Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα - Η κατάσταση της υγείας του

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα - Η κατάσταση της υγείας του
NDP Photo Agency

Η ανακοίνωση του θεάτρου και το πρόβλημα υγείας που οδήγησε στο νοσοκομείο τον ηθοποιό. 

Προσωρινή διακοπή της παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» ανακοίνωσε το θέατρο στο οποίο στεγάζεται το θεατρικό για δεύτερη χρονιά.

«Σας ανακοινώνουμε πως πως δυστυχώς οι παραστάσεις Μπαμπάδες με ρούμι δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Στην εν λόγω επιτυχημένη παράσταση, θυμίζουμε πως πρωταγωνιστούν οι Μαρία Λεκάκη, Τζόυς Ευείδη, Σοφία Βογιατζάκη, Κώστας Κόκλας, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

athinaika kentra

Όπως ήταν λογικό, η είδηση προκάλεσε αναστάτωση και σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time και της Ρενέ Σαραντινού, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι εκείνος που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει.

Δ. Μπάρκα: «Ο Χρ. Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα... τώρα είναι καλά»

Για την κατάσταση της υγεία του «δεύτερου μπαμπά της», μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της αποκαλύπτοντας πως ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης 20/3 και πως το τώρα όλα είναι καλά. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γεώργιος Γεννηματάς και η στενή του φίλη και μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο. Πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης. Τώρα είναι καλά. Όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου».

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα:

Βίκυ Σταυροπούλου & Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εκτός από φίλοι, έχουν φτιάξει έναν παράδεισο στη Μάνη

Λίγη ώρα μετά την εκπομπή ανέβασε και φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

433634611_440322895230783_7596919456350129147_n.jpg

Οι φορές που η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τον δεύτερο «μπαμπά» της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

220420101918_danai_barka_hatzipanagiwtis.jpg

Λένε πως υπάρχει «μαμά της κοιλιάς» και «μαμά της αγκαλιάς». Η Δανάη Μπάρκα είναι από εκείνα τα πολύ τυχερά παιδιά που έχει, κατά κάποιον τρόπο, δύο άντρες που την αγαπούν πατρικά. Ο βιολογικός της μπαμπάς, Νώντας Μπάρκας και ο «μπαμπάς της αγκαλιάς» που δεν σχετίζεται μαζί της βιολογικά, αλλά έχουν μια σχέση που παραπέμπει σε εκείνη πατέρα- κόρης. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» δεν διατηρεί και άψογες σχέσεις και με τον πρώην σύντροφο της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου.

Απλώς, ο Νώντας Μπάρκας αποφεύγει με κάθε τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό της διακριτικά, πίσω από τις κάμερες. Για εκείνον, η Βίκυ Σταυροπούλου έχει δηλώσει: «Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης».

Μπαμπάς της αγκαλιάς

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν, μετά και από τον χωρισμό των γονιών της, μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Οι δυο ηθοποιοί, που παραμένουν έως σήμερα αχώριστοι, συνδέονται εδώ και χρόνια με μια πολύ στενή και ισχυρή φιλία, η οποία στηρίζεται σε γερές βάσεις. Ως εκ τούτου, η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Mega, τον αγαπάει σαν γονιό της και είναι εξαιρετικά δεμένη μαζί του.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τόσο στα τρία τελευταία χρόνια μέσω της εκπομπής της, όσο και πριν αποκτήσει το δικό της καθημερινό magazino, αναφερόταν συχνά στο πρόσωπό του. Πάντα με σεβασμό, εκτίμηση και ουσιαστική οικειότητα, η φωνή της αποκτά τα πιο τρυφερά «χρώματα» όταν προφέρει το όνομά του.

«Ο Χρήστος μου»

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι οι δημόσιες ευχές της ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

«Χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα. Να χαιρόμαστε ό,τι και όποιον έχουμε!
Εγώ, να χαίρομαι τον -εορτάζοντα- Χρήστο μου.
Τον Χρήστο μου που είναι το σπίτι μου, που είναι η ελευθερία μου, που είναι η αγκαλιά μου, που είναι το στήριγμά μου, που είναι η φωνή της λογικής μου χωρίς καμία πίεση, που είναι το κράτημα του χεριού μου.

Τον Χρήστο μου που είναι η οικογένεια μου, και ο άνθρωπος που αν δεν με είχε μεγαλώσει, θα ήμουν σίγουρα εντελώς διαφορετική -κι όχι προς το καλύτερο.

Να χαιρόμαστε όλους όσοι μας δημιουργούν ασφάλεια και συναισθηματική φωλιά.

Χρήστο μου, να σε χαίρομαι!

Σε αγαπάω & σ ευχαριστώ που είσαι εδώ πάντα, χωρίς θόρυβο, χωρίς απαιτήσεις αλλά μόνο με ανιδιοτελή αγάπη.

Να χαίρεστε όσους αγαπάτε!
Και να χαιρόμαστε την ζωή!».

https://www.instagram.com/p/C1SOHyJM0C1/

Σε παρόμοιο ύφος και οι ευχές της για τα γενέθλιά του.

«Ο Χρήστος μου έχει γενέθλια. 💛🎂
Μαζι του πάντα θα γιορτάζω σαν να έχω εγώ γιορτή,γιατί αν δεν είχε γεννηθεί και δεν τον είχα στη ζωή μου θα ήμουν σίγουρα δυστυχισμένη.
Ο Χρήστος μου που είναι αυστηρός, που δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του εύκολα, που είναι φωνακλάς όταν του πατήσεις το κουμπί, που είναι ξινούλης για λίγο αν έχει ξυπνήσει στραβά, που ειναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός του πλανήτη Γη, που είναι η πιο ωραία αγκαλιά του κόσμου. Ο Χρήστος μου ο καλύτερος μάγειρας που έχω γνωρίσει, και ο πιο ωραίος αγρότης που φτιάχνει τον κήπο μας γεμάτο χρώματα.
Ο Χρήστος μου που όταν παίζω στο θέατρο και είναι από κάτω τρέμω ολόκληρη απ το άγχος.
Ο Χρήστος που δεν με «γέννησε» αλλά με «αναγέννησε» με την παιδεία του, με την αγάπη του & με την φροντίδα του.
Ο Χρήστος μου που δεν γεννήθηκε «μπαμπάς» αλλά έγινε όταν η μοίρα τον έφερε στον δρόμο μου κι από τότε παίρνει σίγουρα το βραβείο του καλύτερου «δεύτερου μπαμπά» του κόσμου.
Ο Χρήστος μου, ο ινφλουενσερ της καρδιάς μου, είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος σ όλο τον κόσμο και είναι τύχη κι ευλογία που τον έχω!
Να σε χαίρομαι φαδερ ♥️
Σε αγαπώ ! Πάντα, για πάντα ,από πάντα 🥰».

https://www.instagram.com/p/Cchb7zSsFF8/

Στο καθιερωμένο γενέθλιο post άλλου έτους, είχε γράψει:

«Χρόνια πολλά να έχεις για να έχουμε κι εμείς μαζί σου♥️
Κρίμα που δεν σε έχουν όλοι φίλο, πατέρα, συγκάτοικο…ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Σ’αγαπαω, σε χαίρομαι, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω δίπλα σου. Που με μαθαίνεις να δίνω, να αγαπάω, να ζητάω συγνώμη, να καταλαβαίνω τα λάθη μου, να γίνομαι καλύτερη, να γελάω δυνατά, να ακούω, να έχω υπομονή και να μην σταματάω να κυνηγάω τα όνειρα μου. Σ ευχαριστώ που με επαναφέρεις στην τάξη όταν πρέπει, που με στηρίζεις πάντα, που ακούς ό,τι θέλω να πω, που με φροντίζεις, που μου μαγειρεύεις που με κανείς να πιστεύω στον εαυτό μου όταν δεν έχω την δύναμη και που με (από)δέχεσαι όπως ακριβώς είμαι. Σε θαυμάζω για όλα σου και σε ευχαριστώ για όλα μου.
Η μεγαλύτερη και αιώνια θαυμάστρια σου που πάντα θα σε χαζεύω και θα μυξοκλαίω από συγκίνηση!».

https://www.instagram.com/p/CrOSfUbs9ys/

Όταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πρωταγωνιστούσε στο θέατρο της Επιδαύρου ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Θησέα, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει αναρτώντας σχετική φωτογραφία:

«Επίδαυρος 2023. 🧿🤍
Ο Χρήστος μου-ως Θησέας αυτή την φορά.
Ο άνθρωπος μου, η οικογένεια μου, ο δεύτερος μπαμπάς μου, η ωραιότερη αγκαλιά και η πιο ανακουφιστική. Ο Χρήστος μου που από μωρό κάθε φορά που τον βλέπω στην σκηνή, τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Ίσως από τον θαυμασμό, ίσως από την στιβαρότητα του στην σκηνή, ίσως επειδή ακόμα κι όταν δεν μιλάει είναι σαν να φωνάζει, ίσως από το πόσο σοβαρά κάνει αυτή την δουλειά, ίσως από το πόσο το αγαπάει .Ο Χρήστος μου φέτος συναντιέται με τον σπουδαίο Δημήτρη Καταλειφο ο οποίος μεγαλουργεί στην σκηνή με έναν μαγικό τρόπο χωρίς να υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό που κάνει, με έναν καταπληκτικό θίασο.
Ο Χρήστος μου φέτος είναι ο Θησέας. Είναι λοιπόν απ τις φορές που έχει κοινά με τον χαρακτήρα που υποδύεται…καλός, φιλεύσπλαχνος,
δίκαιος, προστατευτικός και με μια αγκαλιά για όσους την χρειάζονται. Θησέα, έγινες απ τους αγαπημένους μου θεατρικούς ρόλους επειδή αγκάλιασες τον μπαμπά μου και μεγαλουργήσατε.
Χρήστο μου, είσαι ο πιο αγαπημένος μου Θησέας όλων των εποχών και θα είμαι πάντα η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου.
Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για όσα μου διδάσκεις πάνω και κάτω απ' την σκηνή και τα μάτια μου θα είναι πάντα πλημμυρισμένα από δάκρυα περηφάνειας για εσένα.
Υ.Γ 1 : Σας ευχαριστώ όλους για τα τόσα πολλά μηνύματα και βίντεο από την παράσταση-θα τα μεταφέρω στους συντελεστές, υπόσχομαι.
Υ.Γ 2: Ο Οιδίπους επί Κολωνώ, θα περιοδεύσει στην Ελλάδα όλο τον Αύγουστο και λίγο Σεπτέμβρη και θα έρθει και Αθήνα. Θα σας πρότεινα να τρέξετε να το δείτε.
Υ.Γ 3: Να αγαπάμε & να το φωνάζουμε. Ίσως έτσι, σωθεί ο κόσμος. ♥️
Υ.Γ 4 : Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, πάντα μια αγκαλιά φωτίζει τον τόπο».

https://www.instagram.com/p/Cvmd2Gisr9E/

Ίσως αρκετοί θυμούνται και την στιγμή που η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, λίγο αφότου προέβαλαν συνέντευξή του στην εκπομπή της. Δακρύζοντας με τα λεγόμενά του on air, εξήγησε:

«Εγώ είμαι χάλια τώρα θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου. Για πολύ κόσμο θα φανεί υπερβολικό όλο αυτό με τον Χρήστο. Για μένα δεν είναι μόνο ο σπουδαίος ηθοποιός που όλοι γνωρίζουν. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε, δεν τον έμαθα όταν γεννήθηκα.

Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλον. Νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις… Μπορεί να το καταλάβουν άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από οποιονδήποτε στον πλανήτη».

Σε παρόμοιο τόνο και μια παλαιότερη αναφορά της στο πρόσωπό του, πάλι στον αέρα της εκπομπής της:

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο μας που μας εξελίσσουν, μας μαθαίνουν… Και που μπορεί να μη μας έχουν γεννήσει, αλλά η οικογένεια που δημιουργεί ο καθένας είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι όμορφο να δημιουργούνται οικογένειες… Είναι όμορφο οι άνθρωποι να μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν με τον καλύτερο τρόπο και ο Χρήστος είναι η οικογένεια που όσες φορές κι αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να είναι οικογένειά μου. Μου έμαθε πάρα πολλά και μου μαθαίνει ακόμα. Χρόνια πολλά Χρήστο, σ’ αγαπώ πολύ».