Οι fans της Χριστίνας Μπόμπα έκαναν μια πρόβλεψη για την οικογένειά της το 2024 κι εκείνη απάντησε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι fans της Χριστίνας Μπόμπα έκαναν μια πρόβλεψη για την οικογένειά της το 2024 κι εκείνη απάντησε

Αρκετές φορές οι followers της Χριστίνας Μπόμπα έχουν αναρωτηθεί αν είναι έγκυος κι αν θα κάνει 3ο παιδί, με εκείνη όμως να έχει δώσει τις απαντήσεις της εδώ και καιρό.

Η Χριστίνα Μπόμπα και o Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πολύ ερωτευμένα γνωστά ζευγάρια στην Ελλάδα και την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει οι δυο δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, που σήμερα είναι 2 χρονών. Το ζευγάρι φρονίζει να περνάει αρκετό χρόνο με τις μικρούλες του και πολλές φορές έχουμε δει στα social media τους, τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί είτε διαβάζοντας κάποιο παραμύθι είτε ζωγραφίζοντας και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

chrismpo_1678557003_3056280115872418753_45712480.jpg

Οι fans όπως φαίνεται όμως, της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θέλουν να τους δουν να γίνονται ξανά γονείς και μάλιστα στις προβλέψεις τους για το 2024 «ποντάρουν» στο ότι εκείνη θα είναι έγκυος. Ουσιαστικά, αυτή η πρόβλεψη ήρθε από έναν ακόλουθο του Χάρη Παπαθεοχάρους (σ.σ δημοσιογράφου στην Κύπρο), ο οποίος ζήτησε από τους διαδικτυακούς τους φίλους να του στείλουν διάφορες προβλέψεις για τη νέα χρονιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα πάντως απάντησε γράφοντας «Χαχαχα τι προβλέψεις είναι αυτές?!», αφού κάτι τέτοιο τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες του 2024 που διανύουμε δεν ισχύει.

Snapinsta.app_417980129_889434919482601_1210466369297325131_n_1290-(1).jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι fans της έχουν αναφερθεί σε πιθανή δεύτερη εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ίδια έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τον κόσμο των social media για να απολαύσει απερίσπαστη τις στιγμές με τις μικρούλες της.

Και τότε πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν αυτό το διάλειμμα της Χριστίνας Μπόμπα οφειλόταν σε κάποια εγκυμοσύνη, με την ίδια να απαντάει κάνοντας ένα q&a πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση που μου κάνετε θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση «υποκινείται» επειδή πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι απλά. Γιατί είχα κουραστεί και γιατί είχα όρεξη να φάω. Αν η ερώτηση «υποκινείται» από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλο εξωτερικό παράγοντα» είχε πει συγκεκριμένα η ίδια.

https://www.instagram.com/reel/Cy1Kl0RMPUK/

Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα το 2022 είχε εξομολογηθεί επίσης στους διαδικτυακούς της φίλους πως με τον Σάκη Τανιμανίδη θα ήθελαν κι άλλο παιδί, ωστόσο αφού μεγαλώσουν λίγο τα κορίτσια τους.

xristina-mpompa-qanda-(1).jpeg

Μέχρι τότε πάντως το ζευγάρι, φροντίζει να δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις με τις κόρες του, όπως έκαναν ταξιδεύοντας για πρώτη φορά όλοι μαζί στο Dubai για την Πρωτοχρονιά.