Πόσο εύκολα θα αναγνώριζες 17 χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές του Ευτυχισμένοι Μαζί

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πόσο εύκολα θα αναγνώριζες 17 χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές του Ευτυχισμένοι Μαζί

Ατάκες όπως το «Φώτη πιάσε μια μπύρα» δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από το μυαλό μας. Τι κάνουν όμως σήμερα οι πρωταγωνιστές μιας από τις πιο επιτυχημένες σειρές που έχουν γίνει ποτέ;

Ήταν το 2007 όταν ήρθε στις οθόνες μας μία από τις πιο επιτυχημένες οικογενειακές σειρές, το Ευτυχισμένοι Μαζί. Οι σκηνές από τη ζωή των δύο οικογενειών που έγιναν μία, μετά τον γάμο της Κατερίνας Λέχου ή αλλιώς Ελένης και του Γιάννη Μπέζου ή αλλιώς Διονύση χάρισαν στιγμές απείρου κάλλους στο τηλεοπτικό κοινό, γι' αυτό και κάθε χρονιά που προβάλλεται η σειρά σε επανάληψη εξακολουθεί να κάνει υψηλά για τα δεδομένα νούμερα τηλεθέασης.

https://www.instagram.com/p/BDJP-AogtQI/

Φυσικά, από τότε έχουν περάσει περίπου 17 χρόνια και όπως καταλαβαίνεις οι πρωταγωνιστές της σειράς - μικροί και μεγάλοι - δεν γίνεται να έχουν μείνει ίδιοι.

Ας δούμε όμως τι κάνουν και πώς είναι σήμερα, ξεκινώντας από τους πιο μικρούς σε ηλικία συντελεστές.

Ο Σάββας Σαλίπας υποδυόταν τον μικρό Γιαννάκη στη σειρά. Ο Σάββας φαίνεται πως είχε αφήσει προς το παρόν την υποκριτική, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα ναυτιλιακά τον Μάιο του 2023 παίρνοντας το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Πρόσφατα έκλεισε τα 24 κι όπως θα δεις από την ανάρτησή του τα γαλάζια μάτια του είναι αυτό που θυμίζουν πλέον περισσότερο τον μικρό Γιαννάκη Μαυροτσούκαλο.

https://www.instagram.com/p/C2-Yq_DMnP6/

«Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1000 παιδιά...Ήμουν 7 χρονών και κάποια κορίτσια στο δρόμο που ήταν 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε πανηγύρι στις Σπέτσες και φώναζαν όλα τα παιδιά "ο Γιαννάκης" και ζητούσαν αυτόγραφα» είχε πει ο Σάββας Σαλίπας σε συνέντευξή του στο Πάμε Δανάη!.

Από την άλλη ο 30χρονος Άρης Τσάπης, που είχε αναλάβει τον ρόλο του Θανάση, του μεσαίου γιου της οικογένειας των Μαυροτσούκαλων, παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2023 την αγαπημένη του, Ειρήνη Ξυπνητού με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον δυόμισι ετών Φίλιππο. Ο ίδιος έχει συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως στους συμμαθητές, ενώ παρουσίαζε και μία ταξιδιωτική εκπομπή το 2021 στην ΕΡΤ με τίτλο «Χωρίς πυξίδα».

«Ήταν τρομερή εμπειρία η συμμετοχή μου στο “Ευτυχισμένοι μαζί” δίπλα στον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου. Εκεί άρχισα να την ακούω. Νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλο. Μου άρεσε που έβγαινα έξω και με ήξεραν όλοι. Μέχρι που συνειδητοποίησα πως δεν είναι έτσι. Ευτυχώς επειδή άκουσα τον πατέρα μου ένα βράδυ που με συμβούλεψε, όταν τελείωσε όλο αυτό δεν επηρεάστηκα. Στο "Ευτυχισμένοι μαζί" μου έγινε έντονη η επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Πιο πριν το έβλεπα σαν παιχνίδι» είχε πει ο ίδιος για τη σειρά του Mega στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

Η Εύη Δαέλη, η τηλεοπτική δηλαδή Φίφη συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Εκτός βέβαια από αυτό, η Εύη είναι και πτυχιούχος του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος από το Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας. Η ίδια πάντως, έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, όπως στο Έλα στη θέση μου και το Μ+Μ.

https://www.instagram.com/p/C3DGVvmIypM/

«Ήταν ευγενικός, επαγγελματίας και εργασιομανής και με πολύ χιούμορ. Όλοι οι συντελεστές ήταν ένας κι ένας. Έχω να θυμάμαι μόνο τα καλύτερα» είχε δηλώσει η 29χρονη για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο στη σειρά.

