Η Victoria Beckham είπε «Χρόνια πολλά» στη νύφη της με τον πιο cool τρόπο και απέδειξε τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Victoria Beckham είπε «Χρόνια πολλά» στη νύφη της με τον πιο cool τρόπο και απέδειξε τη σχέση τους

Η Victoria Beckham έστειλε τις ευχές της στη Nicola Peltz Beckham μέσα από ένα αυθόρμητο Instagram post. Oι ωραιότερες φωτογραφίες πεθεράς-νύφης και οι φήμες που της ήθελαν να είναι ψυχραμένες. 

Χαρμόσυνο κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο σπίτι των Beckhams και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα γενέθλια της συζύγου του Brooklyn, Nicola Peltz.

Η νεαρή ηθοποιός έγινε 29 ετών και το γιόρτασε με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα ενώ η πεθερά της, Victoria Beckham επέλεξε φέτος να της ευχηθεί δημόσια με ένα πολύ γλυκό Instagram post.

Η σχεδιάστρια μόδας έδωσε με αυτό τον τρόπο οριστικό τέλος στις φήμες για τη σχέση με τη νύφη της, αποδεικνύοντας ότι η οικογένεια παραμένει ενωμένη.

Οι ευχές της Victoria Beckham στη νύφη της

Πριν από μερικές ώρες η 49χρονη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα #throwback βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Nicola Peltz να χορεύει πάνω στην άμμο με τις πλατφόρμες της ενώ η Victoria Beckham χορεύει δίπλα της ξυπόλυτη.

https://www.instagram.com/reel/C136ajcogpe/

«Χρόνια πολλά Nicola Peltz Beckham… Σε αγαπάμε τόσο πολύ!! Την αγάπη σου, το ταλέντο σου και την ικανότητά σου να χορεύεις στην άμμο πάνω σε πλατφόρμες!! Η καλύτερη παρέα για χορό, η αγαπημένη νύφη. Σε αγαπάμε, να έχεις μια φανταστική μέρα», έγραψε η Victoria Beckham.

Πεθερά και νύφη δείχνουν πιο αγαπημένες από ποτέ απομακρύνοντας έτσι τις φήμες που τις ήθελαν να είναι τσακωμένες.

Αρκετά δημοσιεύματα στο παρελθόν έκαναν λόγο για ψυχρότητα ανάμεσά τους ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την 49χρονη να δείχνει την αγάπη που τρέφει για τη γυναίκα του γιου της και μέσα από τα Instagrams-stories της.

Η φημολογία είχε ξεκινήσει κατά τη διαδικασία των προετοιμασιών του γάμου της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham όταν γράφτηκε πως η νύφη δεν ήθελε να φορέσει το νυφικό που είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη η Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/C1KaedKRMS2/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες πεθεράς-νύφης.

Η εορτάζουσα μοιράστηκε μια φωτογραφία από το δείπνο που παρέθεσε στους φίλους της όπου πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της Brooklyn.

Screenshot-2024-01-09-171056.png

Πηγή κεντρικής: nicolaannepeltzbeckham