Ο Πάνος Βλάχος έγινε το επίκεντρο σε πρόταση γάμου σε live του και κάπως ζηλέψαμε τη νύφη!

Τζένη Ντεμιράι
Ο Πάνος Βλάχος έγινε το επίκεντρο σε πρόταση γάμου σε live του και κάπως ζηλέψαμε τη νύφη!

Ο Πάνος Βλάχος τραγουδά το «Gucci φόρεμα» του Γιώργου Μαζωνάκη και χορεύει πάνω σε μία θαυμάστρια του. 

Οι εμφανίσεις του Πάνου Βλάχου έως τον Απρίλιο στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου είναι sold out και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό φαίνεται όχι μόνο από την επιλογή να δίνουν το παρών σε κάθε του εμφάνιση αλλά και από το ότι κάποιοι φαίνεται να αποζητούν να συνδέσουν σημαντικές στιγμές της ζωής τους με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Κάπως έτσι, ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στο επίκεντρο μίας απρόσμενης πρότασης γάμου, η οποία έγινε κατά τη διάρκεια της παράστασής του.

panos-vlahos.jpg

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok στις 8 Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός και τραγουδοποιός βρίσκεται στη σκηνή μαζί με μία νεαρή κοπέλα, η οποία κάθεται σε μία καρέκλα. Λέγοντας της ότι θα κάνουν ένα τεστ για να διαπιστώσουν πόσο σοβαρή είναι η σχέση της ξεκινά να χορεύει προκλητικά γύρω της, αφού πρώτα παίρνει την άδεια της για όσα θα ακολουθήσουν.

Χορεύει και τραγουδά το «Gucci φόρεμα» του Γιώργου Μαζωνάκη, όσο η κοπέλα δείχνει σοκαρισμένη. Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού, κάνει την εμφάνισή του το αγόρι της, το οποίο σκύβει και με τον πιο παραδοσιακό τρόπο της ζητά να παντρευτούν.

Ο Πάνος Βλάχος στις «17 κλωστές» πέφτει στην παγίδα και η ευτυχία του μετατρέπεται σε εφιάλτη

Μία δημιουργική περίοδος για τον Πάνο Βλάχο

Ο Πάνος Βλάχος βιώνει μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο καθώς πέρα από τις εμφανίσεις το στο Σταυρό του Νότου, πρωταγωνιστεί και στη σειρά της Cosmote TV, «17 Κλωστές».

Ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από περίπου ένα μήνα, είχε δηλώσει για τη σειρά, στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο:

«Όταν μου διηγήθηκε ο Σωτήρης την ιστορία, μου τη διηγήθηκε από την πλευρά μίας ιδεολογικής διαμάχης, μίας κοινωνίας, η οποία έχει πάρα πολλά κοινά με την κοινωνία μας σήμερα. Είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχω κάνει εγώ σαν καλλιτέχνης. Δεν το λέω αυτό από πλευράς αποτελέσματος γιατί δεν έχω δει το αποτέλεσμα, αλλά η αίσθηση που έχω στη σύνδεση που είχα με τον σκηνοθέτη, τους συνεργάτες και την ιστορία και το πως δούλεψα εγώ ολοκληρωτικά. Πρώτη φορά έχω δωθεί τόσο σε κάτι».

Ο σκηνοθέτης της σειράς «17 Κλωστές», Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 28 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρθηκε στον Πάνο Βλάχο και την επιτυχημένη πορεία του, η οποία δεν προβάλλεται σε τόσο μεγάλο βαθμό από τα μέσα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Πάνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης. Ο Πάνος έχει κάνει μια από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων δεκαετιών, τον τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού που είναι συνέχεια sold out και δεν έχει ασχοληθεί κανείς με το θέμα».

Έπειτα, πρόσθεσε πως δίνεται ιδιαίτερη βάση στην προσωπική του ζωή, με πληροφορίες μάλιστα που δεν αφορούν την πραγματικότητα, αφού γράφτηκε ότι ο ηθοποιός είχε χωρίσει αλλά αυτό δεν ισχύει.

«Μόνο πριν από λίγο καιρό που βγήκε ένα άρθρο ότι χώρισε, πράγμα το οποίο σας λέω ότι δεν ισχύει. Έχει τη σχέση του και είναι μια χαρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συσσωρευθεί στη ψυχή του», τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Πάνος Βλάχος έχει σχέση με την Νατάσα Εξηνταβελώνη πάνω από έναν χρόνο. Οι δυο τους προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @panos_vlahos_official