Οι best dressed εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των Grammy Awards 2024

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι best dressed εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των Grammy Awards 2024

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η μεγάλη βραδιά της μουσικής τα είχε όλα. Και ένα red carpet γεμάτο εκπλήξεις.

H 66η απονομή των Grammy Awards 2024 πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, με τα μεγαλύτερα μουσικά βραβεία του πλανήτη να λαμβάνουν χώρα στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες. Η μεγάλη γιορτή της μουσικής έγινε και φέτος με πλήθος κόσμου να αναμένει τους νικητές των πιο σημαντικών κατηγοριών, όπως πάντα, ενώ όλοι οι κορυφαίοι παράγοντες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής βρέθηκαν στη λίστα των καλεσμένων της βραδιάς. Φυσικά, η Taylor Swift που ήταν και υποψήφια σε μία από τις κορυφαίες κατηγορίες της βραδιάς, το album της βραδιάς, αλλά και η SZA, η καλλιτέχνης που είχε φέτος προταθεί στις περισσότερες κατηγορίες, συμπληρώνοντας εννιά υποψηφιότητες.

https://www.instagram.com/p/C28wk0drPF-/

Shoe trends: Τα 5 χειμωρινά ζευγάρια που ξεχώρισαν στους δρόμους της Κοπεγχάγης -Εκτός από μπότες

Το κόκκινο χαλί των Grammy's ήταν όσο εντυπωσιακό αναμενόταν.

Το κόκκινο χαλί των Grammy Awards είναι κάθε χρονιά και πιο εντυπωσιακό. Ο συγκεκριμένος θεσμός κατέχει εξάλλου μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των fashion lovers, γιατί η ίδια η ιστορία του έχει αποδείξει ότι οι pop stars είναι αυτές που κάνουν συνήθως τις πιο edgy επιλογές στο κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/reel/C28fdoQP9DV/

Από τις μεγάλες κυρίες του παρελθόντος όπως η Cher, μέχρι τα σύγχρονα είδωλα της μουσικής σκηνής, όπως η Lady Gaga, η Beyonce και η Adele, κάθε χρονιά είναι όλο και πιο ξεχωριστή στο κόκκινο χαλί. Και η τελετή απονομής του 2024 δεν υπήρξε εξαίρεση. Μάλιστα με τα fashion weeks να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, δεν ήταν λίγα τα looks που είδαμε στο red carpet απευθείας από το catwalk.

Η Taylor Swift, λοιπόν, επέστρεψε στον παλιό καλό της εαυτό μετά από κάποια red carpet looks που συζητήθηκαν αρνητικά, με ένα black and white, custom Schiaparelli gown με opera gloves. H Dua Lipa ήταν για άλλη μια φορά από τις πιο όμορφες παρουσίες της βραδιάς, με total glam εμφάνιση δια χειρός Courreges. Ενώ και η Miley Cyrus έκανε μία από τις αγαπημένες της edgy εμφανίσεις, με custom Maison Margiela naked look, που είχε κάτι από τη λάμψη των 80s.

66th Annual Grammy Awards - Arrivals

Dua Lpa με custom Courreges(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Εκτός, όμως, από τα όσα είδαμε στο «παραδοσιακό» κόκκινο χαλί και τις αφίξεις του, τα Grammy Awards 2024 έκρυβαν και άλλες εκπλήξεις με εμφανίσεις πολλών μεγάλων καλλιτεχνών στη σκηνή τους, όπως η επιστροφή της Mariah Carey, που περπάτησε στο stage σε total glam mood, όπως της αρέσει, με ολόχρυση Laura Basci δημιουργία.

mariahcarey_1707101612_3295729658533954186_52142935.jpg

H Mariah Carey με Laura Basci.

Μπορεί, επίσης, να μην πέρασε από το κόκκινο χαλί, αλλά η Beyonce δεν θα μπορούσε να μην παραβρεθεί στα χθεσινά Grammy's με custom Louis Vuitton look από την τελευταία συλλογή του Pharell Williams για τον γαλλικό οίκο και την ανδρική collection του. Δίπλα της ήταν φυσικά και ο Jay Z αλλά και η κόρη της Blue Ivy, η οποία ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον μπαμπά της με λευκό goth-romantic φόρεμα με vibe white princess.

66th GRAMMY Awards - Show

H Beyoncé με Louis Vuitton FW24 RTW και δίπλα της η Dua Lipa (Photo by Johnny Nunez/Getty Images for The Recording Academy)

AP24036113297953.jpg

AP IMAGES

66th GRAMMY Awards - Show

O Jay-Z accepts και η Blue Ivy Carter (Photo by Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy)

Το απόλυτο highlight της βραδιάς ήταν φυσικά η εμφάνιση της Celine Dion on stage, η οποία αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, με την Taylor Swift να παραλαμβάνει το βραβείο του album της χρονιάς από τα χέρια της. Η μεγάλη τραγουδίστρια περπάτησε στη σκηνή με Haute Couture Valentino σύνολο, με ένα maxi παλτό και μαγευτικά κοσμήματα.

AP24036161512295.jpg

AP IMAGES

Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της βραδιάς.