Ξεκίνησαν οι ίντριγκες στο MasterChef αλλά οι fans βλέπουν Ηλία- Πορφύρη και Παντελή

Ξεκίνησαν οι ίντριγκες στο MasterChef αλλά οι fans βλέπουν Ηλία- Πορφύρη και Παντελή

Επιτέλους «άναψαν» τα αίματα στο MsterChef. Έχουμε ήδη τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Έχουμε μπει για τα καλά στο αγωνιστικό κομμάτι του MasterChef και ο Λευτέρης, ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της μπορντό μπριγάδας άκα ομάδας. Ο Λευτέρης κατηγορήθηκε για τακτική όσον αφορά την επιλογή ζευγαριών. Οι Μπορντό απάντησαν μέσω της Χριστίνας με ανάλογες κινήσεις και η λέξη στρατηγική έκανε την εμφάνισή της, με τις πρώτες ίντριγκες να κάνουν την εμφάνισή τους.

Στρατηγική στο MasterChef;

«Αν ξανακούσω την λέξη στρατηγική θα τρελαθώ», έγραψε μια φαν του παιχνιδιού,

«Καλά το παιχνίδι δεν είναι έτσι κι αλλιώς και στρατηγικό», έγραψε ένας άλλος στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C3BJF_2Nmhk/

Η έκβαση των αποψινών δημιουργικών battles είχε θετικό πρόσημο για τη Μπροντό Μπριγάδα η οποία χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά τους και αξιοποιώντας τις ιδέες τους, κατάφεραν να σπάσουν το σερί νικών των Γκρι και να κερδίζουν.

Το πιάτο που ξεχώρισε ήταν το πιάτο της Χριστίνας, το οποίο οι κριτές βρήκαν άψογο και την επιβράβευσαν για τις ωραίες της ιδέες.

Έχοντας το πιο αδύναμο πιάτο, ο Χρήστος ζήτησε από τους συμπαίκτες τους να τον ψηφίσουν. Κι αυτό ακριβώς έκαναν με τον παίκτη να είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα μονομαχήσει για την παραμονή του στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/C3BXR3RohG6/

Όσο για την Γεωργία, το κοινό στο Twitter/ X συνεχίζει να λατρεύει να την μισεί!

Αύριο, Παρασκευή (6/2/24), οι δύο ομάδες μπαίνουν σε μια ομαδική δοκιμασία, μαγειρεύουν για τους αστέγους της Αθήνας και για πρώτη φορά μαγειρεύουν όλοι μαζί ταυτόχρονα σε ομαδική δοκιμασία.

Πάντως, εκτός MasterChef, οι βετεράνοι του παιχνιδιού, Γιώργος Πορφύρης και Ηλίας Καζιόλι συναντήθηκαν και πόζαραν μαζί στο Instagram τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι.

https://www.instagram.com/p/C2-D1Q-sV23/

Oι δύο παίκτες υπήρξαν stars του περσινού MasterChef με τις μεγάλες επιστροφές παλιών παικτών.

vouros.jpg

Στο ποστ των Κιαζόλι και Πορφύρης, εμφανίστηκε ένας ακόμα πιο παλιός παίκτης που έχει μείνει αξέχαστος, ο Παντελής Βούρος!

O Παντελής από την Κάλυμνο και η ατάκα του Χαράλαμπου σε αυτόν πριν τέσσερα χρόνια, το θρυλικό «εν κουλί», έχουν μείνει στην ιστορία του παιχνιδιού.

https://www.instagram.com/p/CTCO6yhjK4j/

Ένας παίκτης του MasterChef 2024 έχει γίνει ο πιο δημοφιλής στα Tik Tok βιντεάκια του παιχνιδιού