Η σκηνή της ατίμωσης του Τζανή στη Μάγισσα: Η μητέρα του ορκίζεται να εκδικηθεί τον Μάρκο

Κατερίνα Μπούσιου
Η σκηνή της ατίμωσης του Τζανή στη Μάγισσα: Η μητέρα του ορκίζεται να εκδικηθεί τον Μάρκο

Τι είπαν Μηλιώνης και Χάσκα για το μέλλον των ρόλων τους. Το λάθος του Μάρκου: Τιμωρεί δίχως έλεος τον αδελφό του και τη σύζυγό του και αποκτά νέους εχθρούς.

Η ώρα της τιμωρίας έχει ξεκινήσει στη Μάγισσα και θα έχουμε σταδιακά μεγάλα ξεσπάσματα. Αυτό που κανείς δεν περίμενε είναι η διάσπαση στην οικογένεια των Λασκαραίων και τη σκληρή απόφαση που παίρνει ο Μάρκος για τον αδελφό του. Η σκηνή που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/2) είναι σκληρή και παράλληλα συγκινητική. Η Κατερίνα Λέχου ζει ως Δαμιανή έναν εφιάλτη. Και ο Μάρκος μόλις απέκτησε έναν ακόμη εχθρό. Όμως ο ηθοποιός Βασίλης Μηλιώνης που υποδύεται τον Τζανή όπως και η Καλλιόπη Χάσκα που υποδύεται τη Μεταξία, έδωσαν στην κάμερα μία υπόσχεση.

Ο Τζανής εξορίζεται με ατιμωτικό τρόπο μπροστά σε όλους

Η σκηνή είναι από τις πιο σκληρές που έχουμε δει στη Μάγισσα. Μετά την πιστοποίηση του Αντρέι πως η Κερασίνα (σύζυγος Τζανή) λέει αλήθεια για την απιστία του άντρα της με τη Μεταξία (σύζυγο του Μάρκου), ο Μάρκος παίρνει μία σκληρή, απάνθρωπη απόφαση και κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Μπορεί να είναι και λάθος του όλο αυτό. Εφόσον ο ίδιος έχει επιλέξει να δώσει την καρδιά του στη Θεοφανώ.

Το σχέδιο δολοφονίας του Αντρέι στη Μάγισσα από τη Δαμιανή και το συγκινητικό πλάνο του φινάλε

Γάλλος, Λέχου, Ροϊλός, Μιλιώνης, Χάσκα, Ψαρράς και Παπαδοκωνσταντάκης έχουν μία πολύ ωραία ομαδική σκηνή. Ο Βρώτσος έχει την υποχρέωση να διαβάσει φωναχτά στο προαύλιο πως ο Τζανής δεν είναι πια μέλος της οικογένειας των Λασκαραίων και πως είναι άτιμος και προδότης. Τον διώχνουν ενώ η Μεταξία παρακολουθεί όλο το συμβάν από την κάμαρά της, πληγωμένη (συναισθηματικά και σωματικά καθώς ο σύζυγός της έχει χειροδικήσει).

Καταλήγει μόνος του και εμπλέκεται σε ένα σκλαβοπάζαρο. Σχεδόν την τελευταία στιγμή θα γλιτώσει.

Η Μεταξία είναι διπλά άτυχη γιατί την ίδια αντιμετώπιση θα έχει και από τη δική της οικογένεια όταν βρει παρηγοριά στον πύργο των Γερακάρηδων. Την είχαν προειδοποιήσει, αλλά δεν τους άκουσε. Και τώρα η συμμαχία των δύο οικογενειών κινδυνεύει. Γιατί για αυτό τον λόγο γίνεται όλη η φασαρία. Κανείς δεν ασχολείται με τα αισθήματα και τα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/C291X_vIxrF/

Πριν πάμε και στο τι θα επακολουθήσει μετά από όλο αυτό, στο Q&A που έγινε στον επίσημο προφίλ του ΑΝΤ1, Βασίλης Μηλιώνης και Καλλιόπη Χάσκα, το «αμαρτωλό» ζευγάρι, απάντησαν σε ερωτήσεις των φανς. Και ερωτήθηκαν για εκείνους που δεν συμπαθούν, όπως είναι ο Αντρέι και η Θεοφανώ. Και τους ευχήθηκαν να είναι για πάντα μαζί!

Όταν κάποιοι από το κοινό τους είπαν ότι θα έπρεπε να ντρέπονται και πως μόνο ο Αντρέι και ο Κανέλλος αξίζουν, οι δυο ηθοποιοί υπεραμύνθηκαν των ρόλων τους. Και είπαν μία πολύ σωστή λέξη, πως είναι και οι δύο αδικημένοι. Σωστό είναι αυτό. Πάντα ήταν δεύτεροι σε επιλογές και θέσεις στις οικογένειές τους.

Οι εξελίξεις στον πύργο θα είναι καταιγιστικές. Η Δαμιανή έχει χάσει τον γιο της και έχει νευριάσει με τον Μάρκο, (που να ήξερε πως εκείνη έδωσε και την εντολή για τη δολοφονία του γιου του) και παράλληλα αντιμετωπίζει τον Αντρέι που της λέει πως γνωρίζει την ενοχή της. Εκείνη παραδόξως δεν θα το αρνηθεί. Αλλά θα του πει πως δεν μπορεί να το αποδείξει και προς το παρόν νιώθει ασφαλής.

Η Πολυξένη ωστόσο τιμωρείται για αυτό. Η Κατερίνα Λέχου όπως καταλαβαίνεις εκτός από τη Θεοφανώ, έχει να αντιμετωπίσει τον Αντρέι και τον Μάρκο. Τώρα που έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε, τον γιο της, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό στην εκδίκηση. Και θα χάσει και την συμπαράσταση του Μιχαήλ.

Ο Μάρκος που μέχρι χθες ήταν σαν παιδί της γίνεται ο αντίπαλός της. Δεν είναι η μόνη γυναίκα που θέλει όμως να τον εκδικηθεί. Η Μεταξία αφού για λίγο γυρνά στο πατρικό της, με τη βοήθεια της μητέρας της η οποία επιστρέφει και εκείνη στον πύργο μόνο για εκείνη, ετοιμάζουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την τιμή της.