Μετά την Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα σε εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα σε εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με την εστίαση, καλοί φίλοι και πρώην του Φίλιππου Τσαγκρίδη επισκέπτονται τα εστιατόριά του.

Η βραδινή έξοδος της Δανάης Μπάρκα ήρθε μετά από μια εβδομάδα φουλ προπόνησης με βάρη αλλά και πάνω στο κρεβάτι του πιλάτες.

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» προτίμησε το εστιατόριο του καλού της φίλου Φίλιππου Τσαγκρίδη για το δείπνο της και συνόδευσε την έξοδό της με αποθεωτικά stories στο Instagram, τα οποία μοιράστηκε και ο επιχειρηματίας στο δικό του προφίλ στο Instagram.

H έξοδος αυτή θύμισε σε πολλούς μια αντίστοιχη έξοδο που είχε κάνει πριν λίγο καιρό και η Κατερίνα Καινούργιου σε άλλο εστιατόριο του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης κι είχε κι αυτή κάνει τα δικά της stories.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δάκρυα, οι σπόντες με τη Δανάη Μπάρκα και στο βάθος...πρώην

Κατερίνα- Φίλιππος- Δανάη ένα περίεργο τρίγωνο:

Όλα στην ουσία ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν ένα Σαββατοκύριακο που η Δανάη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, συνάντησε τον καλό της φίλο Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ στην πόλη βρισκόταν επίσης και η πρώην σύντροφός του Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν ζευγάρι για 3 χρόνια μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, οπότε και χώρισαν.

Η Κατερίνα, μας εξήγησε πως ήταν εκείνη που γνώρισε τον Φίλιππο στη Δανάη και τόνισε:

«Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο.

Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του ''Θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο'', παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω. Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου -γιατί έφταιγα- να σου φέρονται έτσι, εγώ δεν θέλω να έχω επαφές», είπε τότε η Κατερίνα Καινούργιου και κατόπιν αναφέρθηκε στις φήμες που ακολουθούν τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, σημειώνοντας:

«Και επειδή το σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες σχετικά με τον πρώην σύντροφό μου που δεν θέλω να διανοηθώ ότι ισχύουν, να πω ότι ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε μια χαρά παρέα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν. Η Δανάη πιστεύω δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε ο πρώην σύντροφός μου. Φαντάζομαι. Γνωρίστηκαν από μένα και κάνουν παρέα κι έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Όλα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια», κατέληξε στην τοποθέτησή της, η Κατερίνα Καινούργιου.

Στις φήμες για τη σχέση της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη, η ίδια απάντησε με τον δικό της έμμεσο τρόπο μέσω Instagram:

«Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο.
Περνώντας τα χρόνια, αυτό αρχίζει και γίνεται ένα από τα μότο που θέλω να ακολουθώ. Δε ξέρω αν επηρεάζομαι από την δουλειά που κάνω πλέον ή απ το ότι όσο μεγαλώνω έχω περισσότερο την ανάγκη να είμαι ήρεμη (κυρίως μέσα μου) παρά να έχω δίκιο για να το μάθουν οι τριγύρω.

Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές & ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς & καλοσύνης…


Δηλαδή στα λόγια όλοι θέλουμε να είμαστε “καλοί άνθρωποι” γιατί κρυφοπιστεύουμε και στο κάρμα, αλλά έμπρακτα είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε, να κουτσομπολέψουμε, να πατήσουμε οποιοδήποτε ίχνος ηθικής και να σκορπίσουμε ψέματα απλά για να υπάρξουμε ή να είμαστε αρεστοί σε ορισμένους ή να υπηρετήσουμε κάποιον σκοπό που κρύβεται από πίσω.

Στο τέλος βέβαια, μένει όντως η αλήθεια και το αν είμαστε σωστοί απέναντι στους γύρω μας, κι όλα εκεί πληρώνονται…κι αν δεν έχει φανεί, σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος οπότε μην πέφτετε.

Αν για κάποιο λόγο περνάτε μια περίοδο αναρώτησης και σκέψεων, σας λέω από δικές μου εμπειρίες ότι η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Να μένετε πιστοί στις αξίες σας & στα όνειρά σας.
Όλα είναι ομορφότερα έτσι».

«Είμαστε υποκριτές και ανθρωποφάγοι»: Το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα και η διάψευση για Τσαγκρίδη