Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, λίγο πριν «γράψει» το τέλος του

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, λίγο πριν «γράψει» το τέλος του

«Έχει ο καιρός γυρίσματα που θα έλεγε και το κορίτσι σου» απάντησαν στον Βασίλη Μπισμπίκη οι followers της Μαρίας Τζομπανάκη, λίγο μετά το δικό της σχόλιο, ένα συναδελφικό «αντίο» μετά το τελευταίο τους γύρισμα.  

Όπως ούτως ή άλλως ανεπίσημα είχε ανακοινωθεί πως ο ρόλος του Ανδρέα Βρουλάκη που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, θα είχε ημερομηνία λήξης στον Σασμό. Ο ηθοποιός φαίνεται πως ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και αυτό φάνηκε και από τον έμμεσο αποχαιρετισμό της Μαρίας Τζομπανάκη. Με τραγούδι της Δέσποινας Βανδή συμπληρώθηκε αυτό το «αντίο». Πώς όμως η Καλλιόπη και ο Ανδρέας θα φτάσουν σε αυτό το τέλος και στην εκδίκηση που παίρνει η καπετάνισσα για τη δολοφονία του συζύγου της;

Η μυστηριώδης φυγή και η υπόνοια για δολοφονία του Ανδρέα Βρουλάκη

Σου έχω ήδη ξαναπεί πως στην τρίτη σεζόν της σειράς ο Σασμός, διαπραγματευόμαστε άλυτα ζητήματα της πρώτης σεζόν. Εκκρεμείς υποθέσεις όπως για παράδειγμα η δολοφονία του Στεφανή, αλλά και η δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη, πατέρα του Αστέρη και του Μαθιού. Ενώ περιμέναμε ότι σε αυτό το θέμα ο Παύλος δηλαδή ο Στέλιος Μάινας ήταν ο κύριος ύποπτος - για να μην πω ήμασταν σίγουροι για την ενοχή του - στα επόμενα επεισόδια αυτό το σενάριο ανατρέπεται.

Ένας άγνωστος άντρας στον Σασμό έρχεται για να αποκαλύψει το καλά κρυμμένο μυστικό μίας οικογένειας

Πριν φτάσουμε ως εκεί, η Μαρία Τζομπανάκη βρήκε έναν πολύ γλυκό τρόπο για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Μπισμπίκη, (προφανώς γιατί είχαν κάνει και τα τελευταία γυρίσματα) ευχόμενη τα καλύτερα για τον ηθοποιό γράφοντας: «Βασίλη μου εξαιρετική συνεργασία. Όλα να σου πηγαίνουν καλά».

https://www.instagram.com/p/C2X7DvbLS10/

Οι δύο τους βρέθηκαν σε ένα κρητικό εστιατόριο μαζί με άλλους ηθοποιούς της σειράς και οι followers της κατάλαβαν το υπονούμενο και πως ο ρόλος του τελειώνει τις επόμενες εβδομάδες, όπως άλλωστε γνώριζαν όλοι. Άλλοι χάρηκαν που επιτέλους ο Ανδρέας Βρουλάκης φεύγει, ενώ κάποιος του απάντησε με στίχο από τραγούδι της αγαπημένης του συντρόφου Δέσποινας Βανδή: «Έχει ο καιρός γυρίσματα Ανδρέα». Πώς όμως θα φτάσουμε στο τέλος του;

Αυτή και την επόμενη εβδομάδα θα δεις τον Ανδρέα να προσπαθεί αφενός να ξεφύγει από την έρευνα του εισαγγελέα (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) αφετέρου να βρει συμμάχους για τα σχέδιά του. Η Εύα θα είναι επιφυλακτική στο σχέδιο εκδίκησης κατά των Σταματάκηδων και στο μόνο που θα συμφωνήσει είναι να διεκδικήσει εκείνος μέρος της περιουσίας της μητέρας του. Θα χάσει όμως σε αυτή την προσπάθεια, έναν πολύτιμο συνεργάτη των σχεδίων του, που δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Τηλέμαχο, ο οποίος απλά βαρέθηκε όλες αυτές τι διαδικασίες.

Μία μαρτυρία όμως από τα παλιά με έναν άλλο συγκρατούμενο του Βασίλη Σταματάκη, λύνει το μυστήριο της δολοφονίας του. Η Καλλιόπη πια δεν έχει κανέναν ενδοιασμό και είναι σίγουρη πως εκείνος είναι ο υπαίτιος και αποφασίζει να πάρει επιτέλους μετά από 25 χρόνια εκδίκηση.

Κάπως έτσι θα καταλήξει, να απαγάγει στην ουσία τον Ανδρέα και να τον κλείσει σε μία αποθήκη για να τα πουν όλα οι δυό τους. Από την επόμενη ημέρα όμως εκείνος εξαφανίζεται. Τον σκότωσε και κάλυψε τα ίχνη της; Έφυγε εκείνος απρόοπτα για να γλιτώσει; Ή κάποιος άλλος, τρίτος παράγοντας εμπλέκεται σε όλο αυτό; Μήπως ο πραγματικός του πατέρας ο οποίος έρχεται από τα ξένα;

Ωραίο το φινάλε του Ανδρέα. Με αρκετό μυστήριο.