Super Bowl 2023: Η Rihanna θα εμφανιστεί στο ημίχρονο και το κοινό την αποθεώνει

Νατάσσα Σχοινά
Super Bowl 2023: Η Rihanna θα εμφανιστεί στο ημίχρονο και το κοινό την αποθεώνει

Η Rihanna στο event της σειράς εσωρούχων Savage X Fenty στο Westin Bonaventure Hotelτο 2021

AP

Η επιλογή για το Super Bowl Halftime έγινε και ο κόσμος είναι απόλυτα σύμφωνος. 

Με το χέρι της Rihanna να κρατάει την μπάλα του NFL έγιναν τα αποκαλυπτήρια της εμφάνισης της 34χρονης τραγουδίστριας στο ημίχρονο του Super Bowl 2023. Η σταρ υπέγραψε για να έχει τη σκυτάλη στο μεγάλο αθλητικό event που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου έξω από το Phoenix.

https://www.instagram.com/p/Ci8KpteuaJU

«Η Rihanna είναι ταλέντο γενιάς, μία γυναίκα από ταπεινή καταγωγή που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε κάθε στροφή. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Barbados και που έγινε μία από τις πιο επιφανείς καλλιτέχνιδες που υπήρξαν ποτέ. Ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος στις επιχειρήσεις και στην ψυχαγωγία», είπε ο Jay-Z σε δήλωσή του.

Μία εμβληματική τραγουδίστρια σε ένα εμβληματικό γεγονός

Το Super Bowl Halftime είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, καθώς πρόκειται για ένα αθλητικό event που παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Ανά τα χρόνια, στο ημίχρονο έχουν εμφανιστεί διεθνείς σταρ, όπως Jennifer Lopez, Beyoncé, Lady Gaga, Shakira, Justin Timberlake, Madonna, Paul McCartney. Για το 2022, τη σκηνή κατέλαβε η ραπ και hip hop σκηνή με τον Eminem, τον Dr. Dre, τον Kedrick Lamar, τον Snoop Dog και τη Mary J. Blige να ξεσηκώνουν το κοινό και να συγκεντρώνουν 120 εκατομμύρια θεατές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στη σκηνή του Apple Music Super Bowl Halftime Show. Η Rihanna είναι 'μία στη γενιά της' καλλιτέχνης που είναι πολιτισμική δύναμη κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Rihanna, το Roc Nation και την Apple Music για να φέρουμε στους φανς άλλη μία ιστορική παράσταση στο Halftime Show», είπε ο υπεύθυνος της Μουσικής στο NFL, Seth Dudowsky.

Η Roc Nation και η Jesse Collins θα είναι οι παραγωγοί της τηλεοπτικής μετάδοσης αλλά και executive παραγωγοί, ενώ ο Hamish Hamilton, ο Βρετανός σκηνοθέτης που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του σόου ημιχρόνου του Super Bowl από το 2010, θα έχει και το 2023 τον ίδιο ρόλο στο Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Η αντιδραση του κοινού στο Twitter

Και φυσικά, στο άκουσμα των νέων, το κοινό στα social media και κυρίως στο Twitter, άρχισε να αποθεώνει την τραγουδίστρια που στις 13 Μαΐου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον A$AP Rocky.