Έρωτας εν λευκώ για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον σύζυγό της: Οι διακοπές και το σπάνιο στιγμιότυπο

Έρωτας εν λευκώ για τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον σύζυγό της: Οι διακοπές και το σπάνιο στιγμιότυπο

Οι κοινές φωτογραφίες με τον Χρήστο Κορτσέλη και οι ξέγνοιαστες στιγμές της Νατάσας στο αγαπημένο της νησί. 

Η Νατάσσα Μποφίλιου για ένα ακόμη καλοκαίρι βρέθηκε από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη για τις συναυλίες της. Αυτές τις ημέρες κάνει ένα μικρό διάλειμμα με διακοπές στη Φολέγανδρο και μετά από καιρό μας χάρισε και ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Cr52LuWoOuj/

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Χρήστο

Σε μία από τις πρόσφατες συναυλίες της, η Νατάσσα Μποφίλιου τελείωσε νωρίτερα το πρόγραμμά της και παρόλο που οι φανς της ανησύχησαν, δεν υπήρχε τελικά λόγος για περίεργα σενάρια. Οι διακοπές στην περίπτωσή της με μία ακόμη κουραστική περιοδεία στην Ελλάδα, ήταν επιβεβλημένες και έτσι η τραγουδίστρια βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη εδώ και λίγες μέρες στη Φολέγανδρο, όπως σταθερά κάνει τα τελευταία χρόνια.

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αποφασισμένη να λέει αυτά που πιστεύει και είναι έτοιμη και για το τίμημα

Και στην ανάρτησή της λίγο πριν αναχωρήσει προσπαθεί να κρατήσει τις εικόνες από το νησί στη μνήμη της: «Σε παίρνω μαζί μου μέχρι την επόμενη φορά που θα γυρίσουμε πίσω».

https://www.instagram.com/p/CwkRAOSoDmB/

Σε μία ανάρτησή της τον είδαμε έστω και σε ένα «κλεφτό» πλάνο, καθώς εκείνος δεν αγαπά τα φώτα δημοσιότητας.

bofiliousizigos.jpg

Ο γνωστός ραδιοφωνικός αλλά και μουσικός παραγωγός στο δικό του προφίλ στο Instagram κάνει αναφορές και post στη γυναίκα που εδώ και 5 χρόνια δεν είναι απλά η σύζυγός του αλλά το άλλο του μισό, η Μπέτση του όπως την λέει.

Το λέει επίσης πολύ όμορφα σε ένα post του πριν από 4 μήνες με μία κοινή τους φωτογραφία όπου κρατιούνται χέρι χέρι δίνοντας τις ευχές του για τα γενέθλιά της: «Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μη σε ακολουθήσω. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφός μου. Χρόνια πολλά φως μου».

https://www.instagram.com/p/CrOL_beI-Rv/

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από πολύχρονη σχέση το 2018 και στη συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η Νατάσσα δήλωνε ερωτευμένη και γοητευμένη από τον σύζυγό της: «Ο άντρας μου είναι μία εξαιρετική προσωπικότητα. Ένας τρυφερός άνθρωπος και ένας στιβαρός άνδρας, με θέση, με κύρος που σε κάνει να τον σέβεσαι και να τον εκτιμάς. Τον ερωτεύτηκα ακαριαία και παράφορα και εξακολουθώ μετά από τόσα χρόνια να είμαι ακόμη ερωτευμένη».