Ιωαννίδης αλά Grey's Anatomy και τα λάθη του ΜasterChef που έκαναν το κοινό να αντιδράσει

Κατερίνα Μπούσιου
Ιωαννίδης αλά Grey's Anatomy και τα λάθη του ΜasterChef που έκαναν το κοινό να αντιδράσει

Γιατί μας λείπει ο Ηλίας Καζιόλι και ο Γιώργος Πορφύρης από το φετινό διαγωνισμό. Το πορτραίτο του Patrick Dempsey που έφτιαξαν οι συνεργάτες του Πάνου Ιωαννίδη στο MasterChef για να τον τρολάρουν. 

Μέχρι στιγμής το κοινό δεν έχει ταυτιστεί ακόμη με αρκετούς παίκτες του MasterChef, οι οποίοι ακόμη αναζητούν τα πατήματά τους. Μερικοί αναζητούν και τη γλωσσική τους ταυτότητα. Γλυκόπικρο ήταν το χθεσινό επεισόδιο με ήττες, κόντρες με ραβιόλια και λάθη που το κοινό δε συγχώρησε. Ευτυχώς που υπήρχε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Η υπεροχή των μπορντώ και οι χωρίς ενδιαφέρον παίκτες

Αν εξαιρέσει κανείς τη Γεωργία, τις μεγάλες της υπερβολές με τον συχνό κλαυσίγελο, με μεγάλη δυσκολία υπερέχουν τηλεοπτικά κάποιοι παίκτες στο φετινό MasterChef να έχουν δηλαδή τόσο ισχυρές προσωπικότητες και ωραίες ατάκες. Όλοι λίγο έως πολύ είναι στο ίδιο επίπεδο. Το θετικό είναι ότι έχουμε απαλλαγεί από την τοξικότητα προηγούμενων χρόνων. Αλλά μας λείπει ο παίκτης του χιούμορ. Τύπου Πορφύρη και Καζιόλι.

Χθες για μία ακόμη φορά η μπορντώ μπριγάδα επικράτησε στην ομαδική δοκιμασία (το να μαγειρέψουν για 60 άστεγους) και νίκησε.

Ξεκίνησαν οι ίντριγκες στο MasterChef αλλά οι fans βλέπουν Ηλία- Πορφύρη και Παντελή

Η αστοχία των γκρι ήταν το άψητο γλυκό τους. Ο Γιάννης όμως που ήταν υπεύθυνος για αυτό, στάθηκε τυχερός και νίκησε τη διαδικασία ασυλίας. Χθες είχαμε έναν ακόμη νέο κανόνα. Ο Λευτέρης ως αρχηγός των χαμένων είχε το δικαίωμα να ορίσει τους 6 παίκτες που θα έμπαιναν στη διαδικασία ασυλίας. Δημοκρατικό.

Ο αρχηγός όμως μπερδεύτηκε αρχικά γιατί δεν κατάλαβε τους κανόνες και πάνω εκεί ακούστηκε το μαργαριτάρι του Κώστα και με τη λάθος λέξη που χρησιμοποίησε και το Twitter «έστησε» πάρτι. Ήθελε απλά να πει ότι οι παίκτες κατάλαβαν τη διαδικασία και πως δεν είναι χαζοί.

Στην διαδικασία ασυλίας οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ραβιόλια. Ο Πάνος Ιωαννίδης τους έδειξε πως να τα φτιάξουν σε ένα μίνι masterclass και έδειξε το πόσο καλός είναι με τις σχεδόν χειρουργικές του κινήσεις στο ζυμάρι. Το επίσημο προφίλ του διαγωνισμού στο instagram τον τρόλαρε κανονικά και τον παρομοίασε με τον Patrick Dempsey, τον McDreamy του Grey's Anatomy.

https://www.instagram.com/p/C3GW_5QoBgx/

Οι γκρι στη συνέχεια ψήφισαν τον υποψήφιό τους και τελικά ο πιο αθώος την πλήρωσε, ο μικρός Νίκος που συμμετείχε στην παρασκευή του γλυκού. Μαζί με τη Βιβή και τον Χρήστο θα μαγειρέψουν σήμερα και ο χειρότερο ή η χειρότερη θα αποχωρήσει.

Mόνο που ο Νίκος έκανε το δεύτερο λάθος της βραδιάς. Θυματοποιήθηκε από μόνος του ενώ δεν είχε κάνει εκείνος τα μεγαλύτερα λάθη στο μενού και είναι και ηττοπαθής και θέλει να φύγει, όπως και η Βιβή. Το κοινό μπερδεύτηκε.

https://www.instagram.com/p/C3GdxwrIxJX/

Και ζητά επίσης και από το κανάλι να βλέπουμε πλάνα από το σπίτι και τη διαβίωση των παικτών, γιατί κάτι δεν καταλαβαίνουμε στις συμμαχίες και στις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί. Οι παίκτες μιλάνε πολλές φορές σα να γνωρίζουμε τι έχουν συζητήσει.