Η Sophie Turner κάνει restart στην προσωπική της ζωή με τον πρώην της Maria Olympia

Η Sophie Turner κάνει restart στην προσωπική της ζωή με τον πρώην της Maria Olympia
Invision

Να γιατί έπεσαν τίτλοι τέλους στον δεσμό της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ με τον Peregrine John Dickinson Pearson μιας και η Sophie Turner μπήκε στη μέση!

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως γύρισε η Sophie Turner μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η 27χρονη ηθοποιός και μητέρα δύο κοριτσιών έχει έρθει κοντά με τον Βρετανό αριστοκράτη Peregrine “Perry” John Dickinson Pearson, διάδοχο του 4ου υποκόμη του Cowdray στο Sussex.

Nέο hot ζευγάρι στο Παρίσι

Ο 29χρονος Perry και η ηθοποιός του Game of Thrones εθεάθησαν να ανταλλάσσουν φιλιά μέρα μεσημέρι στους δρόμους του Παρισιού ενώ μάρτυρας ανέφερε πως είδε τα ερωτευμένα πιτσουνάκια στον σταθμό Gare du Nord να μιλάνε και να γελάνε ενώ υπάρχουν και εικόνες της Sun που δείχνουν ένα ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά με πάθος χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους εμφανώς.

Ο Pearson επέστρεψε στο Δυτικό Λονδίνο και όταν το περιβάλλον του ρωτήθηκε για τον δεσμό με την Sophie, η απάντηση ήταν μία: ουδέν σχόλιο.

Η Turner επίσης δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα για το νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή. Ο Joe Jonas ήταν εκείνος που ζήτησε διαζύγιο από την Sophie Turner μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, περίπου το ίδιο διάστημα που ο Peregrine έριχνε τίτλους τέλους στην πολυετή σχέση του με την Maria Olympia Γλύξμπουργκ.

Tα ξένα site είχαν παρατηρήσει, ότι η Μαρία Ολυμπία έχει αρκετό καιρό να ανεβάσει στο προφίλ της κάποια ανάρτηση με τον σύντροφό της. Επιπλέον, έχει σβήσει όλες τις φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ φαίνεται ότι έχει κάνει unfollow τον Pearson από το Instagam.

Η Turner το διάστημα αυτό είναι σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, της 3χρονης Willa και της 1 έτους Delphine και υπάρχει μια προσωρινή συμφωνία ανάμεσα στους δύο πρώην.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail και του People, το πρώην ζευγάρι συμμετείχε σε μια παραγωγική διαμεσολάβηση από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου από την οποία προήλθε μια λύση η οποία βολεύει μάλλον τους γονείς και όχι τα παιδιά.

Από τις 9 έως τις 21 Οκτωβρίου, τα παιδιά θα είναι με τη μητέρα τους, Sophie Turner στην Αγγλία και θα μπορούν να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, η Turner ή η νταντά των παιδιών θα οφείλει να επιστρέψει τα κορίτσια στον Jonas στις 21 του μήνα. Oι μικρές Willa και Delphine θα παραμείνουν με τον μπαμπά τους μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, ο Jonas ή η νταντά θα επιστρέφει τα παιδιά στην Turner στις 2 Νοεμβρίου η οποία θα περνά χρόνο μαζί τους μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Μετέπειτα τα κορίτσια επιστρέφουν στον Jonas από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου και φαίνεται ότι θα περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με την μαμά τους αφού η Turner θα έχει την επιμέλειά τους από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Η Sophie θέλει τα παιδιά της να μεγαλώσουν στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που προσπάθησε να αποδείξει εμφανίζοντας την επιστολή που είχε γράψει ο ίδιος ο πρώην της όταν ήθελαν να αποκτήσουν μαζί ένα σπίτι στην εξοχή της Αγγλίας.

Το γράμμα που αποκάλυψε η Sophie Turner «καίει» τον Joe Jonas

Το γράμμα που «καίει» τον Joe

Το γράμμα γράφτηκε από τον Joe μόλις τρεις μήνες πριν τον χωρισμό όταν ο τραγουδιστής προσπαθούσε να πείσει έναν ιδιοκτήτη μιας κατοικίας στο Wallingford της Oξφόρδης να τους πουλήσει την ιδιοκτησία του και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η γυναίκα μου κι εγώ αποφασίσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στη Βρετανία και ψάχνουμε για ένα μόνιμο σπίτι και η κόρη μας ζήτησε τρία πράγματα, να έχει κοτούλες, ένα πόνι και ένα σπίτι της Wendy. Και είδαμε πολλά σπίτια με αυτά τα κριτήρια αλλά μόλις είδαμε το σκηνικό εδώ, ήταν μαγεία και κάτι που δεν μας είχε συμβεί ξανά », έγραψε ο 34χρονος Jonas ο οποίος συνέχισε να εκθειάζει την ιδιοκτησία ύψους 7,5 εκατομμυρίων λιρών.

O Jonas συνέχισε να εξηγεί πώς ο πατέρας της Sophie είναι εξαιρετικός κηπουρός και πώς ο ίδιος ήταν μαγεμένος από την ιδέα να μείνει στο σπίτι αυτό με τα παιδιά του:

«Σκέφτομαι να αφήνω τις κόρες μου στο σχολείο με τη βάρκα να περνάμε τα απογεύματα με φίλους και να τους μεταφέρω στην κοντινή παμπ με τη δική μου βάρκα. Έχουμε ήδη φανταστεί πώς θα μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μας και θα είναι το παντοτινό μας σπίτι», ολοκλήρωσε ο Joe ο οποίος έγραψε πως θα έφτιαχνε με άνεση ένα στούντιο ηχογραφήσεων στο μαγικό αυτό τοπίο.

Το παράδοξο είναι πως το γράμμα έπεισε τον ιδιοκτήτη και δέχτηκε την προσφορά με την πρώτη προκαταβολή να μπαίνει στις 7 Ιουλίου 2023, μόλις δύο μήνες πριν τον χωρισμό του ζευγαριού.