Η ώρα της τιμωρίας στον Σασμό πλησιάζει και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάνει μία σημαντική σύλληψη

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα της τιμωρίας στον Σασμό πλησιάζει και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάνει μία σημαντική σύλληψη

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης είναι «ψαρωτικός» και πανέτοιμος να τους συλλάβει όλους στον Σασμό. Κάποιοι τον έχουν υποτιμήσει και θα τον «βρουν» μπροστά τους. 

Ο Τάσος Νούσιας μπορεί να μεγαλουργεί φέτος στη Μάγισσα στον ΑΝΤ1, αλλά με έναν τρόπο εμπλέκεται ξανά στον Σασμό, αφού ανοίγει ξανά η υπόθεσή του ως ο δολοφονημένος Στεφανής. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως εισαγγελέας ετοιμάζεται για συλλήψεις αλλά όχι ακόμη για να τιμωρήσει τον Μαθιό. Ένας άλλος ήρωας πέφτει σε μία παγίδα και το μυστικό της δολοφονίας του Ευθύμη είναι έτοιμο να φανερωθεί.

Χάσαμε πια τον λογαριασμό για τον Στεφανή ενώ έχουμε μία επιστροφή

Υπάρχει το τελευταίο διάστημα μία σεναριακή ανομοιογένεια στον Σασμό, γιατί ενώ υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις, κάποια στιγμή διακόπτονται και επανερχόμαστε σε χιλιοειπωμένες υποθέσεις που όλο πάνε να λυθούν, αλλά τελικά μένουν και εκείνες εκκρεμείς.

Για χιλιοστή φορά λοιπόν ανοίγει ξανά η υπόθεση του Στεφανή και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως εισαγγελέας Γιακωβάκης θέλει να δείξει ότι τελικά όχι απλά θα βρει τον ένοχο αλλά θα τον κλείσει και στη φυλακή. Θα τον δεις να σου δίνει την εντύπωση πως ήδη τον ξέρει. Δεν θα είναι τυχαία η πολύωρη ανάκριση που θα κάνει στον Μανώλη, τυπικά τον μόνο αυτόπτη μάρτυρα.

Η σωτηρία της ζωής του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό έρχεται από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Καλλιόπη, η Βασιλική και ο Μαθιός αναστατώνονται με τις εξελίξεις και αυτό θα το δούμε στο repeat να επαναλαμβάνεται πολλές φορές στο μέλλον. Η Βασιλική επίσης έχει μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσει και το θέμα της Θοδώρας.

Θα μάθει τι έχει συμβεί με τον Πετρή, δεν θα την κακολογίσει όμως και κάπως έτσι θα πειστούν και η Μαρίνα με την Αργυρώ να τη συγχωρήσουν και να της μιλήσουν. Κανονικά θα έπρεπε να την αγνοήσουν.

https://www.instagram.com/p/C2t7rGzoFe8/

Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον - ίσως και το μόνο - είναι η σύλληψη του Παύλου, Στέλιου Μάινα. Η Εύα όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια του έχει στήσει μία παγίδα και στην έρευνα της αστυνομίας στο οινοποιείο θα αποκαλυφθούν κρυμμένα όπλα από την εποχή που έκανε λαθρεμπόριο ο Ευθύμης Φαρμάκης. Αυτή την κρύπτη την ήξερε φυσικά μόνο η Εύα.

Ο Παύλος όπως είναι φυσικό θα πανικοβληθεί. Γιατί ο εισαγγελέας συσχετίζει την υπόθεση με εκείνη της δολοφονίας του Φαρμάκη. Στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης χρονιάς έχεις δει φυσικά πως ο Παύλος τον σκότωσε, ως αντίποινα για τη δολοφονική επίθεση κατά της Μαρίνας και τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη.

Ο Βρουλάκης θα αφεθεί ελεύθερος μεν αλλά η τιμωρία του για τον Ευθύμη θα έρθει από την Εύα. Δεν φαίνεται να είναι καλό το τέλος του αυτή τη σεζόν. Αλλά το φινάλε του Στέλιου Μάινα χρονικά, θα καθυστερήσει.