Ιωάννα Μαλέσκου: Βρήκαμε το βελούδινο printed κοστούμι της -Φόρεσέ το και εσύ με ζιβάγκο

Ιωάννα Μαλέσκου: Βρήκαμε το βελούδινο printed κοστούμι της -Φόρεσέ το και εσύ με ζιβάγκο

Photo: NDP Photo Agency

Ένα κοστούμι που θα φοράς στο repeat.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν βρίσκεται φέτος σε κάποια θέση στην ελληνική τηλεόραση, αναλαμβάνοντας μία εκπομπή, αλλά σε προσωπικό επίπεδο φαίνεται να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, αφού έχει γίνει πρόσφατα μαμά και απολαμβάνει το χρόνο με το παιδί της. Φυσικά, δεν ξεχνάει και τις κοινωνικές της υποχρεώσεις και έτσι τη βλέπουμε συχνά σε events σε όλη την Αθήνα, όπου εμφανίζεται πάντα κομψή και ενημερωμένη, με outfits που αναδεικνύουν τα καλύτερα στοιχεία του σώματός της.

https://www.instagram.com/p/C0be9vSin3i/

Η Ιωάννα είναι εξάλλου μια γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τα ρούχα που της ταιριάζουν και φροντίζει να κάνει τις σωστές επιλογές, διατηρώντας το προσωπικό της στυλ και την αισθητική της. Για παράδειγμα ένα από τα αγαπημένα της χρώματα είναι το μαύρο, το οποίο δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, λαμβάνοντας και πολλά αρνητικά σχόλια από ορισμένους followers. Δεν έδωσε βέβαια καμία σημασία και συνέχισε να φοράει αυτό ακριβώς που της αρέσει.

Πριν λίγες μέρες η Ιωάννα έκανε μία εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το retro κοστούμι της.

H Kristin Davis κάνει unboxing στην πρόσκληση για το show του Jacquemus -Και γίνεται εννοείται viral

Βρήκαμε το κοστούμι της Ιωάννας Μαλέσκου.

Είναι πολλές οι κυρίες της ελληνικής showbiz που επιλέγουν πλέον να φορέσουν δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών ή ελληνικών brands, στηρίζοντας έτσι την ελληνική μόδα. Η Ιωάννα είναι μία παό αυτές και στην τελευταία της έξοδο επέλεξε ένα σύνολο από την ελληνική εταιρία Passager. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα υπέροχο βελούδινο κοστούμι σε 70s διάθεση.

ioanna_maleskou-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Μιλάμε για ένα all over printed, βελούδινο κοστούμι με wide leg παντελόνι και ένα σακάκι σε tailored γραμμή με έντονους ώμους και ένα κουμπί να κλείνει κάτω από το στήθος. Και επειδή ακριβώς είχε φορέσει ένα τόσο χρωματιστό look από μέσα επέλεξε ένα μαύρο ζιβάγκο και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, λουστρίνι γόβες επίσης σε μαύρο.

https://www.instagram.com/p/C2QFZaAo4_Q/

Η λάμψη που θέλαμε δόθηκε από ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια με χρυσό και μαύρο, που έδεσαν ιδανικά με την αισθητική του υπόλοιπου συνόλου.

Βρες το κοστούμι της Ιωάννας Μαλέσκου εδώ: