Ο επεισοδιακός χωρισμός που αλλάζει τη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο επεισοδιακός χωρισμός που αλλάζει τη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς

Η κόρη τους Αριάδνη σύντομα θα γίνει talk of the town όχι μόνο του κρυφού δεσμού της με τον Χρήστο στη Γη της ελιάς. 

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μέχρι τη λήξη της σεζόν, αλλά τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές φήμες που αφορούν για τον τρόπο που θα φτάσουμε σε αυτό το τέλος στη Γη της ελιάς και στις πρόωρες ή μη αποχωρήσεις ηθοποιών και το τέλος των ρόλων τους. Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε σήμερα μία πλήρη απάντηση, ενώ αναμένουμε τις επόμενες ημέρες και τη σημαντικότερη εξέλιξη που αφορά στον Στάθη και την Ιουλία.

Η Αριάδνη κάνει ένα μεγάλο λάθος και εκθέτει τους γονείς της

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε σήμερα για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο την κόρη τους, αλλά το όνομά του τις τελευταίες ώρες δεν «ακούγεται» μόνο για αυτό. Αλλά και για το πρόωρο τέλος στον ρόλο του ως Ορέστης στη Γη της ελιάς.

H Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε και ο Ντάνος θα είναι ο πιο γλυκός χαζομπαμπάς για την κόρη του

Τελικά αυτό το φινάλε δεν είναι καθόλου πρόωρο. Άλλωστε θα συμβεί και προς το τέλος της σεζόν. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου ήταν σαφής όταν ρωτήθηκε για αυτό: «Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε πολύ, είχαμε μία πολύ όμορφη συνεργασία που ολοκληρώνεται με τη σεζόν αυτή. Δε λήγει πρόωρα, το είχαμε συμφωνήσει, ίσως τον βολεύει κιόλας τώρα που θα γίνει και μπαμπάς».

Η δήλωση αυτή έγινε χθες το απόγευμα πριν μάθει και εκείνος τα ευχάριστα για τον Γιώργο.

Μέχρι στιγμής όπως γνωρίζεις, οι ρόλοι του Φίλιππου, της Δήμητρας, του Ορέστη και ίσως και του Τζον, ολοκληρώνονται μέχρι τον Ιούνιο.

Ο ρόλος της Αριάδνης είναι ένα ερωτηματικό γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Είναι εκ των βασικών, καθώς είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας. Αλλά μπορεί κάποια στιγμή να σκηνοθετηθεί η μετακόμισή της εκτός Μάνης, όπως έχει συμβεί και με άλλους ρόλους.

Μέχρι την παραμονή της όμως, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Ο δεσμός της με τον Χρήστο έχει αναστατώσει τόσο τη δική της οικογένεια, όσο και του ανιψιού του Λυκούργου. Ο Στάθης μάλιστα θα βιώσει και τη δυσάρεστη στιγμή να τους δεις μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές και να καταλάβει πως η κόρη του έχει μπει σε μία πολύ αμφίβολη και ηθικά ανεπίτρεπτη περιπέτεια.

Ο Χρήστος όμως θα τον δούμε σε λίγο διάστημα να συγκινείται από την σύζυγό του Αφροδίτη και να παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Αριάδνη. Η γιατρός σύζυγος, έχει κληρονομήσει ένα μεγάλο ποσό και αποφασίζει να το δώσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό είναι σα να χτυπάει ένα καμπανάκι στον Χρήστο για το πόσο ουσιαστικός άνθρωπος είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε.

Η Αριάδνη μέσα στην απελπισία του χωρισμού θα αποφασίσει να μεταδώσει δημόσια το θυμό της. Θα συναντήσει τυχαία τον Χρήστο μαζί με τη γυναίκα του και μπροστά σε όλους θα του μιλήσει πολύ άσχημα. Σχεδόν όλοι πια μαθαίνουν στην τοπική κοινωνία για τον κρυφό δεσμό. Αυτό όπως καταλαβαίνεις θορυβεί τόσο τον Στάθη όσο και την Ιουλία που πια ζει στην Αθήνα.

Δεν ήθελαν να απασχολεί με αυτό τον τρόπο η κόρη τους και να δημιουργήσει αφορμές στο να την συζητούν. Ωστόσο τα πράγματα θα ηρεμήσουν, όταν πια η Αριάδνη πάει στην Αθήνα, για να ηρεμήσει δίπλα στην Ιουλία. Η βιολογική της μαμά έχει μάθει να μην ακούει πια τι λένε για εκείνη και έχει τον τρόπο να την ηρεμήσει.

https://www.instagram.com/p/C21sEfXoP1K/