Η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η Εύα, η μεγάλη τηλεοπτική κόρη της Κατερίνας Λέχου. Η ίδια συνεχίζει την υποκριτική όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχοντας ενεργά σε τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

https://www.instagram.com/p/C2IX0w4N4Yk/

«Δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα» είχε αναφέρει η ηθοποιός το 2020 σε συνέντευξή της.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ήταν ο μεγάλος γιος αντίστοιχα του Γιάννη Μπέζου στη σειρά, ο Μάρκος. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Ρόδο, όπου έχει δημιουργήσει το δικό του θεατρικό εργαστήρι με το όνομα «Αγιούτο», κάνοντας σεμινάρια υποκριτικής και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδα.

https://www.instagram.com/reel/CyEh6IiLdIz/

«Απομακρύνθηκα, γιατί είδα την ασχήμια να φουντώνει γύρω μου. Για αυτό, απομακρύνθηκα και έκανα κι άλλα πράγματα. Δηλαδή, δεν είναι μόνο ότι άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά. Στη Ρόδο, που πήγα, έφτιαξα με μια κοπέλα που ήμουν τότε, ένα μαγαζί για γάμους και βαπτίσεις. Τρόμαξα για την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα» είχε πει ο ίδιος μιλώντας για την απόφασή του να αλλάξει πόλη και ζωή.

Ο Κώστας Ιντζεγιάν ήταν ο κολλητός φίλος του Μάρκου στη σειρά, ο Μήτσος. Ο ρόλος του είχε προκύψει τυχαία όπως είχε πει, ενώ πλέον ο ίδιος ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τη σύζυγο και την κόρη του.

KOSTAS-INTZEGIAN-600x363.jpg

Όσον αφορά την Βιβή Κόκκα και τον Τάσο Γιαννόπουλο ή αλλιώς την Βίκυ και τον Μάκη ή την «γατούλα» και τον «αρκούδο», οι δυο τους συναντήθηκαν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ύστερα από 14 χρόνια από το τέλος της σειράς και μοιράστηκαν διάφορα άγνωστα σκηνικά από τα γυρίσματα του Ευτυχισμένοι Μαζί.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος τηλεοπτικά συμμετέχει στο Κάνε ότι Κοιμάσαι, ενώ η Βιβή Κόκκα μετά από ένα θέμα υγείας που είχε έγινε θεραπεύτρια εναλλακτικών μεθόδων. «Ξεκίνησα από θεραπευόμενη και κατέληξα θεραπεύτρια! Το κομμάτι της υποκριτικής είχε μπει πια σε δεύτερη μοίρα στις προτεραιότητές μου. Άρχισα να αρνούμαι προτάσεις και «έπεσα με τα μούτρα» στις σπουδές και στην εφαρμογή των εναλλακτικών θεραπειών» είχε πει η ίδια.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Φώτη, του βοηθού στην ταβέρνα των Μαυροτσούκαλων, πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, ενώ συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην υποκριτική έχοντας κάθε χρόνο παρουσία είτε σε τηλεοπτικές είτε σε θεατρικές παραγωγές. Μάλιστα, το 2012 έκανε και την πρώτη δική του ταινία, το «Πέμπτη και 12». Φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Στα Σύρματα», ενώ συμμετέχει και στο musical «Αναστασία».

https://www.instagram.com/p/Cz9VNwArcqN/

Για τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου, δεν έχουμε πολλά να πούμε, μόνο ότι μεγαλουργούν σε ό,τι κάνουν. Η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστώντας στη Μάγισσα

https://www.instagram.com/reel/C2agoTDrfX0/

και ο Γιάννης Μπέζος στο Famagusta.

https://www.instagram.com/reel/C2XSfFAtIPD/