Ο Βen Affleck και το reunion των Rachel και Ross ξεχώρισαν στα ads του Super Bowl

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βen Affleck και το reunion των Rachel και Ross ξεχώρισαν στα ads του Super Bowl
https://www.instagram.com/p/C3O-dBbtSqb/?img_index=1

Beyoncé, Anthony Hopkins, Arnold Schwarzenegger και πολλοί άλλοι Χολιγουντιανοί σταρ έπαιξαν στις διαφημίσεις του Super Bowl 2024.

Ο τελικός του Super Bowl κάθε χρονιά είναι από μόνο του ένα από τα μεγαλύτερα events για την Αμερική. Αν δεν γνωρίζεις σε τι αναφέρομαι, το Super Bowl είναι ο πιο σημαντικός και ο πιο δημοφιλής αγώνας για το αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, έρχεται πάντα πρώτος σε τηλεθέαση όσον αφορά τις ΗΠΑ, ενώ παγκοσμίως έρχεται δεύτερος πίσω από τον τελικό του Champions League της UEFA.

Γι' αυτό και το ποιος καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα γίνεται πάντα θέμα συζήτησης, όπως και η εμφάνισή του, μιας και εκατομμύρια μάτια είναι στραμμένα πάνω του. Το 2023 είδαμε την Rianna να ξεσηκώνει το πλήθος, όχι μόνο με τα τραγούδια και τα χορευτικά της αλλά και με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και την ανακοίνωση έτσι της δεύτερης εγκυμοσύνης της, ενώ φέτος ο Usher απέδειξε ότι 30 χρόνια καριέρας δεν είναι τυχαία.

Στο Super Bowl 2024, το love story Taylor Swift - Travis Kelce και ο Usher έγιναν δίκαια trends

Οι διαφημίσεις με τους αστέρες του Hollywood

Kάτι άλλο, το οποίο παρακολουθούν και συζητούν την επόμενη του Super Bowl είναι οι διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων που προβάλλονται κατά τη διάρκεια των timing του αγώνα, οι οποίες είναι πλέον σαν μικρού μήκους ταινίες, αφού πρωταγωνιστές τους είναι διάσημοι αστέρες του Hollywood.

Στις διαφημίσεις Super Bowl 2024 είδαμε να εμφανίζονται από τον Arnold Schwarzenegger και τον Anthony Hopkins μέχρι την Beyoncé και τον Messi, σε ένα μοναδικό reunion επί της οθόνης. Δεν είχαν βέβαια, όλες την ίδια επιτυχία στο κοινό.

Σίγουρα αυτός που ξεχώρισε για το χιούμορ του και τον αυτοσαρκασμό του ήταν ο Ben Affleck, ο οποίος πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Matt Damon, τον Tom Brady και την Jennifer Lopez στις διαφημίσεις πολύ γνωστής αλυσίδας με donuts.

Στην επίσημη διαφήμιση που παρουσιάστηκε τη βραδιά του αγώνα, ο Ben Αffleck είναι ο αρχηγός ενός boyband που αποτελείται από τους Matt Damon και Tom Brady, ο οποίος προσπαθεί να δείξει στην Jennifer Lopez, πως όπως εκείνη τα πάει πολύ καλά με τη δουλειά του - την υποκριτική - έτσι κι εκείνος μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου καλά ως τραγουδιστής. Βέβαια, η μπάντα του δεν καταφέρνει να περάσει το casting της συζύγου του Jennifer και να μπει η μπάντα του στο νέο album της.

Την εβδομάδα πριν το Super Bowl βέβαια, ο ίδιος - και η εταιρεία με τα donuts - μάς είχαν προετοιμάσει ότι κάτι ετοιμάζουν, αφού εκείνος προσπαθούσε σε άλλη διαφήμιση της εταιρείας να αποδείξει πως δεν είναι ο «βαρετός» μεσήλικας που όλοι νομίζουν. Γι' αυτό επιστράτευσε και την σταρ του ΤikTok Charli D' Amelio για να τον βοηθήσει, λέγοντας την επική ατάκα «Ποιος είναι ο TikTok;». Βέβαια, αυτό που συγκράτησαν όσοι είδαν την διαφήμιση αυτή ήταν η ατάκα του στο τέλος της «This is me now» που είναι και ο τίτλος του πρόσφατου album της Jennifer.

Γι' αυτό πέρα από το ότι η επίσημη διαφήμιση που παρουσιάστηκε στο Super Bowl με τον Ben Αffleck και τον Matt Damon θεωρήθηκε από πολλούς ως η καλύτερη της βραδιάς, σχολιάστηκε πολύ θετικά η διακριτική προώθηση που έκανε ο ίδιος στο album της αγαπημένης του.

Reunion για τα Φιλαράκια

Από την άλλη είχαμε το reunion επί της οθόνης για την Rachel και τον Ross από τα Φιλαράκια, για γνωστή εταιρεία delivery. Στην ουσία πολλοί διάσημοι του Hollywood, όπως ο David και η Victoria Beckham, είχαν ξεχάσει να κάνουν κάτι στην καθημερινότητά τους αλλά είχαν θυμηθεί να αγοράσουν τα πράγματα που ήθελαν από την συγκεκριμένη εταιρεία. Κάπως έτσι, και η Jennifer προσποιήθηκε πως είχε ξεχάσει ότι δούλευε 10 χρόνια με τον David Schwimmer.

Αν και «κονσεπτικά» δεν φαίνεται να ενθουσίασε η συγκεκριμένη διαφήμιση, το δίδυμο Jennifer Aniston και David Schwimmer έτυχε της μεγαλύτερης αποδοχής από τους τηλεθεατές ανάμεσα σε όσους έπαιξαν σε αυτήν εξαιτίας της αγαπημένης σειράς "Τα Φιλαράκια".

Οι 10 καλύτερες διαφημίσεις του Super Bowl 2024

State Farm: Like a Good Neighbaaa με τον Arnold Schwarzenegger

T-Mobile: Home Internet Feelingμε τον Jason Momoa

BMW: Talkin Like Walken με τον Christopher Walken

Stok Coffee: Wrex με τον Anthony Hopkins

BetMGM: Tom has Won Enough με τον Vince Vaughn

Michelob ULTRA: Superior Beach με τους Messi, Ted Lasso και Dan Marino

M&M’s: Almost Champions

Oikos: Hold My Oikos με τον Martin Lawrence

Frito-Lay: Taste the Victory με τον Marshawn Lynch

Verizon: Beyonce Breaks the Internet