Η Μαρία Κορινθίου περνάει «δύσκολα» στο Παρίσι με την κολλητή της

Η Μαρία Κορινθίου περνάει «δύσκολα» στο Παρίσι με την κολλητή της

Για μια ημέρα βρέθηκε στο Παρίσι η Μαρία Κορινθίου με την καλή της φίλη Λίλιαν και γύρισαν τα περισσότερα τουριστικά spots μαζί. 

Μια Παριζιάνα από το Ψυχικό για μια μέρα έγινε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ταξίδεψε στην πόλη του φωτός μαζί με την καλή της φίλη Λίλιαν στο Παρίσι για μια μέρα για να βρεθεί από σήμερα κι έπειτα στη Νορμανδία.

Η Μαρία στο Παρίσι για μια μέρα

Από τη μία αυτή ημέρα, η Κορινθίου που έχει βρεθεί πολλές φορές στο Παρίσι, κατάφερε να επισκεφτεί πολλά αξιοθέατα και βρέθηκε να περπατάει από την Παναγία των Παρισίων και την εκκλησία του Αρχάγγελου Μιχαήλ, ως τις κατακόμβες και τον Πύργο του Άιφελ.

Ένα μόνο παράπονο είχε η Μαρία, πως αναγκάστηκε να περπατάει παντού μιας και η κολλητή της δεν ήθελε με τίποτα να μπουν σε ταξί.

https://www.instagram.com/reel/C26pu9ECkTz/

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Το σπίτι τους είναι στο Ψυχικό όμως μοιάζει σαν να είναι σε νησί

Τα χιουμοριστικά παθήματα της Κορινθίου, έγιναν και reels Και stories κι εννοείται πως μας αποζήμιωσε η θέα του φωτισμένου πύργου του Άιφελ στο τέλος της ημέρας.

https://www.instagram.com/reel/C26qiXKiBO4/

Σε αυτό το ταξίδι η Μαρία δεν είχε μαζί της τον σύζυγό της Γιάννη Αΐβάζη και την κόρη της Ισμήνη και αναμένουμε τα νέα stories από τη Νορμανδία.

https://www.instagram.com/reel/C25qholiDw8/

Η προηγούμενη φορά που η Μαρία είχε ταξιδέψει στο Παρίσι ήταν το 2021 μαζί με τον Γιάννη Αΐβάζη και την Ισμήνη όπου είχαν επισκεφτεί και τη Disneyland.

https://www.instagram.com/p/CX1XSJlo9Bx/

«Όποτε ταξιδεύω δεν θέλω καθόλου να φωτογραφίζομαι, θέλω να ευχαριστιέμαι το ταξίδι και την αποχή από social media και φωτογραφίσεις. Οι φωτογραφίες που μπορεί να τραβάω είναι άκρως προσωπικές και τουριστικές, ατημέλητες και με σκοπό να «κρατήσω» την στιγμή, τη «μνήμη» της στιγμής και της φωτογραφίας…….
μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις. La Pari λοιπόν…….και να έχουμε καλές γιορτές», είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά η Μαρία!

Η κόρη των Αϊβάζη- Κορινθίου, Ισμήνη είναι σταρ του Tik Tok κι αυτό δεν κρύβεται