O Romeo είναι το mini me του David Beckham! Οι τρυφερές ευχές των γονιών του και οι σπάνιες photos

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Romeo είναι το mini me του David Beckham! Οι τρυφερές ευχές των γονιών του και οι σπάνιες photos

O Romeo Beckham έγινε 21 ετών και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές. Τα τρυφερά posts των Beckhams και οι σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο David και η Victoria Beckham είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια τoυ Hollywood ακόμη και μετά από 26 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας. Στις 4 Ιουλίου ο ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας συμπλήρωσαν 24 ολόκληρα χρόνια γάμου και συνεχίζουν να ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μαζί με τα 4 παιδιά (Brooklyn, Harper, Romeo, Cruz) τους.

Πριν λίγες ώρες οι ευτυχισμένοι γονείς ευχήθηκαν στον γιο τους, Romeo Beckham ο οποίος γίνεται σήμερα 21 ετών και ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται φέτος με την Brentford B και παράλληλα κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας. Πρόσφατα ο 21χρονος πόζαρε ως κεντρικό πρόσωπο γνωστού brand αθλητικών και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CwIys1sLT_-/

Το τρυφερό post της Victoria Beckham για τα γενέθλια του Romeo

Η σχεδιάστρια μόδας έσπευσε να ευχηθεί στον γιο της δημόσια δημοσιεύοντας στο Instagram ένα πολύ γλυκό βίντεο με οικογενειακές φωτογραφίες του Romeo.

https://www.instagram.com/reel/Cwo6ZYYIoHe/

«Xρόνια πολλά Romeo… Η πιο γλυκιά, ευγενική και γενναιόδωρη ψυχή. Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα και σε αγαπάμε όσο δεν μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις, είσαι τα πάντα για εμάς. Φιλιά», έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε το post του David Beckham o oποίος ευχήθηκε στο mini me του με ένα πολύ όμορφο μήνυμα: «Χρόνια πολλά για τα 21α γενέθλια στο αντράκι μου. Ο μπαμπάς είναι τόσο περήφανος για το άτομο που έγινες, ευγενικός, γενναιόδωρος και παθιασμένος με αυτό που αγαπάς, συνέχισε να είσαι εσύ και να στοχεύεις ψηλά. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/reel/CwozI2SIdLB/

Η Harper Seven Beckham έγινε ξανθιά και όλοι βλέπουν στο πρόσωπό της μια μικρή Barbie

O Romeo Beckham είναι ερωτευμένος

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και η αγαπημένη του περνούν ξέγνοιαστες στιγμές και είναι κυριολεκτικά αχώριστοι χάρη στο γεγονός ότι ο Romeo άφησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Μiami. Οι δυο τους είχαν χωρίσει λόγω απόστασης η οποία εκμηδενίστηκε μετά την μεταγραφή του Romeo για την αγγλική Brentford. O γνωστός ποδοσφαιριστής μένει πλέον στην έπαυλη των γονιών του στο Holland Park και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος με την σύντροφό του.

https://www.instagram.com/p/CvRsapcA6P8/

Ο μεσαίος γιος της οικογένειας Beckham, επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, μέσα από μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram από το πάρτι των 20ων γενεθλίων της Ρegan με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια. Η Victoria Beckham πάντα έχει στενή σχέση με τα κορίτσια των γιων της και όπως έχει διαρρεύσει από τα ξένα μέσα, η Μia Regan είναι η «αδυναμία» της σχεδιάστριας.

Ποια είναι η Mia Regan

Η 19χρονη Αγγλίδα έχει γίνει ευρέως γνωστή ως το κορίτσι του Romeo Beckham ωστόσο έχει κάνει αρκετές αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Cwc8hX0Mh0L/

Ο Olivier Rousteing βρήκε στο πρόσωπό της την Βarbie των ονείρων του με την Regan να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο viral καμπάνιες του οίκου Balmain.

Πηγή κεντρικής: romeobeckham