Grammy Awards 2024: Τα ωραιότερα χτενίσματα και μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Ευαγγελία Αλπίδου
Grammy Awards 2024: Τα ωραιότερα χτενίσματα και μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η Taylor Swift και η Miley Cyrus ήταν οι μεγάλες νικήτριες της βραδιάς. Εκτός από το χρυσό αγαλματίδιο κέρδισαν και τις εντυπώσεις με τα beauty looks τους στο κόκκινο χαλί.

Η 66η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Grammy 2024 πραγματοποιήθηκε εχθές, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας να δίνουν το παρών στη σκηνή του Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες. Πλήθος κόσμου παρακολουθήσε με αγωνία τους νικητές αλλά και τις glam επιλογές των celebrities στο κόκκινο χαλί. Η Taylor Swift και η Miley Cyrus ήταν οι μεγάλες νικήτριες της βραδιάς. Οι ταλαντούχες τραγουδίστριες εκτός από το χρυσό αγαλματίδιο κέρδισαν και τις εντυπώσεις με τα beauty looks τους στο κόκκινο χαλί.

Κρύσταλλα στα φρύδια και peach fuzz χείλη είδαμε στα Haute Couture shows την 3η ημέρα

https://www.instagram.com/p/C28-uQrL7D9/

Οι celebrities για μία ακόμα φορά ξεχώρισαν για την κομψότητα και την λάμψη που απέπνεαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους. Η Taylor, με το που ανέβηκε στην σκηνή ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, ενώ η Miley Cyrus μας έκανε να νοσταλγήσουμε τα 80s με το άφρο look και το μακιγιάζ με τις χρυσές λεπτομέρειες. Η Dua Lipa, τράβηξε τα βλέμματα με την copper red απόχρωση στα μαλλιά και το απαλό graphic eyeliner που τόνισε το βλέμμα της.

https://www.instagram.com/p/C288f9bLRy5/

Η Mariah Carey και η Beyonce, παραβρέθηκαν στα χθεσινά Grammy's με safe εμφανίσεις που έδωσαν extra λάμψη στο red carpet. Η βραδιά όμως μας επιφύλασσε και super elegant εμφανίσεις…

66th GRAMMY Awards - Show

Η Mariah Carey με wavy hair και καφέ glam beauty look.

(Photo by Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy)

2024 The Recording Academy

Με ένα scroll παρακάτω θα δεις τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από την 66η απονομή των βραβείων Grammy. Το σίγουρο είναι ότι ήταν άλλο ένα red carpet μέσα στη χρονιά που άφησε τη δική του ιστορία. Enjoy…