Μαρία Τζομπανάκη: Έχει γενέθλια και το γιόρτασε με μια φωτογραφία που θύμισε την «Λάουρα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Τζομπανάκη: Έχει γενέθλια και το γιόρτασε με μια φωτογραφία που θύμισε την «Λάουρα»

Η «Καπετάνισσα» του Σασμού έκλεισε τα 68 και με μια φράση της λέει πως δεν μετανιώνει για όσα έχει ζήσει.

Η Μαρία Τζομπανάκη που για τρίτη σεζόν την παρακολουθούμε στον ρόλο της Καπετάνισσας στον Σασμό, πέρα από σπουδαία ηθοποιός είναι και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η ίδια μάλιστα, σήμερα 5 Φεβρουαρίου έχει τα γενέθλιά της.

Κλείνοντας λοιπόν τα 68, η Μαρία Τζομπανάκη, θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από τα παλιά στο προφίλ της στο Instagram - στο οποίο είναι πολύ ενεργή - θέλοντας να μοιραστεί πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει ζήσει και πως ο χρόνος και τα «κάλλη» που παίρνει μαζί του δεν την απασχολούν.

«Ευγνώμων για την ζωή που έζησα… και χαλάλι για "τα νιάτα και τα κάλλη που δεν ξαναγυρίζουν πάλι"» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

https://www.instagram.com/p/C29dLGoI60g/

Οι ευχές των followers της ήταν πολλές, τονίζοντας πόσο αυθεντικά όμορφη είναι όλα αυτά τα χρόνια, ενώ σε κάποιους θύμισε και την Λάουρα, τον ρόλο στην ομώνυμη σειρά στην ΥΕΝΕΔ το 1980. Και δεν έχουν άδικο, αφού τότε η Μαρία Τζομπανάκη ήταν μόλις 24 χρονών.

Η ίδια κατά καιρούς άλλωστε, μοιράζετε στα social media φωτογραφίες της από διάφορα σίριαλ που έχει συμμετάσχει ή από πιο παλλιές φωτογραφήσεις της. Βέβαια, όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί παραμένι το ίδιο γοητευτική.

Πάντως όσον αφορά τα χρόνια που περνούν και το γεγονός πως τελικά όλοι μεγαλώνουμε, η τηλεοπτική Καλλιόπη είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο Mega Kαλημέρα: «Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και ιδιαίτερα όσον αφορά τις γυναίκες. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη, ντροπή. Θέλω να πω στις κυρίες συναδέλφους μου να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους. Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που μεγαλώνεις. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν ήμουν καλά, αλλά δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μου. Με διάφορα πράγματα που είχα περάσει, κλείστηκα στον εαυτό μου».

Βέβαια, το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή της είναι ο γιος της και επίσης ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης και ο εγγονός της, Αχιλλέας. Γι' αυτό και οι υπόλοιπες φωτογραφίες στα social media της, είναι από στιγμές που περνά μαζί τους και με την νύφη της, Γεωργία Κρασσά.

«Εάν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτόν, θα μιλάω μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή από την συγκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, είναι το παιδί μου. Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Παίζοντας μαζί του στην τηλεόραση καταλαβαίνω ποσό αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι σε αυτό το κομμάτι. Τον καμαρώνω συνέχεια και του δίνω την ευχή μου πάντα» είχε πει η ίδια τον Οκτώβριο του 2023.