Μακαλιάς και Ψυχράμη μόλις απέκτησαν την κόρη τους - Το ονειρεμένο δωμάτιο του δεύτερου παιδιού τους

Κατερίνα Μπούσιου
Μακαλιάς και Ψυχράμη μόλις απέκτησαν την κόρη τους - Το ονειρεμένο δωμάτιο του δεύτερου παιδιού τους

Η έκπληξη της Μπέτυς Μαγγίρα για το δεύτερο παιδί του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. 

Την είδηση για την γέννηση της κόρης και δεύτερου παιδιού του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, γνωστοποίησε σήμερα το πρωί η Μπέττυ Μαγγίρα, κάνοντας την ωραιότερη έκπληξη στο ζευγάρι με τις ευχές όλων των συνεργατών της εκπομπής, στην οποία συμμετέχει και ο ηθοποιός. Το άγχος και οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού, αλλά και το ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο της μικρής με την παρέμβαση του γιου τους Χάρη στην διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CiDbU-Dqsf5

«Κλαίγαμε συνέχεια με την Αντιγόνη»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» Μπέττυ Μαγγίρα, με την οποία συνεργάζεται ο Δημήτρης Μακαλιάς για δεύτερη χρονιά στο Open, έκανε την ανακοίνωση της άφιξης του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού και έδωσε μαζί με τους συνεργάτες της τις πιο πρωτότυπες ευχές.

Με το τραγούδι του Frank Sinatra, «L.O.V.E» και με ροζ καρτέλες με ευχές που θύμιζαν μία σκηνή από την ταινία «Love actually», η Μπέττυ ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, αλλά δείχνοντας και τις πρώτες φωτογραφίες της, από το μαιευτήριο.

makaliaskori2.JPG

Η δεσποινίς Μακαλιά γεννήθηκε νωρίς χθες το βράδυ και ο Δημήτρης αν και κουρασμένος, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή, για να μοιραστεί δημόσια τα πρωτόγνωρα συναισθήματα για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχισμένοι, πολύ κουρασμένοι, αλλά είναι υπέροχο. Είχαμε αγωνία, η μπέμπα δεν έκλαψε καθόλου, μόνο εγώ και η Αντιγόνη κλαίγαμε. Μοιάζει με τον γιο μας τον Χάρη, αλλά είναι το μόνο που δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή». Από τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες της εκπομπής, η μικρή φαίνεται πως είναι ξανθιά και μοιάζει περισσότερο με τον μπαμπά της, ο οποίος στο στιγμιότυπο, της δίνει και το πρώτο του φιλί συγκινημένος.

makaliaskori.JPG

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν πάρα πολύ χαρούμενη και μας έδωσε και ένα στίγμα της γέννας της Αντιγόνης που πρέπει να κράτησε αρκετή ώρα: «Περάσαμε και εμείς μία αγωνία μέχρι να πάνε όλα καλά, το ζήσαμε μαζί σας».

Το ζευγάρι είχε κρατήσει μυστικό το φύλο του δεύτερου παιδιού τους μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ελάχιστοι το γνώριζαν, αλλά εμείς σας το είχαμε ήδη αποκαλύψει, μιλώντας μαζί τους την βραδιά της παρουσίασης του προγράμματος του Open, τον Σεπτέμβριο.

Αντιγόνη Ψυχράμη - Δημήτρης Μακαλιάς- Μάθαμε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η Αντιγόνη είχε δηλώσει πως αυτή η δεύτερη εγκυμοσύνη της, ήταν δυσκολότερη από την πρώτη, όταν κυοφορούσε τον 4χρονο σήμερα, γιο τους Χάρη: «Φυσικά και αγχώνομαι που έρχεται το δεύτερο μωρό. Είμαι επτά μηνών έγκυος. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολη από την πρώτη. Μέχρι τους τέσσερις μήνες, είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα». Στην πρώτη της ανάρτηση σήμερα το πρωί, η Αντιγόνη μοιράστηκε τη χαρά της γράφοντας: «Ήρθε και αυτή η στιγμή! Το κοριτσάκι μας Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…»

https://www.instagram.com/p/ClTLk_prn5S

Το υπέροχο δωμάτιο της μικρής και η βοήθεια του Χάρη

Εδώ και δύο μήνες το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις προτοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους. Το οποίο όπως θα δεις και στην φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Αντιγόνη, είναι μεν σε ροζ τόνους αλλά με γαλάζιες και γκρι πινελιές, με μοντέρνα λειτουργικά έπιπλα και ήδη γεμάτο με τα πρώτα παιχνίδια της.

makalias_koridomatio.jpg

Το υπόλοιπο σπίτι της οικογένεια Μακαλιά στο Χαλάνδρι, είναι άλλωστε ήδη γεμάτο με τα παιχνίδια του γιου τους Χάρη, ο οποίος λατρεύει το ποδόσφαιρο.

xarismakalias_paixnidia.jpg

O οποίος όμως, στάθηκε και πολύτιμος βοηθός στην διακόσμηση του δωματίου της αδελφής του, την οποία και εκείνος περιμένει να γνωρίσει, όταν σε 3 μέρες, η Αντιγόνη βγει από το μαειυτήριο. Και βοήθησε μάλιστα και στο βάψιμο των τοίχων.

https://www.instagram.com/p/Cj8JpeLsEur

Όπως ωστόσο μας είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Μακαλιάς, είχαν επινοήσει με την Αντιγόνη, ένα παιχνίδι μαζί του για να μην...ζηλέψει και να κάνουν την μετάβαση στην νέα οικογενειακή πραγματικότητα πιο ομαλά. Για αυτό και ο Χάρης, έπαιρνε δώρα από την αδελφή του τους τελευταίους μήνες, σε αυτό το γνωστό τρικ που κάνουν αρκετοί γονείς με τα πρώτα τους παιδιά. Δες στη photo gallery που ακολουθεί και το εντυπωσιακό και μοντέρνο σπίτι της οικογένειας.