Δωροθέα Μερκούρη: H φωτογραφία από τα παλιά, η αποκάλυψη για τη ζωή της και η ομοιότητα με την Γαία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δωροθέα Μερκούρη: H φωτογραφία από τα παλιά, η αποκάλυψη για τη ζωή της και η ομοιότητα με την Γαία

Η Δωροθέα Μερκούρη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από παλιά μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί νεότερη, ενώ απέδειξε πως η ομοιότητα με τη μικρότερη κόρη της είναι αδιαμφισβήτητη.

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι από τις πολύ εντυπωσιακές γνωστές Ελληνίδες. Η ίδια άλλωστε, πέρα από την υποκριτική, για χρόνια έκανε καριέρα στο modelling και απ' ότι φαίνεται και οι κόρες της έχουν κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, αφού τόσο η 23χρονη Ηλέκτρα όσο και η 20χρονη Γαία είναι δύο καλλονές. Μάλιστα, η Γαία ακολουθεί και τα βήματά της στον χώρο της μόδας, αφού εδώ και έναν χρόνο ασχολείται πιο ενεργά με το modelling.

merkoyrh.jpeg.png

Τα αρνητικά σχόλια και το μήνυμα για τα νέα παιδιά

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι πολύ ενεργή στα social media της και πολύ συχνά θα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους είτε κάποια συνταγή - μιας και είναι πολύ καλή μαγείρισσα - είτε τις σκέψεις της για θέματα που την απασχολούν.

Κάπως έτσι, η ίδια λίγους μήνες πριν κλείσει τα 50, βρίσκοντας μια φωτογραφία από τα παλιά που την είχε τραβήξει η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί μπαίνοντας στον χώρο του modelling, τα οποία τότε την είχαν κάνει να μην αγαπάει καθόλου τον εαυτό της.

«Βλέποντας τις φωτογραφίες που μου στέλνουνε οι φίλες μου όπως αυτή που μου έστειλε η Ρούλα, θυμάμαι ότι δε μου άρεσε τίποτα από τον εαυτό μου όταν με έβλεπα σε μια φωτογραφία, παρόλο που ήμουνα φρέσκια και όμορφη σαν λουλούδι. Ναι, δε μου άρεσε επειδή είχα ακούσει από κάποιους ότι είχα μεγάλη μύτη ή ότι δεν ήμουν ακριβώς το κλασσικό μοντέλο, οπότε δεν μπορούσα να δουλέψω στο χώρο της μόδας. Και αυτά τα λόγια καταγράφτηκαν κι έτσι δε μου άρεσε ποτέ τίποτα. Σήμερα μπορώ να πω ότι αυτή η φωτογραφία είναι υπέροχη. Δεν είχα βαφτεί καθόλου, την κάναμε έτσι πολύ απλά μέσα σε 1 ώρα με τη Ρούλα, σαν παιχνίδι» έγραψε αρχικά η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C2ke3vvsZk7/

«Ποιος έχει ορίσει πως πρέπει να είμαστε σήμερα; Στη χειρότερη εποχή της σύγχρονης ανθρωπότητας…κορίτσια και αγόρια είμαστε φανταστικοί όταν είμαστε 20,30 και 40, 70. Είμαστε πάντα «όμορφοι» διότι τα νιάτα δεν ξανάρχονται. Είμαι ευλογημένη το ξέρω σήμερα, μετά από πολύ πόνο, το ξέρω. Αλλά στην εποχή μας κανείς δεν είναι αρκετός. Μόνο μέσα από την αγάπη μπορούμε να είμαστε καλά! Προχωράω το 2024 προς τα 50 μου και μου έρχονται αυτές οι φωτογραφίες ξαφνικά, γιατί άραγε; Για να πω την αλήθεια δεν θέλω να ακούσω κανέναν που έχει τα νιάτα του να λέει, δεν μου αρέσω..» ολοκλήρωσε γράφοντας τις σκέψεις της η Δωροθέα Μερκούρη.

Η ανάρτησή της, όπως ήταν λογικό συγκέντρωσε πολλά σχόλια αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια και πως πρέπει να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που βλέποντας την ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία της Δωροθέας Μερκούρη, «είδαν» την κόρη της την Γαία.

Και η αλήθεια είναι πως δεν είχαν κι άδικο, αφού αν ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω gallery, θα δεις πως μαμά και κόρη μοιάζουν πάρα πολύ.