Ψυχράμη & Μακαλιάς ψάχνουν όνομα για την κόρη τους έχουν όμως βρει το σπίτι των ονείρων τους

Ψυχράμη & Μακαλιάς ψάχνουν όνομα για την κόρη τους έχουν όμως βρει το σπίτι των ονείρων τους

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς σχεδιάζουν τη βάπτιση της 10μηνών κόρης τους. Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες και το σπίτι τους.

H Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (τον 6χρονο Χάρη και την 10 μηνών κόρη τους) που άλλαξαν ολοκληρωτικά τη ζωή και τις προτεραιότητές τους.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μοιράζουν απλόχερα τα θετικά τους vibes σε όσους τους ακολουθούν στο Instagram αφού δημοσιεύουν συχνά αυθόρμητα οικογενειακά στιγμιότυπα μέσα και έξω από το σπίτι τους.

Η βάπτιση της κόρης τους και η αποκάλυψη για το όνομα

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στην εφημερίδα RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, και μεταξύ άλλων μοιράστηκε τα σχέδια για τη βάπτιση της 10μηνών κόρης τους, την οποία ακόμα αποκαλούν ακόμα «μπέμπα».

https://www.instagram.com/p/CrqYdMFNCFC/

Μακαλιάς και Ψυχράμη μόλις απέκτησαν την κόρη τους - Το ονειρεμένο δωμάτιο του δεύτερου παιδιού τους

«Η κόρη μου είναι σχεδόν 10 μηνών. Η κατάσταση ήταν δύσκολη τους πρώτους μήνες, γιατί είχαμε ξεσυνηθίσει τα ξενύχτια και είχαμε ξεχάσει και τις υποχρεώσεις που έχει ένα βρέφος. Οπότε πιεστήκαμε. Οι διακοπές φέτος ήταν δύσκολες, όπως την πρώτη χρονιά που ήταν μωρό ο Χάρης. Το ένα παιδί δεν είναι τίποτα μπροστά στα δύο. Η κλίμακα απογειώνεται και τα δυο ίσον 100. Θεωρούμε ότι το πρώτο δύσκολο καλοκαίρι έφυγε και από εδώ και πέρα, όσο μεγαλώνει το παιδί, περπατάει και επικοινωνεί, θα έρθουμε σε πιο φυσιολογικά δεδομένα», δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

https://www.instagram.com/reel/Cx--XKCMIaE/

Και πρόσθεσε: «Η Αντιγόνη ήθελε πάρα πολύ ένα κορίτσι στην οικογένεια, οπότε από την πρώτη μέρα είναι πανευτυχής. Της βάζει φιογκάκια στα μαλλιά, έχει αγοράσει τα φιογκάκια και τα φρου φρου που της αρέσουν».

https://www.instagram.com/p/CxxT5W1M4sZ/

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός μοιράστηκε τα πλάνα για τη βάπτιση και το όνομα της κόρης τους εξηγώντας: «Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμα. Είναι κάτι που μας τριβελίζει το μυαλό κάθε μέρα. Έχουμε πει άπειρα ονόματα και κάθε φορά θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει πολύ κοντά και μετά από δυο μέρες το ξανασυζητάμε και το προηγούμενο όνομα ήδη το έχουμε ξεχάσει. Νιώθω πάρα πολύ άβολα, γιατί πλέον με ρωτούν και οι φίλοι και η οικογένεια και μου λένε, σταματήστε να το λέτε μπέμπα δεν υπάρχει νόημα να το λέτε έτσι, αλλά νιώθουμε ότι πρέπει να έρθει το κατάλληλο όνομα που ταιριάζει και αισθανόμαστε ότι έρχεται από το μωρό. Δε μας βιάζει κάτι. Σίγουρα έχουμε αποφασίσει τη βάπτιση να την κάνουμε του χρόνου το καλοκαίρι, όπως είχαμε κάνει και του Χάρη, γιατί θέλουμε το μωράκι μας να έχει μεγαλώσει λίγο, να πλησιάζει τα δύο. Ούτε νονό δεν έχουμε βρει ακόμα, αισθανόμαστε ότι το παιδί θα μας καθοδηγήσει.

https://www.instagram.com/p/CsrXYjIrKCb/

Oι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν με τα παιδιά τους και δημοσιεύουν τις πιο #familygoals φωτογραφίες στο Instagram.

Το σπίτι Μακαλιά-Ψυχράμη έχει happy vibes και εμπνέει

Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στα social media, το ζευγάρι διαθέτει υψηλή αισθητική και έχει δημιουργήσει ένα άνετο, ζεστό και φωτεινό σπίτι στο οποίο μπορούν να παίζουν τα παιδιά τους με ασφάλεια.

https://www.instagram.com/p/Cop48iSrU2S/

Η διακόσμηση του χώρου είναι minimal, σύγχρονη αλλά απόλυτα διαχρονική. Στο σπίτι τους πρωταγωνιστούν οι γήινοι τόνοι με το μπεζ και το γκρι χρώμα να κάνουν έντονη την παρουσία τους.

To ζευγάρι έχει φτιάξει δωμάτιο με όργανα αερόβιας γυμναστικής, στο οποίο έχουν ποζάρει αρκετές φορές. Τέλος, η μεγάλη, φωτεινή βεράντα του σπιτιού ενδείκνυται για Κυριακάτικα brunch ή οικογενειακά τραπέζια με φίλους.

Πηγή κεντρικής: antigoni_psychrami