Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά ανοιχτά για τη στάση του μεγαλύτερου γιου της στον χωρισμό με τον Πιλαφά

Τζένη Ντεμιράι
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά ανοιχτά για τη στάση του μεγαλύτερου γιου της στον χωρισμό με τον Πιλαφά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη στάση του μεγαλύτερου γιου της, Μάξιμου, στον χωρισμό με τον Πιλαφά και την ενασχόλησή του με το θέατρο.

Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκινά τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή Σφίγγα, όπου εμφανιστεί ξανά στις 23 του μήνα αλλά και στις 8 και 22 Μαρτίου.

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών της, λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή.

papoutsaki-(2).jpg

Από την αρχή της συζήτησής της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε αναφορά στο 2023, που αποτέλεσε μία δύσκολη χρονιά για εκείνη, αφού συνδέθηκε με τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά αλλά και την ανάγκη να διαχειριστεί αυτή τη νέα συνθήκη έχοντας δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Όπως είπε η ίδια: «To 2023 ήταν αρκετά δύσκολο, χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι, αλλά αν έχεις παιδιά. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Το δουλεύουμε πολύ, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγάλος μου γιος, κάνουμε συμβουλευτική».

«Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και ειλικρίνεια», πρόσθεσε ακόμα.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά της διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη κατάσταση, λέγοντας πως ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μάξιμος, που είναι 10 ετών, ρωτά συχνά ποιος είναι ο λόγος που οδήγησε στον χωρισμό των γονιών του.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γενέθλια και να όλες οι iconic αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της

Η στάση του μεγαλύτερου γιου της στον χωρισμό με τον Πιλαφά και η ενασχόλησή του με το θέατρο

«Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μάξιμος φαίνεται ότι έχει ήδη αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του στην υποκριτική αφού έχει παίξει στο θέατρο, ενώ συμμετείχε και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Ωστόσο, η Κατερίνα Παπουτσάκη δηλώνει πως δεν ευθύνεται για την έφεση που δείχνει να έχει ο γιος της στις τέχνες. «Γενικώς πάμε θέατρο, κάνει και στο σχολείο του θέατρο και εκεί ξεκίνησε, με ένα σκετς στο σχολείο. Άρχισε να του αρέσει πάρα πολύ και το διεκδίκησε κάπως, το ζήτησε», είπε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως σε αυτή την ηλικία τα παιδιά αλλάζουν συνέχεια γνώμη, ωστόσο, αν αποφασίσει να ασχοληθεί στο μέλλον επαγγελματικά με το θέατρο θα σταθεί δίπλα του, όπως είχαν σταθεί σε εκείνη οι δικοί της γονείς.

Screenshot-2024-02-06-092625.png

«Όταν χωρίζεις περνάς από πένθος»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε ανοιχτά και παραδέχτηκε πως η ίδια βίωσε μία δύσκολη περίοδο «πένθους» μετά τον χωρισμό της. «Υπήρξε ένα διάστημα πένθους, οπωσδήποτε και μία στεναχώρια», είπε χαρακτηριστικά. Μία αντίστοιχη αναφορά στη σύνδεση του χωρισμού με το πένθος είχε κάνει και το 2022, όταν είχε γίνει γνωστή η απόφαση του διαζυγίου της, οι διαδικασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν το 2023.

Τότε, μιλώντας στο «Πρωινό μας» και την Φαίη Σκορδά είχε δηλώσει: «Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δεν θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία, κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε δύο εύκολα βραδινά σύνολα με τζιν -Γιατί είναι cool και μας αρέσει

Μία νέα σελίδα το 2024

Πλέον, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει γυρίσει σελίδα και είναι έτοιμη να υποδεχτεί όσα όμορφα της επιφυλάσσει το 2024, το οποίο δείχνει να ξεκινά αισιόδοξα για εκείνη αφού βρίσκει νέες ισορροπίες στη σχέση με τα παιδιά της και συνεχίζει να κάνει μία δουλειά που αγαπά.

Την αισιοδοξία που αισθάνεται για το νέο έτος έδειξε και μέσω μίας πρόσφατης ανάρτησης στο Instagram, με αφορμή το γεγονός ότι έκλεισε τα 45.

https://www.instagram.com/p/C2lHddeI9Z9/

Αναρτώντας μερικές εικόνες από το μικρό πάρτι που ετοίμασε, έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσης: «Αυτό είναι που λέμε... χαρούμενα γενέθλια βρε παιδί μου. Να είμαστε υγιείς, να μεγαλώνουμε ελεύθεροι και ελεύθερα. Νιώθω άπειρα τυχερή για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου, για τα παιδιά μου τα υπέροχα και για τους γονείς μου που τόσο με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη. Βαθιά ευγνωμοσύνη και χαρά για τα συναρπαστικά πράγματα που έρχονται».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katerina_papoutsaki