MasterChef: Το Twitter «κέντησε» με τη Ρένα που αποχώρησε και το επικίνδυνο πιάτο που έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το Twitter «κέντησε» με τη Ρένα που αποχώρησε και το επικίνδυνο πιάτο που έγινε viral

Το κομφούζιο με τις φωνές και μία μελλοντική μονομαχία που θα φέρει εντάσεις, ενώ η Ρένα που ήταν η πρώτη παίκτρια που έφυγε χθες από το φετινό MasterChef.

Η πρώτη αποχώρηση από το MasterChef είναι πάντα λίγο αμήχανη, αλλά συνήθως φεύγει και ο παίκτης ή η παίκτρια που δεν ξέρει να διαχειριστεί τον χρόνο και το άγχος του. Η Γεωργία μπορεί να είναι η πιο αντιπαθής παίκτρια για το Twitter, αλλά χθες έδειξε πως έχει πείρα, ενώ ένα επικίνδυνο για την υγεία των κριτών πιάτο, έγινε viral. Όλα αυτά πριν μπούμε στη δεύτερη εβδομάδα της κανονικής ροής του διαγωνισμού που κρύβει εντάσεις.

https://www.instagram.com/p/C23AwwMMhwP/

Το «κακό» πιάτο και ο γρίφος των κανονισμών

Στην πρώτη εβδομάδα κανονικής ροής του διαγωνισμού με τους 24 παίκτες, είχαμε την ευκαιρία να εμπεδώσουμε τους νέους κανονισμούς. Σε δεύτερο επίπεδο, γυναικεία υπόθεση ήταν η πρώτη διαδικασία αποχώρησης στο φετινό MasterChef.

Τάνια, Ρένα από την γκρι μπριγάδα και η Γεωργία από τη μπορντώ, μονομάχησαν αρχικά στη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας, που ήταν γευσιγνωσία. Παρόλο που Γεωργία είναι αντιπαθής σε συμπαίκτες και κοινό, έχει εμπειρία και επικράτησε άνετα, γλιτώνοντας από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Γεωργία έγινε ο θηλυκός Μπόμπενας του MasterChef και το Twitter/Χ ζητά να φύγει

Η Τάνια και η Ρένα στη συνέχεια, αρκετά αγχωμένες έπρεπε να αντιγράψουν 4 πιάτα του καλεσμένου σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη. Καθόλου καλά δεν πήγε αυτό, γιατί η δεύτερη παρέδωσε ένα πιάτο λιγότερο στους κριτές (πάλι έλειπε λόγω ασθένειας ο Πάνος Ιωαννίδης) και μάλιστα το ένα πιάτο με το συκώτι ήταν ωμό και αρκετά επικίνδυνο για την υγεία όπως είπε ο Μαρκαδάκης. Το Twitter «κέντησε» με τη Ρένα που αποχώρησε και το επικίνδυνο πιάτο που έγινε viral.

Και τη λανθασμένη διατύπωση που έκανε ο καλεσμένος σεφ πως το συκώτι είναι μυς του ζώου, ενώ είναι όργανο.

Για μία ακόμη βραδιά είχαμε την γκρίνια - κλαυσίγελο της Γεωργίας και αυτό θα τραβήξει αρκετά όπως φαίνεται.

georgia.jpg

Το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας μας έδειξε μία νέα μονομαχία ανά δύο των ομάδων (όπως τα ματσαρίσματα του Survivor) μόνο που το κοινό έχει μπερδευτεί. Πώς θα γίνουν και θα γίνονται τα ζεύγη όταν έχουμε μονό αριθμών παικτών; Στη συγκεκριμένη περίπτωση 23; Άρα θα έχουμε έναν νέο κανόνα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα έχει την ευκαιρία να εξαιρεθεί και να κερδίσει το πλεονέκτημα.

masterchefgrifos.jpg

Φυσικά και έχουμε ένταση τη Δευτέρα. Η Χριστίνα μίλησε ξεκάθαρα για βρώμικο πόλεμο από την πλευρά των γκρι. Το θέμα είναι όμως πως και η ίδια θέλει να κυριαρχήσει.