Στα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά φάνηκε η ανθρωποφαγία μας

Στα συλλυπητήρια της Κατερίνας Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά φάνηκε η ανθρωποφαγία μας

Μήπως παίρνουμε πιο προσωπικά απ' ότι αρμόζει, τις τηλεοπτικές κόντρες μεταξύ των παρουσιαστριών; Μήπως το προσωπικό πένθος είναι πάνω από κόντρες για τα νούμερα; 

Ο θάνατος του πατέρα της Δημήτρη, έχει ρίξει τη Φαίη Σκορδά σε βαθύ πένθος από την προηγούμενη εβδομάδα, κάνοντας την παρουσιάστρια να απέχει από τα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα από το Κιλκίς κι έχοντας ως παρηγοριά της τις δύσκολες αυτές στιγμές τους δυο γιους της, η Φαίη πραγματοποίησε χτες (3/2) το πρώτο της δημόσιο ποστ για την απώλεια του πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/C24cNSPNctP/

Χωρίς πολλά λόγια, γράφοντας απλά «Μπαμπάκα μου σ' αγαπώ», η Φαίη προτίμησε να είναι λιτή στα λόγια της, δημοσιεύοντας παράλληλα τρία φωτογραφίες στο πλευρό του μπαμπά της από την παιδική και νεανική ηλικία.

Και ήρθαν πολλές ευχές σε αυτό το ποστ, από φίλους της Φαίης, από απλούς θαυμαστές της κι από άτομα της showbiz. Άτομα αναγνωρίσιμα που γνώριζαν τη Φαίη κατέκλυσαν το προφίλ της με συλλυπητήρια για τη μεγάλη της απώλεια.

Ανάμεσα στα σχόλια και με ασυνήθιστα πολλά likes ξεχώρισε η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου που έγραφε:

«Εύχομαι οι αναμνήσεις του μαζί του να σε παρηγορούν…
Καλό παράδεισο να έχει! Δύναμη κ κουράγιο», για να μας υπενθυμίσει πως στις μεγάλες μας στιγμές πρέπει να είμαστε άνθρωποι.

Δεν σου κρύβω πως τα τρυφερά λόγια της Καινούργιου έδειξαν πως οι άνθρωποι είναι πάνω από τα νούμερα και τις τηλεοπτικές κόντρες. Έτσι νόμιζα. Γιατί οι άνθρωποι είναι μεγάλοι στις μεγάλες απώλειες, μπορούν να γίνουν όμως και μεγάλοι ανθρωποφάγοι.

Μέσα σε μια μέρα, γυναίκες κυρίως, έχουν στολίσει την Καινούργιου με σχόλια που διαβάζοντάς τα ντράπηκα. Όχι μόνο για την παρουσιάστρια αλλά και για το ποστ στο οποίο γράφτηκαν τα σχόλια αυτά.

«Ναι μην χάσεις εσύ αμεσώς να παίξεις την καλή..δεν σκέφτηκες ποτέ τι μπορεί να ένιωσε αυτίς ο άνθρωπος για αυτά που είπες για την κόρη του;

Αχου Κατερινάκι "πονόψυχο"μωρέ μωρέ...και δε λέμε "καλό παράδεισο"άσχετη.

Ας της έστελνες ένα προσωπικό μήνυμα. Εδώ ο κόσμος θα γράφει άσχημα πράγματα για την συμπεριφορά σου απέναντι της. Εδώ χωράνε μόνο λόγια συμπαράστασης και παρηγοριάς. Για άλλη μια φορά είσαι λάθος!

Για τον κόσμο, το έγραψε. Για να το δουν, μη τυχόν και πεσει η τηλεθέαση της εκπομπής της. Δε δινει δεκάρα για τη Φαίη, γενικα για τους άλλους. Μόνο ο εαυτός τη νοιάζει!

Εδώ δε σέβεται τον πόνο του άλλου κάποιος που τον εξευτέλισε δημόσια, και τώρα ξαφνικά έγινε ευαίσθητος, αχ καλε..», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια για να έρθει παράγραφος ολόκληρη βαθιάς ανάλυσης στο γιατί η Φαίη πρέπει να δει το μήνυμα της Κατερίνας και να μην την εμπιστευτεί.

«Η Καινούργιου τής είπε πολύ βαριά λόγια χωρίς να σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα είχε παιδιά καί γονείς πόσο ασχημα ένιωσαν όταν άκουσαν μία γυναίκα να λέει για τήν κόρη τούς ότι παντρεύτηκε τόν άντρα τής για να κάνει καριέρα. Σήμερα τής στέλνει συλλυπητήρια για τόν πατέρα τής καί αύριο πάλι θα τήν κατηγορήσει για κάτι άλλο», κατέληξε η ειδικός σε θέματα τηλεόρασης, κάτω από ένα ποστ απώλειας.

Και κάπου εκεί άρχισα να απορώ: Προσπάθησα να θυμηθώ και, ναι ήρθε στο μυαλό μου αυτή η κόντρα των δύο γυναικών προ διμήνου. Αλλά αυτή η κόντρα αφορούσε τις δύο αντίπαλες στην τηλεοπτική ζώνη του πρωινού εκπομπές.

Είπε τότε η Φαίη μια ατάκα για την εκπομπή της Κατερίνας, απάντησε και η Κατερίνα θυμωμένα, αλλά αυτή ήταν μια κόντρα που αφορούσε δύο παρουσιάστριες. Πώς φτάσαμε στα σχόλια της ανθρωποφαγίας, κανείς δεν ξέρει.

Αυτό που με σιγουριά μπορώ να γράψω είναι πως καθόλου χαρούμενη δεν θα είναι η Σκορδά με όλα αυτά τα σχόλια σε ένα ποστ υπέρτατης αγάπης και απώλειας.

Το μεγάλο λάθος της Καινούργιου στο ξέσπασμα κατά της Σκορδά και το σωστό σχόλιο της Κορομηλά

Για την ιστορία, οι ατάκες που ειπώθηκαν από τις δύο γυναίκες ήταν οι εξής:

Φαίη Σκορδά:

«Καταλαβαίνω ότι όλες οι εκπομπές - και προφανώς καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα - έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική. Ο κόσμος κρίνει. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή ήταν υπερβολική. Υπερέβησαν τα όρια. Υπάρχει και ο σεβασμός σε έναν άνθρωπο που είναι στην τηλεοπτική παρέα. Δεν τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι. Πρέπει να υπάρχει και ένα φίλτρο...Ανθρώπινα και επαγγελματικά για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα χιλιόμετρα στην τηλεόραση, είναι προσβλητικό».

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω...Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Το είπε η Φαίη. Κόψτε μόνο Σκορδά, δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.

Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη».