Victoria Beckham & Nicola Peltz χόρεψαν «Spice Girls» και έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Victoria Beckham & Nicola Peltz χόρεψαν «Spice Girls» και έβαλαν τέλος στις φήμες για τη σχέση τους

Victoria Beckham και Nicola Peltz είναι πιο αγαπημένες από ποτέ. Ο ξέφρενος χορός πεθεράς-νύφης και οι φήμες που της ήθελαν να είναι ψυχραμένες.

Επίσημη πρεμιέρα έκανε πριν λίγα 24ωρα η ταινία «Lola» της Nicola Peltz, η οποία εκτός από πρωταγωνίστρια ανέλαβε και το κομμάτι της σκηνοθεσίας.

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham έδωσε το παρών στη λαμπερή εκδήλωση για να εμψυχώσει και να τιμήσει την 29χρονη.

Victoria Beckham και Nicola Peltz είναι bff

Νύφη και πεθερά φαίνεται πως έχουν αφήσει στο παρελθόν κάθε διαφορά και το τελευταίο διάστημα είναι πιο αγαπημένες από ποτέ. Η Victoria Beckham και η ομάδα της ανέλαβαν την εμφάνιση της Peltz στην πρεμιέρα, δημιουργώντας για εκείνη ένα κομψό custom-made σύνολο σε λευκό χρώμα.

https://www.instagram.com/p/C26lqVcuem-/

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια για την απίστευτη ταινία σου, Lola. Επίσημα στους κινηματογράφους 9 Φεβρουαρίου! Φιλιά xx», έγραψε η Victoria Beckham στη λεζάντα της ανάρτησής της.

1707230953970-666305598-victoriabeckham1.jpg

Η αγαπημένη οικογένεια πόζαρε στο ροζ χαλί χαρίζοντάς μας υπέροχα στιγμιότυπα. Brooklyn Beckham, Cruz Beckham, Victoria Beckham και Nicola Peltz «έβαλαν φωτιά» στα φωτογραφικά φλας και αργότερα διασκέδασαν με την ψυχή τους στο after party που διοργανώθηκε.

https://www.instagram.com/reel/C26YjKMt_Y6/

Οι «Spice girls» έγιναν συλλεκτικά γραμματόσημα & η Victoria Beckham παραμένει no1 στις καρδιές μας

1707231258512-561570530-victoriabeckham3.jpg

O ξέφρενος χορός Beckham-Peltz

Σε video που έχει κυκλοφορήσει από το afterparty η Victoria Beckham χορεύει ξέφρενα με τη νύφη της, την επιτυχία «Wannabe» των Spice Girls. Όπως ήταν αναμενόμενο το κλιπ έχει γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες και όλοι τονίζουν πόσο αγαπημένες είναι Peltz-Beckham.

Αρκετά δημοσιεύματα στο παρελθόν έκαναν λόγο για ψυχρότητα ανάμεσά τους ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την 49χρονη να δείχνει την αγάπη που τρέφει για τη γυναίκα του γιου της μέσα από τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/C1KaedKRMS2/

Η φημολογία είχε ξεκινήσει κατά τη διαδικασία των προετοιμασιών του γάμου της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham όταν γράφτηκε πως η νύφη δεν ήθελε να φορέσει το νυφικό που είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη η Victoria Beckham.

Πηγή κεντρικής: victoriabeckham