Η Νατάσσα Μποφίλιου μπήκε φυλακή, η Φαίη Σκορδά την αναζητά και όλα γίνονται για τα...Νούμερα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου μπήκε φυλακή, η Φαίη Σκορδά την αναζητά και όλα γίνονται για τα...Νούμερα

Και μέσα σε όλα ο Θανάσης Αλευράς παρεμβαίνει για να σώσει την κατάσταση, μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά. 

Η Νατάσσα Μποφίλιου λέει πάντα την άποψή της με θάρρος και ειλικρίνεια, αλλά αυτή τη φορά ένα tweet της, την οδηγεί στη φυλακή. Φαντάζεσαι τι ρόλο μπορεί να παίξει σε αυτή την εξέλιξη η Φαίη Σκορδά; Και ποιος είναι ο ρόλος του Θανάση Αλευρά και του Φοίβου Δεληβοριά; Σου έχουμε την απάντηση.

Η Νατάσσα τινάζει στον αέρα μία παράσταση

Όλα αυτά τα πρόσωπα για εντελώς διαφορετικούς λόγους, ενώνονται σε ένα ακόμη επεισόδιο από την νέα μουσική σειρά μυθοπλασίας του Φοίβου Δεληβοριά «Τα Νούμερα». Στον σουρεαλιστικό κόσμο της σειράς με την καλλιτεχνική ομάδα που προσπαθεί να αναβιώσει την θρυλική μάντρα του Αττίκ, με τα νέα μουσικά ταλέντα να παρουσιάζονται για πρώτη φορά, χωράνε όλοι. Ακόμη και αυτοί που φαινομενικά δεν φαίνεται πως ταιριάζουν.

Δεν θα θέλουμε να ξεπεράσουμε «Τα νούμερα» στην ΕΡΤ με τον Φοίβο Δεληβοριά (μα ούτε και γίνεται)

https://www.instagram.com/p/Cf3urglKRyu

Στο αυριανό επεισόδιο στις 22.00 από την ΕΡΤ, ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζεται μαζί με τους συνεργάτες του να οργανώσει μία βραδιά διαφορετική με καλεσμένη την Νατάσσα Μποφίλιου.

https://www.instagram.com/p/CiVNDXkImgN

Μέχρι τελευταία στιγμή, η εμφάνισή της είναι αμφίβολη γιατί με ένα tweet της, δέχεται μία μήνυση και ξαφνικά βρίσκεται στη φυλακή. Φυσικά δεν κάνει πίσω στις απόψεις της, δεν ζητά συγγνώμη και ο Φοίβος πρέπει να βρει τη λύση.

Η Νατάσα Μποφίλιου είναι αποφασισμένη να λέει αυτά που πιστεύει και είναι έτοιμη και για το τίμημα

https://www.instagram.com/p/CixaHu4tMLL

Η Φαίη Σκορδά, με την ιδιότητα της ως παρουσιάστρια κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στη σειρά, αναμένοντας σε μία συνέντευξη της Νατάσσας. Μέχρι να έρθει όμως εκείνη, αναλαμβάνει δράση ο Θανάσης Αλευράς. Ως Νατάσσα, όμως. Γνωστός ο ηθοποιός για τις μεταμφιέσεις του, στο θεάτρο.

https://www.instagram.com/p/CizoFlSPp24

Και όπως έχεις καταλάβει, όσα γίνονται ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του επεισοδίου.

https://www.instagram.com/p/CisXvjOKD3G