Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Καβογιάννη ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη & η Δανάη Μπάρκα τα είπε όλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Καβογιάννη ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη & η Δανάη Μπάρκα τα είπε όλα

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Καβογιάννη είναι «αχτύπητο» δίδυμο και η νέα περιπέτεια που έζησαν στην Κωνσταντινούπολη αποδεικνύει πόσο καλές φίλες είναι.

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι ο ορισμός των κολλητών φιλενάδων. Οι δυο ηθοποιοί είναι πολύ καλές φίλες εδώ και πολλά χρόνια, όπως είναι και οι μονάκριβες κόρες τους - η Δανάη και η Αντέλα - ενώ τώρα που και οι δύο έχουν προφίλ στα social media, οι στιγμές που χαρίζουν στους διαδικτυακούς τους φίλους κάθε φορά που μοιράζονται στιγμές από τις εξόδους τους ή την καθημερινότητά τους είναι μοναδικές.

Η μία σχολιάζει τις αναρτήσεις της άλλης, ενώ σημαντικό μέρος των posts τους έχουν οι στιγμές από τα κοινά τους ταξίδια, είτε αυτό σημαίνει πως η μία έχει επισκεφτεί την άλλη στο εξοχικό της είτε πως έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/CrEmP8VIF3c/

Το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είχε περιπέτεια αλλά και πολύ χαρά

Κάπως έτσι, η Βίκυ Σταυροπούλου στη νέα της ανάρτηση αποκάλυψε πως οι δυο τους βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για ολιγοήμερες διακοπές. Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα γι' αυτές αφού οριακά έχασαν η μία την άλλη, όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βίκυ Σταυροπούλου. Αυτό που δεν έχασαν, ωστόσο όπως τόνισε ήταν το κέφι τους για νέες περιπλανήσεις παρέα.

«Üsküdar Κωσταντινούπολη

Πρίν ήταν το Ελληνικό Σκούταρι..
Εμείς σε μια τετραήμερη απόδραση οι δυο μας... πριν από αυτήν την φώτο είχαμε χαθεί, κατεβαίνοντας σε λάθος στάση, λίγο μετά χάσαμε το ραντεβού μας στα λουτρά, μετά χάσαμε για λίγο η μία την άλλη , και γενικά χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια!!!
Αυτό που ελπίζω ότι δε θα χάσουμε ποτέ όμως είναι την επιθυμία μας για περιπλάνηση και την ανάγκη να βρισκόμαστε με φίλους και να μοιραζόμαστε όμορφες χαρούμενες στιγμές!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

https://www.instagram.com/p/C2nSxkdozR4/

Η Δανάη Μπάρκα ωστόσο, έβαλε τα «πράγματα» στη θέση τους γράφοντας κάτω από την ανάρτηση της μαμάς της πως δεν πειράζει που έχασαν τους δρόμους γιατί γενικά αυτό το δίδυμο έχει «χάσει» και ξεχάσει διάφορα πράγματα κατά καιρούς, ακόμα κι εκείνη με την κόρη της Μαρίας Καβογιάννη.

422723215_1030237918062780_799451103929427690_n.jpg

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! έχει αναφέρει άλλωστε σε δηλώσεις της, πως η μαμά της κάποτε την είχε ξεχάσει στο σούπερ μάρκετ, γι' αυτό και μεγαλώνοντας την «τρολάρει» συνεχώς.

«Κοροϊδεύω τη μαμά μου για τα πάντα. Της λέω ότι θα την τρομάξω και τρομάζει! Ξεχνάει τα πάντα! Με έχει ξεχάσει σε σούπερ μάρκετ 5 χρονών! Έχει ξεχάσει που έχει παρκάρει το αμάξι της, και κάναμε τρεις μέρες να το βρούμε, το μόνο που δεν ξεχνάει είναι τα λόγια της στην παράσταση!» είχε πει στην κάμερα της Φωλιάς των ΚουΚου το 2017.

Πάντως, οι fans της Βίκυς Σταυροπούλου και της Μαρίας Καβογιάννη, όπως και σε κάθε κοινή τους ανάρτηση έγραψαν πόσο τις χαίρονται, ενώ πολλοί τόνισαν πως θα τις ήθελαν μαζί και σε μια τηλεοπτική σειρά.