Η καλή παρέα και το ωραίο φαγητό είναι αυτά που ενώνουν την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η καλή παρέα και το ωραίο φαγητό είναι αυτά που ενώνουν την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Δανάη Μπάρκα στη νέα της ανάρτηση μίλησε για το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι στη ζωή μας και με το σχόλιό του ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συμφώνησε.

Η Δανάη Μπάρκα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και μαζί με τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μοιράζεται και τις σκέψεις της για πράγματα που συνειδητοποιεί μεγαλώνοντας αλλά και για διάφορα θέματα που την απασχολούν. Μάλιστα, πολλές από τις λεζάντες στις αναρτήσεις της θα μπορούσαν κάλλιστα να γίνουν το life quote της ημέρας σου.

https://www.instagram.com/p/C17rSHsM5NU/

Η φιλία μεταξύ Δανάης Μπάρκα και Φίλιππου Τσαγκρίδη δεν κρύβεται

Αυτή τη φορά πάντως, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τις κυριακάτικες στιγμές που πέρασε με τους φίλους της, απολαμβάνοντας το φαγητό τους και την κουβέντα τους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, για να πάρει «δύναμη» για την εβδομάδα που διανύουμε.

«Να σας πώ και κάτι;; Τίποτα δεν συγκρίνεται με την καλή παρέα,τις τρέλες & τα γέλια. Καλή εβδομάδα με φόρα απ’την Κυριακή» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C2-YfVusRTO/

Και δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει περισσότερο ο νέος της φίλος, ο επιχειρηματίας Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση βαζοντας ένα emoji με πιάτο και μαχαιροπίρουνα, αποδεικνύοντας πως αν κάτι τους ενώνει σε αυτή τη φιλία είναι η αγάπη τους για το καλό φαγητό.

423036683_691580109801993_1323003953154000238_n.jpg

Άλλωστε, ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, πρόσφατα άνοιξε το δικό του εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο μάλιστα η Δανάη Μπάρκα επισκέφτηκε πρόσφατα, δοκιμάζοντας όλες τις νοστιμιές του και στηρίζοντας τον καλό της φίλο στο νέο του επαγγελματικό βήμα.

Η παρέα που κάνουν, έγινε περισσότερο γνωστή, τον περασμένο Νοέμβριο στα γενέθλια της Δανάης Μπάρκα. Τότε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είχε βρεθεί στο πάρτι της αλλά της είχε ευχηθεί και στα social media με μια κοινή τους φωτογραφία.

fiipos-danai.png

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα σε εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Οι φήμες για νέο ειδύλλιο

Η καλή σχέση που έχουν αναπτύξει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα έδωσαν την ευκαιρία σε διάφορες φήμες να κάνουν την εμφανισή τους, οι οποίες μιλούσαν για νέο ειδύλλιο στη showbiz. Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Πώς γνωρίστηκαν όμως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα; Η πρώην σύντροφός του Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας αυτές τις φήμες θέλησε να τοποθετηθεί για την «νέα» σχέση αποκαλύπτοντας στον αέρα της εκπομπής της πως εκείνη ήταν η αφορμή για να γνωριστούν οι δυο τους και γι' αυτό έκαναν από πριν καλή παρέα.

«Και επειδή το σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες σχετικά με τον πρώην σύντροφό μου που δεν θέλω να διανοηθώ ότι ισχύουν, να πω ότι ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε μια χαρά παρέα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν. Η Δανάη πιστεύω δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε ο πρώην σύντροφός μου. Φαντάζομαι. Γνωρίστηκαν από μένα και κάνουν παρέα κι έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Όλα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια» είχε πει στην εκπομπή της