Στη σχέση Βίσση-Καρβέλα δεν υπάρχει κανένας «Λεκές» αλλά μόνο αιώνια αγάπη και αλληλοεκτίμηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στη σχέση Βίσση-Καρβέλα δεν υπάρχει κανένας «Λεκές» αλλά μόνο αιώνια αγάπη και αλληλοεκτίμηση
NDP photo agency

Η Άννα Βίσση είναι η πιο cool παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το story πίσω από το νέο της τραγούδι, τα αυθόρμητα videos και η σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα.

Αν υπήρχε βραβείο αυθορμητισμού και cool αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Άννα Βίσση θα το κέρδιζε δικαιωματικά, αφήνοντας χιλιόμετρα πίσω τους ανταγωνιστές.

Άννα Βίσση εσύ superstar

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συγκαταλέγεται στις πιο ενεργές celebrities του Ελληνικού Instagram και TikTok, με κάθε της post να γίνεται viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές και σχόλια.

Η σχέση που έχει με τους «Fannatics» (οι θαυμαστές της) είναι ειλικρινά αξιοζήλευτη καθώς το κοινό την στηρίζει έμπρακτα για περισσότερα από 50 ολόκληρα χρόνια. Μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς η καλλιτέχνης μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της εντός αλλά και εκτός πίστας, fun στιγμιότυπα με την οικογένειά της και πολλά άλλα.

Η σχέση ζωής με τον Νίκο Καρβέλα

H Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας αποτελούν ένα «αιώνιο» ζευγάρι ωστόσο η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης αλλά ούτε κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

https://www.instagram.com/p/CfSwsx2oOfx/

Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Alpha Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ομολόγησε: «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν. Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον. Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό, δικαιολογημένοι και οι δύο».

Και πρόσθεσε: «Η συμφιλίωση έγινε όταν μας έσπρωξαν, αλλά και να μην μας έσπρωχναν θα βρισκόμασταν. Η Σοφία εκείνη την περίοδο είχε την πιο σοφή στάση. Δεν πήρε το μέρος ούτε του ενός ούτε του άλλου γιατί ήξερε ότι υποφέραμε και ο δυο. Θέλαμε τον χρόνο μας να συνειδητοποιήσουμε πράγματα. Δεν είχε να κάνει με εμάς, τσακωθήκαμε για άλλους γύρω μας».

Για την περίοδο που ήρθαν ξανά κοντά με τον μουσικοσυνθέτη η Άννα Βίσση παραδέχθηκε: «Ήταν ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο, γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον».

Η τραγουδίστρια εξήγησε στον Τάσο Τρύφωνος πως αυτή η αξιοζήλευτη σχέση τους είχε ενοχλήσει στο παρελθόν συντρόφους της αλλά και γυναίκες που ήταν στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα αναφέροντας: «Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

«Η Λία είναι αυτή»; Η hot ερώτηση στο πιο αυθόρμητο video της Άννας Βίσση

Μιλώντας αποκλειστικά στη Γεωργία Δρακάκη και στη Δήμητρα Βασιλειάδη του Olafaq.gr η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε για τη δημιουργία του τραγουδιού «Λεκές»: «Ο Νίκος περνάει πολύ χρόνο της ζωής του στην Καλαμάτα, γιατί του αρέσει. Έχει κάποιους φίλους στις ταβέρνες που συχνάζει, αλλά και στην θάλασσα που πάει, μιας που είναι και χειμερινός κολυμβητής, ανθρώπους απλούς της επαρχίας και του είπαν: «έχεις καιρό να γράψεις ένα ζεϊμπέκικο για την Αννούλα». Το πήρε προσωπικά, όπως μου είπε, και έτσι έγραψε τον «Λεκέ». Είναι ένα ωραίο λαϊκό τραγούδι με old sound και με drama. Εγώ είμαι drama».

ΓΜΝΔ

Πηγή κεντρικής: ndp