Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε δύο εύκολα βραδινά σύνολα με τζιν -Γιατί είναι cool και μας αρέσει

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε δύο εύκολα βραδινά σύνολα με τζιν -Γιατί είναι cool και μας αρέσει

Γιατί το denim για πάντα το αγαπημένο μας go to ρούχο. Πρωί και βράδυ!

Γιορτές τέλος. Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε συνήθως μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά; Αποτοξίνωση, γιατί μας έχουν πέσει πολλά, σε όλα τα επίπεδα. Και όπως θα απέχεις για λίγο από το φαγητό και το ποτό, καλό θα ήταν να κάνεις και μια σχετική αποτοξίνωση από τα festive looks που φόρεσες με μανία για περίπου ένα μήνα. Οπότε επιστροφή στα basics, στα απλά, στα άνετα, στα matte, μιας και οι παγιέτες έγιναν συνήθεια μέσα στο Δεκέμβριο.

https://www.instagram.com/p/C08uZPOoEq4/

Και ποιο είναι το ρούχο που σου έλειψε περισσότερο αυτή την περίοδο και είχες λογικά αφήσει για λίγο στην άκρη; Το τζιν σου. Είτε μιλάμε για το τζιν παντελόνι σου, είτε για ένα άλλο αγαπημένο σου denim item, όπως ένα jacket ή ένα πουκάμισο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει το τζιν και αν ρίξεις μια ματιά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι φροντίζει να υπάρχει τουλάχιστον ένα denim piece σε κάθε της καθημερινό σύνολο. Η Κατερίνα έχει δημιουργήσει ένα cool στυλ, που την ακολουθεί παντού, ακόμα και στις πιο επίσημες βραδινές της εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/C0s8IFkI9o3/

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που φοράει φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου στο repeat

Τα δύο effortless cool σύνολα της Κατερίνας Παπουτσάκη.

Αμέσως μετά τις γιορτές, τις οποίες η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε με την οικογένειά της αλλά και στο θέατρο, αφού η ίδια πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη παράσταση «Ευαγγελισμός», φαίνεται να συνεχίζει τις βραδινές της εξόδους με αγαπημένους φίλους. Μόνο που αυτή τη φορά διάλεξε δύο cool σύνολα τα αγαπημένα της τζιν outfits που ήταν ταυτόχρονα άνετα και εντυπωσιακά.

Το πρώτο περιλαμβάνει ένα mini, ελαστικό φόρεμα σε tie dyed print, που η Κατερίνα το συνδύασε με ένα τζιν jacket σε iker γραμμή. Είναι ένα πανωφόρι που φοράει στο repeat. Τα combat μποτάκια της έδωσαν μία ακόμη πιο ροκ διάθεση στο όλο outfit.

Για τη δεύτερη εμφάνισή της επέλεξε ένα τζιν σορτσάκι, που το φόρεσε με μαύρο καλσόν, μαύρο κορμάκι και δερμάτινη ζώνη. Συμπλήρωσε το look με 00s αξεσουάρ, όπως ένα matching chocker, κάλτσες μέχρι το γόνατο και αρβυλάκια.

katerina_papoutsaki-(3).jpg