Η Ειρήνη Ψυχράμη ξέρει τι ζητάει και αυτό είναι όμορφες στιγμές με την οικογένειά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ειρήνη Ψυχράμη ξέρει τι ζητάει και αυτό είναι όμορφες στιγμές με την οικογένειά της

Η Ειρήνη Ψυχράμη έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου, το νέο hair look και τα υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ειρήνη Ψυχράμη και ο σύζυγός της, Λάμπρος Κτεναβός αφού πριν λίγα 24ωρα έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Ειρήνη Ψυχράμη έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της

Η τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος Hi-5 έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της σε μαιευτήριο της πρωτεύουσας, με τον Δημήτρη Μακαλιά να αποκαλύπτει το ευτυχές γεγονός μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CVXWPfdI9Fp/

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής είναι παντρεμένος με την αδελφή της τραγουδίστριας, Αντιγόνη Ψυχράμη και περνούν συχνά χρόνο όλοι μαζί με τα παιδιά τους.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ειρήνη Ψυχράμη έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον τοκετό, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της.

https://www.instagram.com/p/C290K22IYz0/

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Βασίλη Βεργέτη, τον γυναικολόγο που για δεύτερη φορά με ξεγέννησε και με φυσιολογικό τοκετό (VBAC) η ηρεμία του ήταν αυτή που με βοήθησε από την αρχή μέχρι το τέλος, τη μαία μου Νόπη Κυριακίδου που με αγκάλιασε και αφέθηκα στα έμπειρα χέρια της, τις νοσηλεύτριες ,τους βοηθούς νοσοκόμων. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ, με τους ανθρώπους μας κοντά, ένα δωμάτιο γεμάτο αγάπη ως πάνω, η αρχή ενός ταξιδιού γεμάτο όνειρα μόλις άρχισε! Σας ευχαριστούμε όλους!», έγραψε η τραγουδίστρια.

Η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός έχουν ήδη ένα 4χρονο γιο τον Χρήστο, ο οποίος ανυπομονεί να υποδεχθεί στο σπίτι τον μικρότερο αδερφό του.

Το νέο hair look της τραγουδίστριας

Τους τελευταίους μήνες η Ειρήνη Ψυχράμη έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (μετά από αρκετά χρόνια), κόβοντας τα μαλλιά της καρέ. Η διαφορά είναι θεαματική αφού η τραγουδίστρια είχε ανέκαθεν μακριά, ξανθά μαλλιά.

https://www.instagram.com/p/Cru_DxAoY2y/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Ο γάμος Ψυχράμη-Κτεναβού και η βάπτιση του γιου τους

Η Ειρήνη Ψυχράμη και ο Λάμπρος Κτεναβός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πλατανιώτισσα Αχαΐας και η αδερφή της νύφης, Αντιγόνη, ήταν εκείνη που μοιράστηκε πρώτη φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή στο Instagram.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί ο γιος τους. Ο θρησκευτικός γάμος συνοδεύτηκε από τη βάπτιση του γιου τους ο οποίος πήρε το όνομα Χρήστος.

Το 2019 η Ειρήνη Ψυχράμη και ο τηλεοπτικός Οσμάν από το Κόκκινο Ποτάμι, Λάμπρος Κτεναβός, κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους. Το ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει σε τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, γνωρίστηκε το 2018 και η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ απρόσμενα.

https://www.instagram.com/p/Ciqrfb8IPm8/

«Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε πάρα πολύ νωρίς, αλλά αβίαστα. Το θέλαμε το μωρό και λέγαμε όταν έρθει, καλώς να 'ρθε. Έκανα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα «Καλημέρα, είμαι έγκυος. Έμεινε άναυδος!», είχε δηλώσει παλαιότερα η τραγουδίστρια.

«Δεν κάναμε ουσιαστικά γάμο, περιμέναμε τυπικά ότι θα πάμε στο δημαρχείο να βάλουμε τις υπογραφές μας για να είναι το παιδί μας σωστό, αναγνωρισμένο και καλυμμένο από όλες τις απόψεις», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Λάμπρος Κτέναβος.

«Μου άνοιξε το κουτάκι και είπα κατευθείαν ναι. Η ζωή με τον γιο μου είναι φωτεινή και όμορφη», είχε εξομολογηθεί η Ειρήνη Ψυχράμη σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Super Κατερίνα.

https://www.instagram.com/p/Cim_f42ooHH/

Νονά του μικρού Χρήστου ήταν η ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους.

Το ζευγάρι και ο γιος τους μένουν σε ένα σύγχρονο διαμέρισμα, στο οποίο έχουν βάλει τις προσωπικές τους πινελιές. Μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις αγαπημένες τους γωνιές όπως είναι το σαλόνι και το παιδικό δωμάτιο του πρωτότοκου γιου τους.

https://www.instagram.com/p/Cl88_PmoLPS/

Πηγή κεντρικής: irina_psych