Η Κρασσά καθορίζει τη ζωή και την τέχνη του Αυγουστίδη αφού της έχει εμπιστευθεί ένα κομμάτι του

Τζένη Ντεμιράι
Η Κρασσά καθορίζει τη ζωή και την τέχνη του Αυγουστίδη αφού της έχει εμπιστευθεί ένα κομμάτι του

«Με έκανε να θέλω να είναι αυτή το στήριγμά μου», δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γυναίκα της ζωής του, Γεωργία Κρασσά.

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» είδαμε τον ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε για τον γιο της, λέγοντας «Εξαιτίας της μητρικής αγάπης όφειλα να προστατεύσω το παιδί μου, στην περίπτωση που ο δρόμος που θα διέβλεπα ότι ανοίγεται μπροστά του μπορεί να είναι γεμάτος παγίδες, όχι εκ των άλλων, αλλά εκ της έλλειψης ταλέντου, ανθεκτικότητας, λογικής, καλλιέργειας. Και ήμουν σιωπηλή, είχε κάνει μόλις την ταινία του Περάκη τυχαία τελείως. Ο Ορφέας ήθελε να γίνει σκηνοθέτης, όχι ηθοποιός. Πήγα στο θέατρο να δω την πρώτη του παράσταση με την Ελένη Ράντου. Είχα πολλή αγωνία, γιατί δεν ήθελα να εκτεθεί το παιδί μου, ήθελα να βιώσει την αντικειμενική πραγματικότητα του εκτίθεμαι. Έκλαιγα όταν τελείωσε η παράσταση με λυγμούς για δύο λόγους. Γιατί είδα το ταλέντο του, ακόμα άγουρο, αλλά το είδα, και ήξερα ότι τον περιμένει μία διαδρομή αφοσίωσης, συνεχούς εκπαίδευσης, θα ζούσε της δικής του εποχής τα μικρά ή μεγάλα αγκάθια».

Πλέον, ο Ορφέας Αυγουστίδης, φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να ξεπερνά τα αγκάθια που συνοδεύουν τους ηθοποιούς τη σύγχρονη εποχή και έχει γίνει σε όλους μας αγαπητός μέσα από το ρόλο του Αστέρη, ο οποίος για τρία συνεχόμενα χρόνια έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Η σωτηρία της ζωής του Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό έρχεται από τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα της ζωής του, Γεωργία

Ο έρωτας δεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εκείνον μόνο στη σειρά αλλά το ίδιο συμβαίνει και στην πραγματικότητα, αφού, ο τρόπος με τον οποίο μιλά για τη γυναίκα του προδίδει ότι είναι το πιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή του.

Για τη γυναίκα της πραγματικής του ζωής, τη Γεωργία Κρασσά, με την οποία είναι ζευγάρι περίπου 8 χρόνια, ο Ορφέας ανέφερε στον Χατζηνικολάου:

«Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε από τη σχέση μου με τη Γεωργία, από την ανάγκη μας να θεωρεί ο ένας τον άλλον οικογένεια. Η Γεωργία μου το ενέπνευσε αυτό. Με έκανε να θέλω να είναι αυτή το στήριγμά μου. Γιατί ένιωσα όχι μόνο ότι μπορεί αλλά γιατί κάπως έτσι έχουν νόημα τα πράγματα, να εμπιστευτείς στον άλλον κάτι από εσένα. Γιατί μέχρι τώρα ήθελα να είμαι εγώ όλα τα πόδια του τραπεζιού».

Λίγο αργότερα, πρόσθεσε: «Η Γεωργία, πια, είναι τα περισσότερα πόδια του τραπεζιού. Ήθελα πάντα να ‘μια εγώ το τραπέζι και όλα τα πόδια να είναι δικά μου. Κανένας να μη μπορεί να πάρει κάτι που και να μην μπορώ να έχω εγώ τον έλεγχο. Γενναιόδωρα πια, της έχω δώσει ένα κομμάτι από αυτό γιατί θέλω να φοβάμαι να μην πάθει κάτι».

Για τον χρόνο που αφιερώνει στην οικογένειά του ανέφερε:

«Δίνω χρόνο και παίρνω από τον ύπνο μου αν χρειαστεί. Ειδικά τον πρώτο χρόνο που είχε έρθει ο Αχιλλέας στη ζωή μας και ήμασταν τρεις πια. Πρώτη φορά στη ζωή μου επέτρεψα να με επισκεφθεί το στρες πρόπερσι και πέρσι γιατί ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο μέσα στη μέρα. Άργησα να σφίγγομαι γιατί ήθελα όχι μόνο να αλλάζω πάνες, αλλά ήθελα να τον βλέπω, να βοηθάω τη Γεωργία, ήθελα να δω που πάει η Γεωργία, πως είναι σαν μητέρα».

Ο Ορφέας έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς δεν επιθυμεί να δίνεται μεγάλη έκταση σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι κρύβεται ή αποφεύγει να κάνει δραστηριότητες με την οικογένειά του. Όπως δηλώνει ο ίδιος, απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί τους και έχει θυσιάσει ακόμα και τον ύπνο του για να μπορέσει να το κάνει τις περιόδους που εργάζεται πολλές ώρες.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει αναρτήσει μερικές φωτογραφίες με τη γυναίκα του, στις οποίες φαίνεται να είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery.

Οι δυο τους, αρκετές φορές, έχουν κάνει και δημόσιες εμφανίσεις και έχουν φωτογραφηθεί, χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Ένας κρητικός γάμος στο Κορωπί

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του τον Ιούνιο του 2022. Ο γάμος έγινε σε ένα κτήμα στο Κορωπί, αλλά η ατμόσφαιρα μετέφερε νοητά τους καλεσμένους στην Κρήτη. Τηρώντας τις παραδόσεις, ο γαμπρός φόρεσε ένα κρητικό σαρίκι, ενώ η νύφη είχε επιλέξει ένα νυφικό, που είχε φτιαχτεί με παραδοσιακό βελονάκι.

Κρητικά γλυκά, λύρες και λαούτα συμπλήρωναν το τέλειο σκηνικό για μία όμορφη βραδιά που έμεινε αξέχαστη στο ζευγάρι, το οποίο αποφάσισε αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου να γίνει και η βάφτιση του γιου του.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @orfeas_avgoustidis