Ένας παίκτης του MasterChef 2024 έχει γίνει ο πιο δημοφιλής στα Tik Tok βιντεάκια του παιχνιδιού

Ένας παίκτης του MasterChef 2024 έχει γίνει ο πιο δημοφιλής στα Tik Tok βιντεάκια του παιχνιδιού

Ξεκίνησε πάλι να λειτουργεί δυναμικά ο λογαριασμός Tik Tok του φετινού MasterChef και τα βιντεάκια έχουν έναν MVP ήδη.

Η συνήθεια του Tik Tok που ξεκίνησε πέρσι στο MasterChef συνεχίζεται και φέτος και έχουμε την ευκαιρία εκεί να δούμε τους 23 πια παίκτες μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής, σε πιο χαλαρές και χιομοριστικές στιγμές.

Ένας από τους MVP στο Tik Tok δεν είναι άλλος από τον 28χρονο Κώστα Φρέτζιος, τον μικρό Κοντιζά όπως τον αποκάλεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Κώστας με καταγωγή από τη Λάρισα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλόννησο ενώ με μαθήματα μαγειρικής στην Ταϊλάνδη, επιδιώκει την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια στα πιάτα του.

Ο Κώστας στο μικρό βιογραφικό του στον διαγωνισμό, δήλωσε ανταγωνιστικός, σίγουρος και μεθοδικός, ενώ φαίνεται πως νοιώθει το βραβείο να τον καλεί. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε, ο παίκτης άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τα δύο μικρά του παιδιά.​

https://www.instagram.com/p/C2mlnl7KcK8/

Mόνο το ένα από τα βίντεο του Κώστα στο Tik Tok του MasterChef έχει πλησιάσει το μισό εκατομμύριο προβολών.

Ενώ και το δεύτερο βίντεο του Κώστα έχει επίσης περισσότερες από 200.000 προβολές, τη στιγμή που τα υπόλοιπα νέα χιομοριστικά βιντεάκια δεν είναι τριψήφια σε προβολές.

Ο Κώστας ήταν ένας από τους τρεις τελευταίους παίκτες που κατάφεραν να κλέψουν ουσιαστικά την ποδιά για την είσοδο τους στο παιχνίδι.

Οι σπουδές του Κώστα, η προσωπική του κατάσταση, παντρεμένος με δύο παιδιά ήδη στα 28 του χρόνια και η ομοιότητα με τον Σωτήρη Κοντιζά έχουν έτσι κι αλλιώς μετατρέψει τον παίκτη σε έναν από τους πιο αγαπητούς και στο Twitter/x.

MasterChef: Το Twitter «κέντησε» με τη Ρένα που αποχώρησε και το επικίνδυνο πιάτο που έγινε viral

Μένει να δούμε αν ο Κώστας θα καταφέρει και με τις μαγειρικές του επιδόσεις να πείσει τους κριτές πως αξίζει το φετινό έπαθλο.

MASTER2.jpg
MASTER.jpg

Ο κόσμος τον έχει ήδη χρίσει νικητή.