Η Έλενα Φερεντίνου είχε γενέθλια και η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια ήταν εκεί για τη «νυν»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Έλενα Φερεντίνου είχε γενέθλια και η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια ήταν εκεί για τη «νυν»

Ο Νίκος Καρβέλας έχει καταφέρει ίσως και το ακατόρθωτο κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνουν πολύ καλή παρέα οι πρώην σύντροφοί του με τη νυν. 

Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η Κυριακή 11 Φεβρουαρίου για τον Νίκο Καρβέλα, αφού η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου έκλεισε τα 33. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι έναν γιο, το τρίτο κατά σειρά παιδί του γνωστού μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή, αφού με την Άννα Βίσση έχουν την 41χρονη σήμερα Σοφία και με την Αννίτα Πάνια τον 16χρονο Ανδρέα.

https://www.instagram.com/p/C14WiBDIfMi/

Ο ίδιος ευχήθηκε στη «νυν» αγαπημένη του με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και μια φωτογραφία από κοινή τους έξοδο, ενώ το ξεχωριστό γεύμα σε εστιατόριο της Αθήνας που επέλεξαν για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή των followers τους στα social media.

423147514_840609304571833_4270878966102637605_n.jpg

Κι αυτό γιατί το παρών έδωσαν και «οι πρώην» Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια, όπως θα δεις στην ομαδική φωτογραφία που τράβηξαν, με την Έλενα Φερεντίνου να γράφει «Family», δηλαδή «Οικογένεια» στη λεζάντα του στιγμιότυπου.

423147767_3696765260646480_2838262757268446133_n.jpg

Η αλήθεια είναι πως σαν τον Νίκο Καρβέλα με την Άννα Βίσση δεν πρέπει να υπάρχει άλλο ζευγάρι στην Ελλάδα. Οι δυο τους συμπορεύονται παρέα όλα αυτά τα χρόνια μουσικά, ενώ παρότι χώρισαν το 1992, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι. Η βαθιά αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλο φαίνεται άλλωστε, και από το γεγονός πως η Άννα Βίσση έχει «αγκαλιάσει» τις μετέπειτα συντρόφους του.

«Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στη Vogue.

Στη σχέση Βίσση-Καρβέλα δεν υπάρχει κανένας «Λεκές» αλλά μόνο αιώνια αγάπη και αλληλοεκτίμηση

Πρώτα την Αννίτα Πάνια και τώρα την Έλενα Φερεντίνου. Και το παράδειγμά της φυσικά, ακολούθησε και η παρουσιάστρια, η οποία μπορεί να χώρισε με τον Νίκο Καρβέλα το 2016, το γεγονός όμως πως μαζί έχουν ένα παιδί αλλά και το ότι οι διαφορές τους αφορούσαν μόνο τη συντροφική σχέση τους, την έκανε να έχει επίσης πολύ καλές σχέσεις και με τον ίδιο αλλά και με τη νέα του σύντροφο.

Μιλώντας στην εκπομπή Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος τον Οκτώβριο του 2023, η σταρ του ελληνικού πενταγράμμου είχε πει σχετικά με τη σχέση της με την Αννίτα Πάνια: «Με την Αννίτα υπήρξαμε πάντα καλές φίλες. Με τις επόμενες σχέσεις μπορεί να είχα προβλήματα και λογικό το βρίσκω. Η σχέση μου με τον Νίκο είναι τόσο δυνατή και τόσο δεν μπορεί κανείς να την πειράξει που αν θες οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο και οι άνδρες που είναι μαζί μου πολλές φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τη σύγκριναν».

Φαίνεται λοιπόν, πως Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια ταίριαξαν σαν χαρακτήρες και με την Έλενα Φερεντίνου, γι' αυτό όχι μόνο βρέθηκαν δίπλα της την ημέρα των γενεθλίων της αλλά ανέβασαν κι ένα βίντεο στο TikTok, όπου διακωμωδούσαν το γεγονός ότι «πρώην» και νυν ήταν μαζί στον ίδιο χώρο.

Η Άννα Βίσση μάλιστα, ακούγεται να λέει γελώντας στο βίντεο: «Ο πρώην μας Αννίτα», με τους followers της να αναρωτιούνται για ακόμα μια φορά, όπως ήταν αναμενόμενο, πώς γίνεται να έχουν τόσο καλή σχέση όλοι μεταξύ τους.

Πάντως, όπως θα δεις και στην gallery που ακολουθεί δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί όλοι μαζί.