Κάηκε το πατρικό σπίτι της Beyoncé αλλά η Miley Cyrus & ο Gerard Butler έχουν πιο δυσάρεστη ιστορία

Τζένη Ντεμιράι
Κάηκε το πατρικό σπίτι της Beyoncé αλλά η Miley Cyrus & ο Gerard Butler έχουν πιο δυσάρεστη ιστορία

Στον κόσμο των celebrities υπάρχουν και άλλες ιστορίες που σχετίζονται με πυρκαγιές σε σπίτια που σου δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα.

Το σπίτι στο οποίο η Beyoncé έζησε ως τα 5 της χρόνια κάηκε ολοσχερώς ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον δεύτερο όροφο, στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Δεκεμβρίου, ωστόσο, δεν έγινε ακόμα γνωστό στα διεθνή μέσα, τι είναι αυτό που προκάλεσε την πυρκαγιά. Το σπίτι βρισκόταν στο Houston του Texas και σε αυτό διέμενε ένα ζευγάρι με τα δύο του παιδιά, που δεν τραυματίστηκαν.

Η Πυροσβεστική δεν άργησε να φτάσει στο σημείο μέσα σε 5 λεπτά και έσβησε την φωτιά. Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Justin Barnes, ανέφερε πως «την περιορίσαμε μέσα σε 10 λεπτά».

Η οικογένεια της Beyoncé είχε αγοράσει το συγκεκριμένο σπίτι το 1982, ενώ η τραγουδίστρια έζησε σε αυτό μέχρι τα 5 της χρόνια.

Η Beyoncé βρέθηκε στην περιοχή τον Σεπτέμβριο για την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance» και εθεάθη να φωτογραφίζει το σπίτι, το οποίο πλέον δεν ανήκει στην οικογένειά της, αφού πουλήθηκε τελευταία φορά το 2019.

EU Music Beyonce

Στον κόσμο των celebrities υπάρχουν και άλλες ιστορίες που σχετίζονται με πυρκαγιές σε σπίτια, οι οποίες, μάλιστα, δημιουργούν ακόμα πιο δυσάρεστα συναισθήματα.

Miley Cyrus

Θύμα μία τέτοιου είδους συνθήκης έπεσε η Miley Cyrus, όταν έχασε το σπίτι της κατά τη διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια. Την είδηση, μάλιστα, έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της Instagram, όπου έγραψε τον Νοέμβριο του 2023:

«Είμαι παντελώς συντετριμμένη από τις πυρκαγιές που επηρεάζουν την κοινότητά μου. Είμαι από τους τυχερούς. Τα ζώα μου και αγάπη της ζωής μου έφυγαν με ασφάλεια και αυτό είναι ό,τι έχει σημασία τώρα. Το σπίτι μου δεν υπάρχει πλέον, αλλά οι μνήμες που μοιράζομαι με την οικογένεια και τους φίλους μου μένουν ισχυρές. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα μου έχουν απομείνει. Στέλνω τόσο πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες και στο σερίφη της περιοχής του Λος Άντζελες».

Versace FW23 Show - Front Row And Inside

Gerard Butler

Με αντίστοιχη κατάσταση βρέθηκε αντιμέτωπος και ο ηθοποιός Gerard Butler, ο οποίος φωτογραφήθηκε μπροστά από τα αποκαΐδια της κατοικίας του στο Malibu, μετά από καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή το 2018.

Ο ηθοποιός ανέβασε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή της ανάρτησης «Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Malibu μετά την εκκένωση. Συγκλονιστικές στιγμές σε όλη την Καλιφόρνια. Εμπνευσμένος όπως πάντα από το θάρρος, το πνεύμα και τη θυσία των πυροσβεστών. Σας ευχαριστώ @LosAngelesFireDepartment».

https://www.instagram.com/p/BqDOMy5Fz69/