Η Γκάια Μερκούρη αυτοσαρκάζεται με το σώμα της και δείχνει πώς προσαρμόζεται στο νέο της σπίτι

Η Γκάια Μερκούρη αυτοσαρκάζεται με το σώμα της και δείχνει πώς προσαρμόζεται στο νέο της σπίτι

Δύο μήνες μετά την μετακόμιση της, η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γκάια, άρχισε να προσαρμόζεται στο νέο της σπίτι.

Η Γκάια Μερκούρη έχει χιούμορ και αυτό αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της, το οποίο επιλέγει να αναδεικνύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο TikTok, όπου κάνει αναρτήσεις σχεδόν καθημερινά.

‘Έτσι, λοιπόν, αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο είχε φουσκωμένη την κοιλιά της, όπως ακριβώς θα έμοιαζε αν ήταν έγκυος, έδειξε για ακόμα μία φορά την συγκεκριμένη πλευρά της προσωπικότητάς της.

Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, η Γκάια Μερκούρη ανέβασε ένα βίντεο, από την τουαλέτα, στο οποίο χορεύει έχοντας σηκώσει το φούτερ της. Η κοιλιά της φουσκώνει με το που σηκώνεται η μπλούζα και το νεαρό μοντέλο δείχνει εντυπωσιασμένο.

Η Δωροθέα Μερκούρη αποκάλυψε πώς αποκαλεί χαϊδευτικά την μικρή της κόρη, Γκάια

Η Γκάια Μερκούρη το ζει στο φουλ στο νέο της διαμέρισμα

Η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη πρόσφατα μετακόμισε σε δικό της σπίτι, εικόνες από το οποίο μας έχει δείξει σε κάποια από τα βίντεο που έχει αναρτήσει. Τον περισσότερο χρόνο της φαίνεται να τον περνά στο σαλόνι, αφού αυτός είναι ο χώρος που βλέπουμε πιο συχνά στις δημοσιεύσεις της.

gkaia-merkouri.png

Ωστόσο, πολύ πρόσφατα, η Γκάια μας έδωσε για πρώτη φορά μία γεύση από το υπνοδωμάτιό της. Κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας ομορφιάς που έκανε μπροστά στην κάμερα, πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε ως φόντο την πιο σημαντική γωνία του δωματίου της.

Εκεί είναι τοποθετημένο το κρεβάτι της αλλά και 5 μικρά κάδρα με φωτογραφίες και posters, ενώ στους τοίχους κυριαρχεί το γκρι και το λευκό χρώμα.

Η Γκάια ανέφερε στο συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα ότι αισθάνεται πολύ ήρεμη από τότε που μετακόμισε σε δικό της σπίτι αλλά και ότι «τώρα αρχίζω και το νιώθω φουλ ότι είμαι σε ένα δικό μου σπίτι. Έχω βάλει τα posters μου, της φωτογραφιούλες μου, το σαλόνι είναι γεμάτο πράγματα».

Η νεαρή κοπέλα συγκατοικεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με μία φίλη της από τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ, όπως έχει εξομολογηθεί, το να ζήσει σε ένα δικό της σπίτι αποτελούσε ένα όνειρο που είχε από όταν ήταν 10 ετών.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @gaiamercurii