Sophie Turner & Peregrine Pearson πήγαν για σκι και πυροδότησαν ξανά τις φήμες για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Sophie Turner & Peregrine Pearson πήγαν για σκι και πυροδότησαν ξανά τις φήμες για τη σχέση τους
Invision

Η Sophie Turner δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον Peregrine Pearson. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του φημολογούμενου ζευγαριού.

Μια ανέμελη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Sophie Turner, δείχνοντας απόλυτα stress free.

H δημοφιλής ηθοποιός και σταρ του «Game of Thrones» απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές της σε μυστικό προορισμό και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Sophie Turner μόλις δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Peregrine Pearson

Σαν γνήσια λάτρης του σκι, η Sophie Turner επισκέφθηκε χιονοδρομικό κέντρο και φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Peregrine Pearson και την παρέα της.

Πριν από λίγες ώρες η 27χρονη δημοσίευσε στο Ιnstagram τα highlights των διακοπών της και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω ο 29χρονος Pearson βρίσκεται ακριβώς δίπλα της στην πρώτη φωτογραφία.

Το φημολογούμενο ζευγάρι και οι φίλοι τους (Amadea Kimmins και Rupert Gorst) έκαναν σκι και χαλάρωσαν στο πολυτελές θέρετρο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/C2r6ZONt9Kh/

Στο καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε η ηθοποιός φωτογραφίες την βλέπουμε να τρέχει στο χιόνι φορώντας μια ροζ φόρμα αλλά και να χορεύει με φίλους.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν είναι η τελευταία λήψη όπου η Turner ποζάρει με αποκαλυπτικό bikini στην εσωτερική πισίνα, δείχνοντάς μας τη μαγευτική θέα πίσω της.

Πριν από μερικούς μήνες η Turner εθεάθη για πρώτη φορά με τον Pearson και λίγο αργότερα ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να φιλιούνται κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πρόσφατα η Turner μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, Joe Jonas για παράνομη κατακράτηση, ισχυριζόμενη ότι ο Jonas παρακρατούσε τα διαβατήρια των παιδιών τους και δεν τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην Αγγλία.

Η αγωγή του μοντέλου κατά του τραγουδιστή ζητούσε την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα, με τη νομική ομάδα της Turner να υποστηρίζει ότι η παράνομη κατακράτηση ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου 2023.

https://www.instagram.com/p/CkznUSCtpze/

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 ο διάσημος τραγουδιστής και η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» ανακοίνωσαν πως θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών (Willa και Delphine), με τον χωρισμό τους να είναι άκρως επεισοδιακός.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com