Το σχέδιο δολοφονίας του Αντρέι στη Μάγισσα από τη Δαμιανή και το συγκινητικό πλάνο του φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Το σχέδιο δολοφονίας του Αντρέι στη Μάγισσα από τη Δαμιανή και το συγκινητικό πλάνο του φινάλε

Η μεγάλη σύγκρουση Μεταξίας και Κερασίνας, τη στιγμή που η αλήθεια για τη δολοφονία του βρέφους στη Μάγισσα αποκαλύπτεται και η Κατερίνα Λέχου έχει μία μόνο επιλογή. 

Με τη Θεοφανώ να συνεχίζει να ζει απομονωμένη και μακριά από όλους στη Μάγισσα, στον Πύργο των Λασκαραίων θα δούμε ακραίες συμπεριφορές και την αποκάλυψη πολλών μυστικών. Η σύγκρουση Μεταξίας και Κερασίνας οδηγεί τον Τζανή σε δυσχερή θέση, ενώ η Κατερίνα Λέχου βάζει στόχο τον Αντρέι. Είναι καιρός να οργανώσει την εξόντωσή του, για να σωθεί η ίδια. Οι ηθοποιοί της σειράς δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ πριν από λίγες ώρες μας έδειξαν συγκινημένοι το τελευταίο τους γύρισμα.

Η Μεταξία κατά της Κερασίνας και η αποκάλυψη δύο μεγάλων μυστικών

Στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί μεγάλη σύγχυση και παράλληλα εκνευρισμός στη Μάγισσα. Η Μεταξία έχει ξεκάθαρο στόχο την Κερασίνα που ξέρει πια ότι ο άντρας της την απατά με εκείνη. Και δίχως ενδοιασμό βρίσκει αφορμές για να της επιτίθεται. Η ηθοποιός Καλλιόπη Χάσκα είχε μιλήσει στο Queen.gr για τον ρόλο της αλλά και το μέλλον της Μεταξίας. Με λίγα λόγια η Μεταξία δεν θα έχει από κανέναν υποστήριξη στο μέλλον.

Καλλιόπη Χάσκα: «Ζω τον έρωτα στο έπακρο, δεν με ενδιαφέρει όταν γίνεται με άλλον τρόπο»

Σύντομα θα της δεις όμως την Κερασίνα να εγκαταλείπει τον Τζανή και να γυρνά στο πατρικό της. Αυτό σημαίνει ένα ακόμη πρόβλημα για όλη την οικογένεια.

Έχει προλάβει ωστόσο, να αποκαλύψει σε όλους το μεγάλο μυστικό. Ο Τζανής κλείνεται από τον Μάρκο στην αποθήκη για παραδειγματισμό και η Δαμιανή με τον Μιχαήλ βλέπουν πως πια τίποτε δεν είναι το ίδιο στην οικογένεια. Δεν είναι. Ούτε και από την πλευρά του Κανέλλου και του Αντρέι.

Θα δεις στα επόμενα επεισόδια, πως μέχρι να ξεκαθαρίσει ο Αντρέι το περιεχόμενο της επιστολής που άφησε ο πατέρας Βρώτσος πριν πεθάνει, για τη δολοφονία του δικού του πατέρα και κατά πόσο ευθύνεται ο Μιχαήλ, έχουμε εξελίξεις στη δολοφονία του βρέφους. Ο υιός Βρώτσος έχει φτάσει στα ίχνη της βοηθού της Πολυξένης. Οι άνθρωποι που εξετέλεσαν την αποστολή ανακρίνονται από τον ίδιο και τον Αντρέι και όλα οδηγούν στη Δαμιανή.

https://www.instagram.com/p/CxdZ1XQIxW9/

Τώρα πια μένει να αποδειχθεί όλο αυτό. Ο Αντρέι θέλει να είναι προσεκτικός γατί αν κάνει λάθος όλη η οικογένεια θα στραφεί εναντίον του. Η Δαμιανή τον απειλεί πια ανοιχτά. Και κρυφά ετοιμάζει σχέδιο δολοφονίας του. Ωστόσο προσωρινά, η Πολυξένη είναι εκείνη που θα τιμωρηθεί για το βρέφος του Μάρκου και της Μεταξίας.

Δεν θα έχει τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα τέλος αυτή η ιστορία. Η Κατερίνα Λέχου ως Δαμιανή θα παραμείνει μέχρι τέλους στην ιστορία της Μάγισσας. Χθες μάλιστα συμμετείχε και εκείνη όπως και συνολικά όλο το καστ στο τελευταίο γύρισμα της σειράς. Το οποίο δεν είναι απαραίτητo να αφορά και το τελευταίο επεισόδιο ως σκηνή. Συνήθως γίνονται τέτοιες αλλαγές και όλα μετά ενώνονται στο μοντάζ.

Όλοι οι ηθοποιοί όπως βλέπεις στο στιγμιότυπο ήταν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Και περήφανοι. Δεν είναι λίγο όλο αυτό που κατάφεραν με τη Μάγισσα. Δημιούργησαν μία εξαιρετική σε ποιότητα σειρά.

https://www.instagram.com/p/C294JXiIo1O/