Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε με χιούμορ τι έχει πάρει η κόρη της από εκείνη και τι από τον μπαμπά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε με χιούμορ τι έχει πάρει η κόρη της από εκείνη και τι από τον μπαμπά της

Η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου «συνόδευσε» τη μαμά της στη συνέντευξη που έδωσε στην Κύπρο και έγινε η πρωταγωνίστρια του πλατό με τον τρόπο της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου ζει την απόλυτη ευτυχία, αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη της με τον Κωνσταντίνο Δανιά κι αυτό δεν κρύβεται. Η ίδια είτε στις δημοσιεύσεις της στα social media από τη νέα της καθημερινότητα είτε στις βόλτες και τις συνεντεύξεις της, έχει μια μόνιμη ηρεμία και γαλήνη στο πρόσωπο, κάτι που οφείλεται φυσικά στο νέο μέλος της οικογένειάς της.

https://www.instagram.com/p/Cy9FAELohbL/

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αχώριστη με την κόρη της, αφού έχει αναλάβει αποκλειστικά με τον σύζυγό της το μεγάλωμά της, αυτούς τους 9 μήνες. Γι' αυτό και την έχει πάρει μαζί της μέχρι και στον χώρο που γυμνάζεται, όπως μάς έχει δείξει στα social media της.

https://www.instagram.com/reel/C1MVcKjIFYO/

Αυτή τη φορά βέβαια, η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κύπρο μαζί και με την μικρή της και με τον σύζυγό της, μιας και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Λούης Night Show. H Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα, την πήρε μαζί της και κατά τη διάρκεια που βρέθηκε στην εκπομπή και έγινε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς με τις γλυκές «φωνούλες» που έβγαζε ανά διαστήματα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε μάλιστα με χιούμορ στον Λούη Πατσαλίδη, ο οποίος είπε πως η κόρη της μοιάζει στον σύζυγό της περισσότερο, πως το γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι συμβαίνει αυτό, αφού η μαία της είπε «Είναι ίδια ο μπαμπάς, με συγχωρείτε», όταν την αντίκρισαν. Η ίδια μέσα στον ενθουσιασμό της που κρατούσε επιτέλους την κόρη της στα χέρια της, αρκέστηκε όπως είπε με χιούμορ, απλά στο να ευχαριστήσει τη μαία.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η κόρη της Ιωάννας Μαλέσκου που βρισκόταν στα παρασκήνια, «συμμετείχε» στη συζήτηση που είχε η μαμά της βγάζοντας χαριτωμένες φωνούλες και γι' αυτό η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή να πει πως κάτι πήρε κι από αυτήν γι' αυτό είναι «λαλίστατη».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε και στο κομμάτι της δημοσιότητας, λέγοντας πως θέλει να προστατεύει την οικογένειά της και την κόρη της από τα φώτα της. Γι' αυτό άλλωστε, και δεν έχει φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο Δανιά στο προφίλ της στα social media - πέρα από εκείνη από τον πολιτικό τους γάμο, στην οποία εκείνος αχνοφαίνεται πίσω της - ενώ αντίστοιχα φροντίζει να καλύπτει το προσωπάκι της μικρής της εντέχνως ώστε να μην φαίνεται.

Όσον αφορά πάντως, το κομμάτι της τηλεόρασης που απ' ότι φάνηκε με βάση τις δηλώσεις της στις πρόσφατες συνεντεύξεις της της άφησε μια μικρή πικρία, εκείνη ανέφερε πως κοιτάει πλέον μπροστά, γνωρίζοντας πια τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει και τι όχι. Ο λόγος που όπως είπε, μίλησε για το πώς αισθανόταν στην εκπομπή της στο ΣΚΑΪ, το Love it, ήταν γιατί ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Νιώθεις κάποια στιγμή πως πρέπει να βάλεις μία τελεία σε κάτι. Να μην αφήσεις να αιωρείται κάτι. Όταν λοιπόν, νιώθω ότι κάτι με θίγει, με προσβάλλει και είναι ανυπόστατο πλέον απαντώ. Οπότε απαντώ για πολλά πράγματα, τα οποία έχουν περάσει μεν - είναι σε παρελθόντα χρόνο αλλά εμένα ακόμα με ακολουθούν. Κι επειδή βλέπω κάποια πράγματα σαν σκιές, θέλω να πηγαίνω μόνο στο φως, να τα αφήνω αυτά πίσω αλλά να ξεκαθαρίζω τη θέση μου» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.