίσκεται στη θέση να διαπραγματευθεί «με έναν άγνωστο που έχει κακές προθέσεις».

«Η Stoli και η Jolie προσπάθησαν να αναγκάσουν τον Pitt σε μια συνεργασία με έναν άγνωστο, και ακόμη χειρότερα, έναν άγνωστο με κακές προθέσεις», αναφέρει έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles.

Αυτό που μένει να δούμε είναι η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP