Η Sophie Turner στην πρώτη επίσημη πόζα με τον πρώην της Μαρίας - Ολυμπίας στο Λονδίνο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Sophie Turner στην πρώτη επίσημη πόζα με τον πρώην της Μαρίας - Ολυμπίας στο Λονδίνο

H Sophie Turner και ο Peregrine Pearson είναι full in love και πραγματοποίησαν νέα κοινή έξοδο.

Στα καλύτερά της είναι η Sophie Turner και παρά τη δικαστική διαμάχη με τον Joe Jonas, εκείνη ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Peregrine Pearson.

Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να διατηρούσαν χαμηλούς τόνους ωστόσο πλέον δεν κρύβονται και πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Sophie Turner και Peregrine Pearson έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση

Πριν από λίγα 24ωρα το ζευγάρι παρευρέθηκε στον εορτασμό του Year of Dragon του κατασκευαστή ακινήτων, Stanley Zhu, στο πολυτελές Dixie Queen στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/C3ODiBrR4B0/

Για την περίσταση η ηθοποιός φόρεσε ένα deux-piece σε ανοιχτό γκρι και μαύρες, δερμάτινες γόβες. Ο Peregrine Pearson εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι.

https://www.instagram.com/p/C3NwTUsuV63/

Sophie Turner & Peregrine Pearson πήγαν για σκι και πυροδότησαν ξανά τις φήμες για τη σχέση τους

Πριν από λίγες εβδομάδες η Sophie Turner επισκέφθηκε χιονοδρομικό κέντρο και φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον σύντροφό της, Peregrine Pearson και την παρέα της.

https://www.instagram.com/p/C2yVhlSPhor/

Η 27χρονη δημοσίευσε στο Ιnstagram τα highlights των διακοπών τους και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω ο 29χρονος Pearson βρίσκεται ακριβώς δίπλα της στην πρώτη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C2r6ZONt9Kh/

Το ζευγάρι και οι φίλοι τους (Amadea Kimmins και Rupert Gorst) έκαναν σκι και χαλάρωσαν στο πολυτελές θέρετρο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Νοέμβριο του 2023 η Turner εθεάθη για πρώτη φορά με τον Pearson και λίγο αργότερα ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να φιλιούνται κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου.

Πρόσφατα η Turner μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, Joe Jonas για παράνομη κατακράτηση, ισχυριζόμενη ότι ο Jonas παρακρατούσε τα διαβατήρια των παιδιών τους και δεν τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην Αγγλία.

Η αγωγή του μοντέλου κατά του τραγουδιστή ζητούσε την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα, με τη νομική ομάδα της Turner να υποστηρίζει ότι η παράνομη κατακράτηση ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

https://www.instagram.com/p/CkznUSCtpze/

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 ο διάσημος τραγουδιστής και η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» ανακοίνωσαν πως θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών (Willa και Delphine), με τον χωρισμό τους να είναι άκρως επεισοδιακός.

https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: sophiet