H Miley Cyrus έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Maxx Morando

H Miley Cyrus έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Maxx Morando
2024 CBS Photo Archive

Τελευταία φορά, είδαμε τη Cyrus με τον Morando στα 66α ετήσια βραβεία Grammy την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Φαίνεται πως η Miley Cyrus και ο φίλος της Maxx Morando έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η 31χρονη τραγουδίστρια και ο 25χροος ντράμερ ζουν μαζί, όπως αναφέρει πηγή στο PEOPLE.

«Είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί του», λέει η πηγή. Ενώ προσθέτει ακόμα πως «Η Miley έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Φαίνεται πιο ήρεμη. Όλοι αγαπούν τον Maxx. Είναι σπουδαίος τύπος. Είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Είναι χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει η έκθεση στον Τύπο. Της έχει κάνει καλό».

Τελευταία φορά, είδαμε τη Cyrus με τον Morando στα 66α ετήσια βραβεία Grammy την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια των οποίων η Miley βραβεύτηκε για την ερμηνεία και την ηχογράφηση του Flowers.

The 66th Annual Grammy Awards

Grammys 2024: Η Cyrus νικήτρια για πρώτη φορά στην καριέρα της και ο Jay-Z αμφισβητεί την απονομή

Ανεβαίνοντας στη σκηνή η Cyrus εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ομάδα της, ενώ ευχαρίστησε τη μαμά της Tish και την αδελφή της Brandi, που κάθονταν στο κοινό, καθώς και τον Morando, τον οποίο αποκάλεσε «αγάπη μου».

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει ένα φιλί καθώς κάθονταν μαζί με την οικογένεια της Cyrus κατά τη διάρκεια της τελετής.

Το 2021, κατά τη διάρκεια του Miley's New Year's Eve Party, φωτογραφήθηκαν να κρατιούνται χέρι-χέρι στα παρασκήνια και να χορεύουν με τη μουσική.

Versace Fall/Winter 2023 - Runway

Το ζευγάρι εθεάθη ακόμα στην επίδειξη μόδας του οίκου Gucci «Love Parade» στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2021 και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η νικήτρια Grammy ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία. Ο Morando συνέβαλε επίσης στο άλμπουμ Endless Summer Vacation της Cyrus το 2023, συμμετέχοντας στη συγγραφή και την παραγωγή στα κομμάτια «Handstand» και «Violet Chemistry». Τον Μάρτιο του 2023, η Cyrus και ο Morando εμφανίστηκαν μαζί στο σόου του Versace στο Λος Άντζελες.