Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει στιγμιότυπα από το νέο τους σπίτι

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει στιγμιότυπα από το νέο τους σπίτι

Οι προσωπικές στιγμές του ζευγαριού με τις δύο δίδυμες κόρες και το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. 

Η Χριστίνα Μπόμπα και o Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media, ανεβάζοντας προσωπικές στιγμές μαζί με τις δυο δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Το ζευγάρι φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο με τις μικρούλες τους, είτε παίζοντας παιχνίδια στο σπίτι, είτε διαβάζοντας κάποιο παραμύθι είτε πηγαίνοντας βόλτες στις κούνιες.

https://www.instagram.com/p/CpqFpVqq7W2/

Οι fans της Χριστίνας Μπόμπα έκαναν μια πρόβλεψη για την οικογένειά της το 2024 κι εκείνη απάντησε

Ο Σάκης στην παιδική χαρά με τις κόρες του

Πριν λίγη ώρα, ο παρουσιαστής ανέβασε ένα video στο προφίλ του στο Instagram κάνοντας κούνια στην παιδική χαρά με τις δύο πανέμορφες κόρες του. Αμέσως, η φωτογραφία γέμισε με τα πιο όμορφα και χιουμοριστικά σχόλια, τα οποία συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery:

https://www.instagram.com/reel/C3KeybEssq0/

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το νέο τους σπίτι

Από την άλλη η Χριστίνα Μπόμπα, μας έδειξε μέσα από τα stories της φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι. Από το λίγο που είδαμε, πρόκειται, για ένα φωτεινό σπίτι με μίνιμαλ γραμμές σε μπεζ και λευκό χρώμα. Είναι σχεδόν έτοιμο! Είμαστε σίγουροι ότι θα το διακοσμήσουν τέλεια με το καλαίσθητο γούστο που διαθέτουν και οι δύο γονείς.

Το ζευγάρι μαζί με της δύο δίδυμες, φαίνεται πως σύντομα θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, δημιουργώντας νέες, τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Το ζευγάρι, φροντίζει να δημιουργεί καθημερινά όμορφες αναμνήσεις με τις κόρες του, ενώ ήδη την Πρωτοχρονιά έκαναν το πρώτο τους ταξίδι όλοι μαζί στο Dubai.

https://www.instagram.com/p/C1ji9kEsWKu/

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, έχουν ερωτηθεί αρκετές φορές για το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού και η αλήθεια είναι πώς δεν το έχουν αποκλείσει, αφού πρώτα μεγαλώσουν λίγο οι δύο κορούλες τους. Στην παρακάτω gallaery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από την πανέμορφη οικογένεια. Ρίξε μία ματιά...